Tibbi genetik bolumunde kan veriyorsun. Universite hastanesinde yaptirdim ben doktorum romotoloji bolumunede yolladi onlarda bir dizi test vs yaptilarİyi akşamlar arkadaşlar ben 3 düşük yaşadım normalde özele gidiyordum doktorum araştırmaya git testler yaptır dedi burada çok maliyetli olduğunu söyledi ne gibi testler yapılıyor acaba arkadaşlar bileniz varsa bilgilendirirseniz çok mutlu olurum
Peki bu süreç uzun mu oluyor yani nasıl oluyor canımTibbi genetik bolumunde kan veriyorsun. Universite hastanesinde yaptirdim ben doktorum romotoloji bolumunede yolladi onlarda bir dizi test vs yaptilar
Genetik sonuclarini biz ist gondermistik yani hastane secenek sunmustu ucret karsiligi gonderiliyor diye onlar 1 ayda cikti Hastanede yapilanlarda o surede cikmiati zaten aslinda tum sonuclar 1 ay gbi bir surecte elimdeydi.Peki bu süreç uzun mu oluyor yani nasıl oluyor canım
Bana genetik istemedi yani seçenek olarak da sunmamistiGenetik sonuclarini biz ist gondermistik yani hastane secenek sunmustu ucret karsiligi gonderiliyor diye onlar 1 ayda cikti Hastanede yapilanlarda o surede cikmiati zaten aslinda tum sonuclar 1 ay gbi bir surecte elimdeydi.
En onemlisi o zaten. Pistilasma var mi diyede bakiyorlar. Bence bibarastirma hastanesine tibbi genetik bolumune git konus veya kadin dogum ile gorus onlar yonlendirirBana genetik istemedi yani seçenek olarak da sunmamisti
En onemlisi o zaten. Pistilasma var mi diyede bakiyorlar. Bence bibarastirma hastanesine tibbi genetik bolumune git konus veya kadin dogum ile gorus onlar yonlendirir
Hadi guzel sonuclar ciksin insallah. Benim genetik temiz gelmisti pihtilasmaya yatkinlik cikmistiBugun tıbbi genetik bölümüne uğradım yaptırıyorum canım doktor yönlendirmesi bende kendim gittim
İnşallahHadi guzel sonuclar ciksin insallah. Benim genetik temiz gelmisti pihtilasmaya yatkinlik cikmisti
Tibbi genetikle gorusebilirsin direktTıbbi genetik için hangi bölüme gitmem gerekiyor kadın doğum yda dahiliye yönlendiriryor mu
Üniversite hastanelerinde fark ücreti alınıyor mu devlette randevu düşürmek çok zorTibbi genetikle gorusebilirsin direkt
Universite hastanesinde yapilinca alinmiyor sehir disina gondermek isterseniz 200 tl gbi bir rakam odemeniz gerekiyor demistiler bize bizde istanbula gonderilsin demistik. onun icin ucret odedikÜniversite hastanelerinde fark ücreti alınıyor mu devlette randevu düşürmek çok zor
Merhaba ayrı ücret odemiyorsunuz üniversite hastanelerinde randevu almanıza gerek yok genetik laboratuvara gidiyorsunuz hem size pıhtılaşma testi hem esiniz ile giderseniz ikinizin genlerinize bakıyorlarÜniversite hastanelerinde fark ücreti alınıyor mu devlette randevu düşürmek çok zor
Merhaba, tibbi genetiğe yalnizca kendim icin randevu aldim, eşimin de gelmesi gerekir mi.yoksa önce yalniz bana mi bakarlar bilginiz var miMerhaba ayrı ücret odemiyorsunuz üniversite hastanelerinde randevu almanıza gerek yok genetik laboratuvara gidiyorsunuz hem size pıhtılaşma testi hem esiniz ile giderseniz ikinizin genlerinize bakıyorlar
Birlikte kan vermeniz gerekiyor. Bi randevu yeterli olacaktir diye dusunuyorum. Banada bir randevu verdiler esimle birlikte kan verdikMerhaba, tibbi genetiğe yalnizca kendim icin randevu aldim, eşimin de gelmesi gerekir mi.yoksa önce yalniz bana mi bakarlar bilginiz var mi
Merhaba ikiniz birlikte giderseniz daha iyi olur hem pıhtılaşma için hem kromozomlariniza bakarlarMerhaba, tibbi genetiğe yalnizca kendim icin randevu aldim, eşimin de gelmesi gerekir mi.yoksa önce yalniz bana mi bakarlar bilginiz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?