Saglkikli cocugum var.ve daha sonra 3 sene icinde 2 kere dusuk yaptim 9.10 haftalikken kalbi durdu.genetik test pihtilasma testi .temiz cikti.hepsini yaptrdm.bir rahi. Filmi cekinmedigim kaldi.onunda cekdircem.benim gibi basina gelen olduysa hangi yolu izlediler acaba
Saglkikli cocugum var.ve daha sonra 3 sene icinde 2 kere dusuk yaptim 9.10 haftalikken kalbi durdu.genetik test pihtilasma testi .temiz cikti.hepsini yaptrdm.bir rahi. Filmi cekinmedigim kaldi.onunda cekdircem.benim gibi basina gelen olduysa hangi yolu izlediler acaba
Hamile kalabiliyosanız rahim filmi neden çektirereksiniz düşükten sonra tıkanma olabilir dedikleri için bende çekilmiştim 12.haftada kalbi durmuştu sebebim pıhtılaşmaymış benim. Demek istediğim rahim filmi çekilmek gelecekte olan gebeliğin sağlıkla ilerlemesini sağlamaz çok geçmiş olsun
Benim ilk cocugum sezaryan oldigundan rahimde yapisiklik kalmis okabilir ve cocugun gelismesini engeller die duydum bazi doktorlardan.yada enfeksiyon baska seyler olusabiliyirmus .tek o kaldi yaptirmadigim zaten .bide bunu yaptiriyimda icin raht etsin bari
Benim ilk cocugum sezaryan oldigundan rahimde yapisiklik kalmis okabilir ve cocugun gelismesini engeller die duydum bazi doktorlardan.yada enfeksiyon baska seyler olusabiliyirmus .tek o kaldi yaptirmadigim zaten .bide bunu yaptiriyimda icin raht etsin bari
Canım konunun üzerinden epey geçmiş ama durumumuz aynı. 4 yaşında sezaryen doğum ile olan bir oglum var. Sonrasinfa bir kimyasal bir tane de yedinci haftada gelişim durması nedeniyle kürtaj oldum. Pıhtılaşma testlerinde mthfr 677 ve pai genimde heterozigot mutasyon saptandı. Son gebelikte coraspin ve 4000mg iğne kullandım yine aynı haftada kanama başladı ve kalbi durdu yine kürtaj oldum. Benim de aklıma sadece rahim filmi ve yapışıklık kaynaklı olabileceği geliyor. Sen bir sonuç alabildin mi