TEKRARLAYAN DÜŞÜK YAPIP BEBEK SAHIBI OLANLAR_ YARDIM EDIN

shule shebnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
150
91
28
37
Selam arkadaşlar, ben 6 yıllık evliyim ve 5 kere düşük yaptım(((
Hepsi 7-9 haftalarda kalp atışlari durdu ve kürtaj oldum...pihitlasma dedi doktor_ aspirin ve fraxiparin 0,4 kullandim ama yine olmadi...yine hüsran..yine kürtaj...
Maddi manevi çok kötü durumdayiz artık...çocuk hasreti çok acı, her gece ağliyor Rabbimden yardim diliyorum..,çekenler iyi bilir bu nasıl bir acı.. En son lenfosit aşısi bile oldum , ama yaklaşık 2 yıldır hamile kalamıyorum, ayrıca korkuyorum yine düşuk olacak diye..,Artık ayrılma noktasina geldik..eşim çocuk delisi_ o da çok acı cekiyor..
Benim durumumda olan var mi?
Lütfen yardim edin...çok çaresizim((

Canım çok üzüldüm ama sabır dilemekten başka bişey elimizden gelmiyor malesef.ben ilk gebeliğim 7haftalık kalbi durdu alındı.ikincisi dış gebelik oldu tek tüpüm alındı ameliyat oldum.bu üçüncü hamileliğim.şimdilik şükürler olsun yolunda.genetik testimde pıhtışalmaya yatkınlık çıktı clexan 0.4 iğne yiyorum.canım iğneye rağmen kayıp oluyorsa kromozomlarda bir problem vardır büyük ihtimalle eşinde olma ihtimali yüksek.hamile kalabiliyorsun bu en büyük rahatlığın olmalı.tüp bebek denedin mi?kalıtsan genetik problemlerde tüp bebek en iyi yöntem.inanıyorum sende anne olacaksın dualarım seninle

Canim çok teşekkür ederim desteyin için. ALLAH. Seni ve bebeyini korusun_ inşallah sağlıkla doğurup kucağına almayi nasip etsin Rabbim.
Bende pilitlaşma yok aslinda, ama yine de doktor bir ihtimal diyerek aspirin ve fraxiparin0,4 kullanmami önerdi. Hamile kaldım ama Bu defa 9. haftaya kadar gele bildi..ve acı son.. En son Türkiyeden Bahçeci sağlik grubundan bi doktor gelmişti Baküye_ Serdar Çelik. O bana ancak tüp bebek + CGH tarama testi yapmami önerdi. Ama bu işlemin maliyeti Baküde çok pahalı.. O yüzden türkiyede yaptırmagi düşünuyoruz. Bildiğiniz iyi bi tüp bebek merkezi var mı? Nereyi tavsiye ediyorsunuz?
Çünkü bu benim son şansim_ eger tutmaz ya da yine düşük olursa ..tek yol ayrılık...çok korkuyorum..

Son düzenleme:
İyi günler bende 3 yıl içinde 6 kayıp yaşadım. Hepsi 5_6 haftalikta. Son ikisi igneye rağmen olmadi. Tüp bebek denemeye karar verdim ama tekrarlayan düşükler de devlet tup bebek için rapor veriyormu. Yani devlette tup bebek yapmak istiyorum çünkü özeller çok pahalı. Bilginiz varmi

İyi günler bende 3 yıl içinde 6 kayıp yaşadım. Hepsi 5_6 haftalikta. Son ikisi igneye rağmen olmadi. Tüp bebek denemeye karar verdim ama tekrarlayan düşükler de devlet tup bebek için rapor veriyormu. Yani devlette tup bebek yapmak istiyorum çünkü özeller çok pahalı. Bilginiz varmi

Merhaba canim, sen de mi CGH + tüp bebek yaptirmak düşünuyorsun?.ben de istiyorum ama uygun fiyat arıyorum. Gata da dr.Seyit Temel Ceyhana gitmek istedim ama bir az pahalı _bize göre. Bizim maddi durum pek yüksek değil..,
Sen nereyi düşünuyorsun? lütfen bana da bilgi verirsen sevinirim. inşallah Rabbim bizleri de sevindirir...

Ben de izmirdeyim karar veremedim. Evet cgh olursa daha iyi olur ama izmir de yok galiba. Peki cgh fiyatı ne kadar

Ben de izmirdeyim karar veremedim. Evet cgh olursa daha iyi olur ama izmir de yok galiba. Peki cgh fiyatı ne kadar
CGH fiyatı Ankara Gata da embriyo başina 300 dolar, diğer merkezlerde de 350-400 dolar gibi. En az 3-4 embriyonun test edilmesi gerekiyor, hangisi sağlıklı çıkarsa o transfer ediliyor, işin kötü tarafı hiç biri sağlıkli çıkmaya bilir...
Tüp bebek fiyatları ise Dr.Temel Ceyhan da yaklaşık 3000 dolar gibi, o yüzden ben kararsız kaldım, Ankarada uygun fiyat arıyorum, her şey dahil 7000 tl olursa bize ugyun...ama maalesef öyle bi yer yok, bi de yabancılara pahalı galiba. Ben Baküde yaşıyorum, Ankarayi internetden araştıriyorum.
Canim sende genetik sorun var mi?
Anlaşilan biz ayni problemi yaşıyoruz...inşallah tez bi zamanda ikimiz de mutlu haberi paylaşiriz.....

Benim genetik te bir problem çıkmadı sadece hashimato ve kanda pıhtılaşma gibi görünüyor. İnşallah olur. Bende izmir de ege ye sorucam önce. Onâ göre bir yol belirleyeceğim. Evet maliyetli gerçekten. Allah yardımcımız olsun

Canım, genetik sorun yoksa_ çok iyi, CGH sen de iş. Yarayacaktir_ inşallah bu sefer bebişlerine kavuşursun. Ben genetik_ doku uyuşmazligi HLA testi yaptırmistim, sorun çıkti _ ve lenfosit aşisi oldum. Ama 1,5 yıldır hiç hamile kalamadigim için lenfosit aşisinin faydasi olup olmadığıni da bilemedim..., o kadar çaresiz kaldım ki, hocaya bile gittim_ ümmü subyan duasi yazdirdim...ama zorlamayla da olmuyor, Allah' in istemesi ve vermesi lazım..,
Canim sana bi sorum daha olacakti, ben baküden gelecem ya_ bana da rapor verirler mi? Yoksa ille türkiye vatandaşı olmak lazim?

Back
X