Merhabalar burada yeniyim aslında gizli takipçisiyim buranın aklıma ne zaman bir soru takılsa burada cevabı vardır diyerek bakıyordum neyse çok uzatmadan sizlere bir şeyler sormak istiyorum. Eşimle 2.5 senedir çocuk deniyoruz ve olmuyor aslında hamile kalabiliyorum ama hamileliğimi ilerletemiyorum. Düşükle sonuçlanıyor. 4 hamilelik geçirdim 2si kimyasal 1 düşük 1 kürtaj ile sonuçlandı. Genetiğe yönlendirildik hem devlette hem özelde iki defa test yaptırdık bende kan da pıhtılaşma çıktı 3. Gebeliğimde kan sulandırıcı göbekten yapılan iğneleri kullandım ama kürtajla sonuçlandı. Kurtajdan sonra 1 sene hamile kalamadım. Doktorum senden hamile kalabildiğin için rahim filmi istemedim ama bu ayda hamile kalamazsan rahim filmi çekicem dedi belki tüplerin tıkanmış olabilir dedi.. bu ay hamile kaldım ama kimyasal ile sonuçlandı. Rahim filmi çekelim dedi. Hikayem az cok bu şekilde şimdi sizlere bir kaç sorum olcak..
Soru 1: bu durumda rahim filmi çektirmelimiyim? kafam cok karışık
Soru 2: rahim filmi çekildikten sonra hamile kalmak daha kolaylasiyormuş aranızda bu durumu yaşayan var mı ?
Soru 3: bu süreçte farklı doktorların görüşlerine de başvurdum bir kaçı tüp bebek yaptırın diyenler oldu oda benim yaşımdan dolayı 36 yaşındayım malum her geçen gün kadınlar da doğurganlıkları düşüşe geçiyor. Şimdi ben tüp bebeğe mi yöneleyim mi direk yoksa takip eden doktorum farkli tedavi yontemi uygulayacam dedi ona mı yöneleyim kafam çorba oldu lütfen yardımcı olurmusunuz bana deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum konu cok acil bir an önce benimde karar vermem gerekiyor .
Biraz uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin şimdiden çok teşekkür ederim..
Soru 1: bu durumda rahim filmi çektirmelimiyim? kafam cok karışık
Soru 2: rahim filmi çekildikten sonra hamile kalmak daha kolaylasiyormuş aranızda bu durumu yaşayan var mı ?
Soru 3: bu süreçte farklı doktorların görüşlerine de başvurdum bir kaçı tüp bebek yaptırın diyenler oldu oda benim yaşımdan dolayı 36 yaşındayım malum her geçen gün kadınlar da doğurganlıkları düşüşe geçiyor. Şimdi ben tüp bebeğe mi yöneleyim mi direk yoksa takip eden doktorum farkli tedavi yontemi uygulayacam dedi ona mı yöneleyim kafam çorba oldu lütfen yardımcı olurmusunuz bana deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum konu cok acil bir an önce benimde karar vermem gerekiyor .
Biraz uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin şimdiden çok teşekkür ederim..