Tekrarlayan Düşükler için İzmirde Doktor Önerisi

Bir de yaşadığın olayla ilgili özet bilgi verebilirsen iyi olur.. Hangi konularda ihi olduğunu bilmemiz açısından..
Bende dusuk yaptim kurtaj oldum 3 ay korun dediler 10 ayda hamile kalamadim. Sonrasinda klomen adli hapla hamile kaldim. 2.nci hamileligimdede dusuk riski yasadim ama onlendi. Annemin komsuda 2 dusuk yapmis arkasindan 6 yil hamile kalamamis. Cogu doktor cocugun olmaz demis onuda goturdum 2 adet sonrasi hamile kaldi. Cok insan canlisi yardimsever. Ve paraci degildir.24 senedir tanirim kendisini calistigi hastanenin bashekimiydi

Bende dusuk yaptim kurtaj oldum 3 ay korun dediler 10 ayda hamile kalamadim. Sonrasinda klomen adli hapla hamile kaldim. 2.nci hamileligimdede dusuk riski yasadim ama onlendi. Annemin komsuda 2 dusuk yapmis arkasindan 6 yil hamile kalamamis. Cogu doktor cocugun olmaz demis onuda goturdum 2 adet sonrasi hamile kaldi. Cok insan canlisi yardimsever. Ve paraci degildir.24 senedir tanirim kendisini calistigi hastanenin bashekimiydi

Merhaba özel muaynanesi mi var hastane demi çalışıyor benimde 2. Düşüğüm ve bilgili araştırmacı bir dr a ihtiyacım var özel bi Hast ye gidiyorum Dr. Mine Genç aslında memnunum ama çok yoğun oluyor alternatif bi dr a ihtiyacım var

Merhaba özel muaynanesi mi var hastane demi çalışıyor benimde 2. Düşüğüm ve bilgili araştırmacı bir dr a ihtiyacım var özel bi Hast ye gidiyorum Dr. Mine Genç aslında memnunum ama çok yoğun oluyor alternatif bi dr a ihtiyacım var
Eskiden sigortanin bashekimiydi hemde muayenehanesi vardi. Simdi sadece tepecik dogumevinde cok iyi merhametli biridir asla paraci degildir. Benim ablam arkadaslari benim arkadaslarim hepimizin tedavisini ve dogumunu o yaptirmistir

Tmm Canım tşk ederim düşük sonrası gerekli testleri yaptırıp inşallah randevu alayım tecrübeli olması önemli çünkü asistanlar pek anlayamıyor

Hangi doktora gidiyorsunuz nasıl bir çözüm buldu. Maalesef pazartesi günü 3. Dusugum oldu. Tüp bebek tedavisi ile hamile kalıp devamının gelmemesi çok üzücü
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız sizde. Ben genetik tahliller yaptırdım. Tıbbi genetik bölümü dokuz eylül ünv hastanesin de Kan pıhtılaşması riski olabilir dediler. Gebelik öncesi coraspine ve folik asit kullandım. Gebeliği öğrenir öğrenmez cleaxane 6000 lik ve crınone jel. Başladı dr . Şuanda hala günde 1 kez göbekten iğne yapıyorum. Bütün testleri yaptırın inşallah çözümü bulunur.

Geçmiş olsun, Ben Mardin’de yaşıyorum ama tekrarlayan düşüklerim için İstanbul’a riskli gebelik konusunda uzman bir profesöre gittim , tekrar hamile kaldım ve Doğuma kadar tüm takiplerde yine doktoruma gittim , doğumumu da doktorum yaptı. Şimdiye kadar tanıdığım en ilgili ve alçakgönüllü anlayışlı doktordu. Sanki Tüp bebek yapıyoruz diye düşündük yaptığımız extra uçak gidiş geliş masraflarını . Fakültede muayene olduğum için tahliller ücretsiz oldu. Öyle görmezden geldik masrafları. Ne yapalım , herşey evlat için

Arkadaşım üst üste düşük yaptı,en sonunda Benim şuan gittiğim doktora gitti Aylin barbaros.. ben de çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum..

