Gebeliğe Hazırlık Tekrarlayan düşük, boş gebelik, kürtaj, genetik vb testler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı durumlardan geçmişiz hemen hemen bende iki kere yaşadım boş gebelik ikincisi hatta mol gebelik dendi sonrasındada bir sene koruma verdi böyle durumlar genetik testler yapısı pıhtılaşma yatkınlık varmış üç genimde bundan başka bir şey çıkmadı devlette yaptırdım ben ne yapabilir bu ay 8 ay olcak ama bir ara büyük et parçası geldi korunuyordu tekrar mi düşük yaptım bilemedim kanamam çok sürmedi bilemeiyorum durumlar biraz karışık evde hastane ye gitme falan diye de ne önerirsiniz bu ay korunmadik Allah kimseyi sınamasın inşallah sağlıcakla kucağınıza alırız isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah

Benimde bir kaybım var 12 haftalikti çok iyyididm hemde çok ama bir hafta da sırt ağrısıyla gittim kalbi durmuştu dediler ya doğal bir şey yada kan pıhtılaşma genelde pıhtılaşma çoğu kişide cikiyur acaba devlet bakarmı 1 düşükse çok üzülüyorum ya özelde çok pahalı

devlet bakıyor ama normal devlet hastanesi değil canım ya üniversite hastaneleri ya da genetik bölümü olan hastane varsa bakarlar ben devlette baktırdım araştır ona göre

devlet bakıyor ama normal devlet hastanesi değil canım ya üniversite hastaneleri ya da genetik bölümü olan hastane varsa bakarlar ben devlette baktırdım araştır ona göre
Peki hangi bölümde yardımcı olurmus7nuz az önce baktım tıbbi genetik üniversite de yok direk sanırım kadın doğum sonra yönlendirecek doğrumu

Peki hangi bölümde yardımcı olurmus7nuz az önce baktım tıbbi genetik üniversite de yok direk sanırım kadın doğum sonra yönlendirecek doğrumu
Bizim burada ayrıyeten tıbbi genetik binası vardı ben orada verdim canım, kadın doğum doktorun belki biliyordur yönlendirebilir seni. Ona göre bir de bizim kadın doğum doktoru bir kağıda istediği sonuçları yazıp altına kaşesini basmıştı kendisinin yönlendirdiğine dair kanıt o şekilde işin daha rahat olur canım

Dediğiniz gibi doktur yönlendirdiğine daha iyi her şansımı deneyecem evladım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…