Çok teşekkür ederim amin inşallahpıhtılaşma ve genetik testleri yapılıyor herhangi bir devlet hastanesinde tıbbi genetik bölümüne randevu alıp yaptırabilirsiniz. bir de yumurtalık rezervi için hormon testi yapılabilir o da kadın doğum bölümü. geçmiş olsun benim de geçmişimde 3 düşük biri kürtaj sayısız kimyasal gebelik vardı son gebeliğimde kan sulandırıcı kullandım şükür kucağıma aldım umarım sizin de gönlünüzce olur Allah işinizi kolaylaştırsın
Ben de aşılardan diye düşünüyorum açıkçası gerçekten önceden ne böyle şeyler vardı ne de otizmDaha önce genetik testlerimi vardı allahim yaa asilardan mi acaba diye düşünüyorum benimde genetik pıhtılaşma çıktı hematoloji bölümüne gittim hepsi tertemiz anlamadım gitti
Şimdide deniyorum olmuyor çocuk kurtajlardan yapisiklik olmuş rahim filmi cekildimm minimal dedi ama karmakarışıkBen de aşılardan diye düşünüyorum açıkçası gerçekten önceden ne böyle şeyler vardı ne de otizm
Rahim filminden sonra yapışıklık açılıyor diyorlar ama bana öyle dedi doktorŞimdide deniyorum olmuyor çocuk kurtajlardan yapisiklik olmuş rahim filmi cekildimm minimal dedi ama karmakarışık
Yok be canimm 8 ay oldu daha hamile kalamadimmRahim filminden sonra yapışıklık açılıyor diyorlar ama bana öyle dedi doktor
Neden peki sebep ne diyorlarYok be canimm 8 ay oldu daha hamile kalamadimm
Sebepsiz canım olmuyor yumurta kalitesiz galiba aşılama da tutmadı klomen letu falan içtim olmuyor canımNeden peki sebep ne diyorlar
İnşallah nasip olur hepimizeSebepsiz canım olmuyor yumurta kalitesiz galiba aşılama da tutmadı klomen letu falan içtim olmuyor canım
İnşallah canimm sut buhari yaptım bu ay 3 gün bu gece son yapcam İnşallah olur yoruldum artık kuzum Allah ikimizede sağlıklısini uzun omurlusunu nasip etsinİnşallah nasip olur hepimize
Amin inşallahİnşallah canimm sut buhari yaptım bu ay 3 gün bu gece son yapcam İnşallah olur yoruldum artık kuzum Allah ikimizede sağlıklısini uzun omurlusunu nasip etsin
Çok araştırıp her yolu deneyio cok uzun yollar geldikten sonra size şiddetle tavsiyem boşuna daha cok kendinizi yıpratmayın1 kimyasal gebelik, 1 düşük ve 1 de kürtajım var. Tekrarlayan düşük için testler yapılıyormuş. Bu testler devlet hastanesinde yapılıyor mu? Yapılıyorsa Ankara’da hangi hastaneler var yapan?
Yapışıklık oldugu sürece kalamazsın yüksek ihtimal, kalsan bile riskli olabilir diye bilitorum. onu laposkopimi ne o yöntemle açıyorlar bir arkadasım oldu.Şimdide deniyorum olmuyor çocuk kurtajlardan yapisiklik olmuş rahim filmi cekildimm minimal dedi ama karmakarışık
Doktorlar filmde baktılar 15 tane Doktora gösterdim canım sadece 1 tanesi dediğin yöntemi yapmamız gerekiyor dedi bu ay kalmazsam yaptircam temizlettircem kuzummmYapışıklık oldugu sürece kalamazsın yüksek ihtimal, kalsan bile riskli olabilir diye bilitorum. onu laposkopimi ne o yöntemle açıyorlar bir arkadasım oldu.
İlk kürtaj oldum 3 ay araylan 2. Hamileliği erken yaptım onunda kalbi durdu yapisikliktan olsaydı 2. Olmazdı diyede düşünüyorum genetik testlerimide yaptırdım göbekten kan sulandirici vurulcam oda kalirsam canimm heterizigot geni 1 i farklıymış oo da neyse artıkYapışıklık oldugu sürece kalamazsın yüksek ihtimal, kalsan bile riskli olabilir diye bilitorum. onu laposkopimi ne o yöntemle açıyorlar bir arkadasım oldu.ilk l
En güzeli tabii tek ona bağlı kalmamakta lazım diğer sorun olacak şeyleride araştırın mutlaka. İnşallah tez. akitte güzel sonuçlar alırsınız.Doktorlar filmde baktılar 15 tane Doktora gösterdim canım sadece 1 tanesi dediğin yöntemi yapmamız gerekiyor dedi bu ay kalmazsam yaptircam temizlettircem kuzummm
Rahim toparlansin diye kaynatıp üstüne oturdum 40 dk .3 gün sütle maydonozu kaynatıp oluyor int araştır yavrumm yumurtlamaya yakın yapıyorsun ilişki oldu arkasındanAmin inşallahsüt buharı nedir ?
Amin Herseyi yaptırdım 8 aydır kalamıyorum normalde kalıyordum 3. Gebelige 1 yıl sonra kalirsin diyende var hayırlısı allahh kararlamistir canimmmEn güzeli tabii tek ona bağlı kalmamakta lazım diğer sorun olacak şeyleride araştırın mutlaka. İnşallah tez. akitte güzel sonuçlar alırsınız.