İlk düşüğümden sonra bana tramva kaldı gibi 2. Öğrendiğimde hep korktum sevinemedim anne olmak çok istiyorumBu konuyla ilgili tıbbi bir yorumum yok tamamen üstte kalsın konu diye yorum yapıyorum.
Başka bir doktora görünmende fayda var fakat ben mental şeylere çok inanırım. Gerçekten anne olmak istiyor musun, bir travma var mı gibi. Meditasyon önerebilirim ve iyi bir kadın doğumcu. Demek ki bebeğinin gelmesine birazcık daha zaman var. İnan bana birden masal gibi hayatına doğacaktır.
Bence hiç korkmamalısınız. Kendini gerçekleştiren kehanet var bilirsiniz. Ben evrene vs çok inanırım. Olumlu düşünmeye çalışın. Evet ilk ikisi bu şekilde geçmiş olabilir ama üçüncüyü bilemeyiz. Bebek doğru zamanı bekliyor gerçekten geleceği zaman 9 aylık hamileyken takla atsan yine birşey olmaz o bebek gelir. Sadece farklı bir doktora görünmeni önerebilirim. Rahimde perde vs olunca düşük oluyormuş. Ya da troid hormonlarına baktırmanı öneririm burda okumuştum bir hanfendinin defalarca düşmüş sonra dahiliye doktoru minicik bir hap vermiş ertesi ay hamile kalmış ve herşey iyi gözüküyor demişti. Tüm bunları yaparken de meditasyon yapın bol bol herşey düzelecekİlk düşüğümden sonra bana tramva kaldı gibi 2. Öğrendiğimde hep korktum sevinemedim anne olmak çok istiyorum
Tiroid hapı kullanıyorum ben zaten beş senedir onda bir sıkıntım yok gibi hamile de kalıyorum sadece düşük oluyor gelişmiyorBence hiç korkmamalısınız. Kendini gerçekleştiren kehanet var bilirsiniz. Ben evrene vs çok inanırım. Olumlu düşünmeye çalışın. Evet ilk ikisi bu şekilde geçmiş olabilir ama üçüncüyü bilemeyiz. Bebek doğru zamanı bekliyor gerçekten geleceği zaman 9 aylık hamileyken takla atsan yine birşey olmaz o bebek gelir. Sadece farklı bir doktora görünmeni önerebilirim. Rahimde perde vs olunca düşük oluyormuş. Ya da troid hormonlarına baktırmanı öneririm burda okumuştum bir hanfendinin defalarca düşmüş sonra dahiliye doktoru minicik bir hap vermiş ertesi ay hamile kalmış ve herşey iyi gözüküyor demişti. Tüm bunları yaparken de meditasyon yapın bol bol herşey düzelecek
Merhaba bende 6 ay önce boş gebelik geçirdim beta hcg iki katına artmamıştı 6.haftada da kese boş olduğu için zorunlu kürtaj oldum.. Şimdi tekrar düşünüyoruz doktorumuz klomen verdi ve şuan deniyoruz bende aynı şekilde ilki öyle olduğu için yine aynısı olur diye çok korkuyorum elimde değil ya aynı şeyi tekrar yaşarsam diye endişeleniyorum bu duruma streste iyi gelmiyor biliyorum ama elimde değil..2 kere kalp atışı alınmadan düşük yaptım böyle bir durum yaşayanlar var mı ? Varsa tedavisi nasıl oldu neden olur bilginiz var mı boş gebelik diye geçiyormuş(
Peki gen testi vs bir şey yaptılar mı hani neden kaynaklı olabilceğini söylediler mi1 kürtaj 1 düşük 1 kimyasal. Gebelik oldu bendede
1 kürtaj 1 düşük 1 kimyasal. Gebelik oldu bendede
Kaç yıllık evlisin canım çok geçmiş olsun gerçekten çok zor. Stres yapma bu söylediğim çok zor ama çok kötü etkiliyor insanı inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağını alırsın. Bende bir kere boş gebelik yaşayınca gen testi yaptırmak istedim fakat özel olduğu halde yapılmadı en az iki kez böyle düşük yaşamadan yapılmıyormuş. Bakalım şimdi tekrar düşünüyoruz inşallah tekrar aynı şeyi yaşamam çok korkuyorum ama yinede umutluyum bir kez oldu diye tekrar olmak zorunda değil dedi doktorumYa aklına gelecek herşey bakıldı edildi sorun yok dendi 3uncu gebelikte ben kan pıhtılaşma iğnesi ve prigesteroun kullandım yine düşük oldu şimdi doktor histeroskopoyle biraz rahmimi büyüttü birazda kilo vericem birde böyle deneriz belki
Öyle mi, bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim. Peki nasıl yapılıyor kan dan mı yaptılarEvet ama 2 kere olursa devlet hastanesine git ücretsiz yapılıyor dışarda tam gen testi 7i 100 bin arası biz ücretsiz yapmıştık
Bir genimde homozigot çıltı doktor önemsiz gördü iğne kalp atışı aldıktan somra vururuz dedi ama alamıyorum ki kalp atışını belki önce verseydi düşmezdiAnladım canım. Peki kan pıhtılaşmana falan baktırdın mı benim yengemde 3 düşük geçirmişti sonra kan pıhtılaşması çıktı gen testide vermişlerdi diye biliyorum şimdi iki çocuğu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?