Arkadaşım üst üste düşük yaptı,en sonunda Benim şuan gittiğim doktora gitti Aylin barbaros.. ben de çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum..
Tınaztepe deydi en son bildiğim kadarıyla. İlk dusugum 2014 yilindaydı bende gitmistim ama pcodan dolayı tüp bebek tedavisi olmadan gebe kalamadım kendisininde bu konuda tecrübesi çok yok maalesef.

Evet arkadaşlar 3 kere ard arda tekrarlayan düşük yaşadım ve bu konuda uzmanlaşmış bir doktor arayışındayım.Benzer sorunlar yaşayan arkadaşlar, izmir için doktor öneriniz var mı?
Canım sen o zmnlar hangi doktora gittin çaresini bulmuşun sanırım şimsi aynı şeyleri bende yaşıyorum lütfen bana yardımcı ol

Geçmiş olsun, Ben Mardin’de yaşıyorum ama tekrarlayan düşüklerim için İstanbul’a riskli gebelik konusunda uzman bir profesöre gittim , tekrar hamile kaldım ve Doğuma kadar tüm takiplerde yine doktoruma gittim , doğumumu da doktorum yaptı. Şimdiye kadar tanıdığım en ilgili ve alçakgönüllü anlayışlı doktordu. Sanki Tüp bebek yapıyoruz diye düşündük yaptığımız extra uçak gidiş geliş masraflarını . Fakültede muayene olduğum için tahliller ücretsiz oldu. Öyle görmezden geldik masrafları. Ne yapalım , herşey evlat için
Merhabalar, siz İstanbul'da hangi doktora gittiniz peki? Benimde sağlıklı bir kızım var fakat ondan sonra nedeni bulunamayan 4 düşüğüm oldu. Bu konuda uzmanlaşmış bir doktor arayışındayım.

Merhabalar, siz İstanbul'da hangi doktora gittiniz peki? Benimde sağlıklı bir kızım var fakat ondan sonra nedeni bulunamayan 4 düşüğüm oldu. Bu konuda uzmanlaşmış bir doktor arayışındayım.
Çok geçmiş olsun . Ben iki ayrı kadın Doğum uzman doktorun önerisi üzerine Cerrahpaşa fakültesinde Altay hocaya muayene için gittim. Tüm tahlillerim baştan sona yapıldı Doğum öncesi ve sonrasında sürekli iletişim kurabildim cep telefonu ile istediğiniz zaman arayabiliyorsunz kendisi biraz yoğun olsada yine çok ilgili akşam 6da 7 de bile muayene olduğum zamanlar oldu fakültede . 5te bitiyor mesai normalde. Doğum sonrası yatışta Pazar günü bile ziyarete geldi hastenede. İstanbul’da diz boyu kar vardı dışarıda o gün.

Çok geçmiş olsun . Ben iki ayrı kadın Doğum uzman doktorun önerisi üzerine Cerrahpaşa fakültesinde Altay hocaya muayene için gittim. Tüm tahlillerim baştan sona yapıldı Doğum öncesi ve sonrasında sürekli iletişim kurabildim cep telefonu ile istediğiniz zaman arayabiliyorsunz kendisi biraz yoğun olsada yine çok ilgili akşam 6da 7 de bile muayene olduğum zamanlar oldu fakültede . 5te bitiyor mesai normalde. Doğum sonrası yatışta Pazar günü bile ziyarete geldi hastenede. İstanbul’da diz boyu kar vardı dışarıda o gün.
Çok sağolun, bir de fakülteye gitmekte yarar var sanırım.
Randevuyu Cerrahpaşa'nın sistemi üzerinden aldınız değil mi?

Çok sağolun, bir de fakülteye gitmekte yarar var sanırım.
Randevuyu Cerrahpaşa'nın sistemi üzerinden aldınız değil mi?
Yok fakültede hocalara randevu vermiyorlar . Hemşiresinden kendisinden Yada sekreterlikten Bilgi alabilirsiniz ben direk kendisinden aldım randevularımı
Fakültede hocalara muayene 122 tl . Özel muayenahaneleri de var orada 350 idi sanırım ben fakültede muayene oldum tahliller ücretsiz

Son düzenleme:
Back
X