• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşükler neden olur

Pcosa bağlı dedi dr düşüklerim hep sağlıksızdı sağlıksız yumurtalıkta gebelik oluyor denildi kızımdan sonrada bir gebeliğim oldu doğal bir gebelikti anomali bir gebelikti tedaviyle dr kontrolünde olan gebeliğim sağlıklı oldu yumurtlama ilaçlarıyla
Anladım çok teşekkür ederim Allah bağışlasın🙏🏻🌸

Evet yumurta kalitesi pcos denildi eşimde bir problem yoktu sorun sadece benim yumurtalık tembelliğiydi glukofen ve femera kullandım kullandığım ay gebe kaldım şimdi ikinciyi istiyoruz ama 2 aydır gebe kalamadım dr kontrolündeyim matofin kullanıyorum bakalım kısmet
Tekrardan o zaman doktor kontrolunde ilerleyin sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba çok geçmiş olsun..
Benim de 12 hafta, 18 hafta, 9 haftalık 3 kürtajım ve 1 boş 1 kimyasalım var.
Bakılabilecek her şeye baktırdık hiçbir şey çıkmadı.
Bu kadar şey yaşamama rağmen en tecrübeli doktorlar bile tamamen şans hamile kal gel senin bi şeyin yok bir gün tutacak diyorlar.
Benim baktırdığım şeyler ise eşim ve bende genetik test, kan pıhtılaşması, bağışıklık testlerim, rahim filmi, eşimin sperm testi, kan değerlerim.. hepsi tamamen normal
Sizin de hiçbir şeyiniz olmadan benzer bi durum olmuş olabilir inşallah bir sonrakini sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏🏻🌸
Wes testi duydunuz mu hiç detaylı genetik testi ?doktor bu da sağlıksız olursa bu genetik testini yaptırmam gerektiğini söyledi

Merhaba Çok geçmiş olsun Ben de 5 defa Düşük yaptım aynı şekilde düşük önleyici iğne hap hep kullandım ama kullandığım halde hep düşüklerim gerçekleşti keseyi ve bebeği görüyorduk kalp atışları vardı ama sonra kalp atışları bir anda duruyordu ve düşük gerçekleşiyordu kan pıhtılaşmasına genetik testlerimize bakıldı herhangi bir şey çıkmadı ama daha sonra tedavi ile Bir Kızım Oldu
Nasil bi tedavi uygulandı, benim de 4 gebelik kaybım var hem düşük önleyici hem de kan sulandırici iğne kullanmama rağmen oldu. Hem eşime hem bana kromozom bakıldı,pıhtılaşma bakıldı problem yok, eğitim araştırma da detaylı testler yapıldı hiç bi problem bulunamadı, 3 gebeligimde 7 8 hafta civarı kalpleri durdu. Bi gebeligimde ikizdi 5 haftalikken keseleri gelişmedi ilaçla düşürdüm, çok üzgünüm cok yoruldum

Nasil bi tedavi uygulandı, benim de 4 gebelik kaybım var hem düşük önleyici hem de kan sulandırici iğne kullanmama rağmen oldu. Hem eşime hem bana kromozom bakıldı,pıhtılaşma bakıldı problem yok, eğitim araştırma da detaylı testler yapıldı hiç bi problem bulunamadı, 3 gebeligimde 7 8 hafta civarı kalpleri durdu. Bi gebeligimde ikizdi 5 haftalikken keseleri gelişmedi ilaçla düşürdüm, çok üzgünüm cok yoruldum

Geçmiş olsun Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin Yumurtalık tembelliği var femara ve glukofen kullandım gebe kaldım İlk denemede daha önceki gebeliklerim doğal yolla oldu ama tedaviyle olan tutundu sağlıkla dünyaya geldi Herhangi bir sorun yaşamadık Şimdi ikinci için uğraşıyoruz 3 aydır matofin ve Folbiol kullanıyorum Doktor kontrol altındayım henüz gebelik olmadı Her şeyin hayırlısı

Back
X