Tekrarlayan 3 düşük (7-8 hafta)

simgesel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2009
1.067
0
116
48
Eskişehir
Arkadaşlar 3 kez düşük yaşadım daha doğrusu kürtajla hamileliğim sonlandı.Bütün testler temiz çıktı 1 profosör ve 6 farklı uzman doktora danıştım.
Şuan bebek düşünüyoruz sadece coraspirini ve folikasit kullanıyorum.

Benim gibi 3 kez arka arkaya düşük yaşayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Umarım doğru yere konu açmışımdır. formunuzda yeniyim.

ablam doğal yolla hamile kalıp defalarca düşük yaptı. birçok doktora gitti bulamadılar. sonra ankaraya gitti ve orda bir doktor sorunu buldu= troid hormonlarındaki yükseklik. ne tür testler yaptırdınız bilmiyorumm ama belki yardımım dokunur diye yazdım.

guzelim gebelik basligi altinda "kan pihtilasmasi nedeniyle dusuk yasayanlarin paylasim alani" diye bir alt baslik var muhakkak ordaki arkadaslara danis. kan pihtilasmasi yani trombofili testlerin normal ciksa da ayni tedaviyi dusuk dozla da olsa uygulayanlar oluyor sanirim o formda da var. bir de o arkadaslarin ankarada onerdikleri bazi profosorler var mutlaka o doktorlara da sonuclarini gotur. Rabbim saglikla kucagina alacagin bir hamilelik nasip etsin en kisa zamanda Insallah.

arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim troid hormonlarına bakıldı kan pıhtılaşması testi yapıldı dr.lar bi anormallik yok dediler özlemcim kan pıhtılaşması testleri normal çıksada hangi tedavi uygulanıyor ben formda yeni olduğum için tam bilemiyorum

merhaba canım.siteye yeni üye oldum.deedimiz ve yaşadığımız şehir aynı.benim 5 düşüğüm var.senin fibi hiç bir sorun bulunamıyor.tekrar fragmin dozunu yükseltip verecekler.3 prof 1doçent 2uzman hekime gittim.şuana prof adevam ediyorum

nazifecim sanada çok geçmiş olsun senin düşüklerin kaçıncı haftalarda gerçekleşiyor.canım bu fragmin ne demek bir ilaçmı ne için veriyorlar.düşüklerinin arası nekadar allah bi daha yaşatmasın inşallah.

merhaba simgesel.ilk üç gebeliğimde hiç kalp atışı duyulmadı.bekledik.ama duyulmayınca kürtajla sonlandırıldı.4.gebeliğim kimyasal gebelik.onun sonunda da kürtaja benzer bir şekilde temizlediler. son gebeliğim de kan sulandırıcı fragmin 5000 doz kullandım.bunun farkı kalp atışlarını duyabildik.7.haftada kalp atışlarını duyduk 12.haftada kontrole gidince kalp atışlarını duyamadık.kürtajla sonuçlandı.yeni alındı.yarın dr gidip bir sonraki aşamayı konuşacağız.2 ay sonra tekrar denemeyi düşünüyorum.olmazsa son çare genetik ayıklamalı tüp bebek deneyeceğim.çünkü tıp fakültesinde bütün tahlillerime bakıldı.hiç bir neden bulunamıyor.çuan son düşüğün genetik ve patoloji sonucunu bekliyorum.genellikle genetikten sonuç gelmiyor.pataloji temiz geliyor.umarım genetikten temiz bir sonuç gelir.çok zormuş seni iyi anlıyorum.ama dene.
ben şuan prof a gidiyorum.toplam 3prof 1doçent ve 3 uzman doktora gittim.şuankinden çok memnunum.sen kime gidiyorsun

bütün tahlillerim yapıldı.genetik eşiminde benimde normail çıktı.3düşüğümden alınan parçalarda genetiğe gönderildi.sonuç çıkmadı. bakalım bu düşükten sonuç çıkacakmı.

bende üç kez düşük yaptım daha doğrusu 2 si 7 haftalıkken kalp atımı durdu.3.de 3 aylıkken aynı sorunu yaşadım.kromozom bozukluğundan kaynaklanıyor benimkiler.

umarım hayırlısıyla tekrar hamile kalır ve kucağına alırsın

geçmiş olsun.peki sorun çözülecekmi.bende bebeğin genetik sonucunu bekliyorum.kan genetiğimiz temiz umarım buda iyi çıkar. Allah herkese nasip etsin

merhaba bende 3 kez düşük yaptım her türlü tahlil yapıldı ama bir nedeni bulunamadı çok prof. gittim ama hepsi kendi kafasına göre bir tedavi belirledi net olan bir şey var o da bir sonraki gebeliğimde heparin iğnesi kullanacağım ama dozu her gittiğim doktor kendi kafasına göre verdi kimi 0.2 kimi 0.4 kimi 0.6 kimi sadece asripin yeter dedi bende ort. 0.4 lük diyen prof. güvenerek iğne vurulmaya başalayacağım şimdi coraspirin içiyorum ve folic plusa devam ediyorum. sana ne tavsiye ettiler...

Arkadaşlar uzun zamandır siteye girmedim. Şimdi aranıza döndüm. Dilaycım hamilemisin şimdi tedaviler olumlu sonuç verdimi?

esının morfolojısınde bır bozukluk olabılırmı
yada sende kan pıhtılasması gıbı bır sorun ?

bügün yine bebeğimin karnımda öldüğünü duydum. bu 5. gebelikti enson umut kanama pıhtılaşma iğnesini 2 doza çıkarttık.amabuda işe yaramadı.bugün gittiğimizdeyine kalbi durmuş dedi doktorum. buda genetik incelemeye gönderilecek.4. gebeliğimde genetik sonucum çıkmıştı.bebek turner sendromlu olduğu için düşmüş demişledi. bunda o ihtimal gelmesiihtimali zor demişlerdi. doktorum artık yapılabilecek tedavi yok dedi.genetiksonucu öğrenince birdaha bakacağız.hiç umudum kalmadı. birde istanbuldaki doktorlara gideyimdiyorum.ama bu konuda iyi bir doktoru nasıl bulacağım

merhaba arkadaşlar bende 3 düşük yaptım.ama hiç bir sebep bulunamadı aklınıza gelebilecek bütün tahlilleri yaptırdım hepsi normal çıktı.genetik,bebekelrin genetiği kan pıhtılaşması,hormonlar hepsi normal.1. si kalpa atışları duyulmadı kürtaj oldum.2. sinde beyin gelişim yok dedi sonra kalp atışları durdu ve yine kürtaj.3. sünde ikiz gebeydim hemde doğal yoldan kan sulandırıcı da kullanıyodum herşey normal giderken 9. haftada onlarında kalp atışları durdu ve yine kendii kürtaj masasında buldum..şu an için beklemedeyiz 3 ay çocuk yamayın dedi.pazartesi izimirde ege üniv. mehmet sait yücebilgin den randevu aldık ona gidicez bakalım ne diyecek...

hepinize kızlar çok geçmiş olsun bende 2 kez hamile kaldım kalp atışı duyulmadı ikisindede daha önce genetiklere bakılmıştı şimdi tekrar genel detaylı araştırmadayız kan pıhtışalma sorunumuzda yoktur çok yoruldum çok yıpratıcı allah hepimizin yardımcısı olsun

canım aynen senin durumundayım 2 düşük şimdi enson kan pıtılaşmasına bakılcak çok yoruldum 7 yıldr bekliyoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…