Tekrarlayan Düşükler, Pgtli Embriyoya Rağmen yavaş Bhcg, Bağışıklık mı? Gizli Endometriozis mi? Fikrinize ihtiyacım var🙏🏽

Prograf canım transferden sonra günde 2 kez kullandım.

Merhaba benim de düşüklerim var sorunum otoimmün rahatsızlık size ne ilaç vermişlerdi acaba?

Merhaba brnde dogal yollardan 1’5 yil icinde sayisini soylemeye uzuldugum vbir cok kimyasal gebelik kaybim oldu.Saat sabahin 4 ..Ve ben hala farklu bir yol bulurym diye burdayim.Size kendime cok uzuluyorum.Yapilmadik test kalmadi.Cok yoruldym

Merhaba brnde dogal yollardan 1’5 yil icinde sayisini soylemeye uzuldugum vbir cok kimyasal gebelik kaybim oldu.Saat sabahin 4 ..Ve ben hala farklu bir yol bulurym diye burdayim.Size kendime cok uzuluyorum.Yapilmadik test kalmadi.Cok yoruldym
Çok üzüldüm umarım en kısa zamanda muradınıza kavuşursunuz doktorlarınız ne diyor testler temiz mi çıkıyor eşinizde test yaptırdı mı ?

Çok üzüldüm umarım en kısa zamanda muradınıza kavuşursunuz doktorlarınız ne diyor testler temiz mi çıkıyor eşinizde test yaptırdı mı ?
Pcos car bende ama zorlanmadan hep gebe kalabildim.esimde ileri gizda dusukluk car ama doktorlara kalsa bunun 5 kayba neden olabilecegi dusunulmuyor.yapilmasi gereken tum testleri yaptirdik.Malesef kucagin hala bos.

Pcos car bende ama zorlanmadan hep gebe kalabildim.esimde ileri gizda dusukluk car ama doktorlara kalsa bunun 5 kayba neden olabilecegi dusunulmuyor.yapilmasi gereken tum testleri yaptirdik.Malesef kucagin hala bos.
Pgtli embriyo transferi denendi mi canım? Belki kromozomal bir sıkıntıdır. Akraba evliliği olması şart değil, bazen taşıyıcılık olabiliyor. Tüplerine laparoskopi yapılıp bakıldı mı? Bu kadar çok düşükte hsg ile yetinmiyor doktorlar. İnşallah tez zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur.

Tüp bebekler şansınızı denemeyi düşünmediniz mi pgt li embriyolarla . Bir de en iyi sperm seçimi yapıldığı için spermle ilgili faktörler varsa onlarda ortadan kalkar. Tüp bebek doktorları rahmi daha detaylı inleceler daha çok osteojen ve progesteron desteği olur (biz çok takviye alıyoruz). İnsallah en kısa zamanda dolar kucağınız tüm içtenliğimle dua ediyorum

Merhaba clinoleic serum size 100ml olarak mı verildi? Yoksa tamamı 500ml olarak mı?

Benim tiroidlerim alındı bir buçuk yıldır ilaç kullanıyorum iki kez transfer olumsuz oldu yaş 41 bi kez de doğal gebelik gelişim durdu. Geçen ayki transferde 10 gün sonra test yaptırırken tshbaktırdım 5 çıktı ilaçlardan yükselmiştir o etkilemez dedi doktor ama bu ara hep vücudumda ateş var gibi hissediyorum uçuk falan çıkıyor sanırım bu yüzden tutmuyor iki tsne genetik gitti yarın belli olacak inşallah saglıklı gelir de bu sefer her şeye baktırıp transfer olmak istiyorum. Ne ilacı vermişti size bağışıklık serumumu

Çok geçmiş olsun umarım bir sonraki transferiniz olumlu olup sağlıklı bir şekilde gebelik oluşur aklıma gelen 2 şeyi paylaşmak istedim. Bazı cinsel yolla bulaşan hastalıklar da gebeliğe engel veya düşükle sonuçlanan gebeliklere sebep olabiliyor. Bunlardan bir tanesi ureaplasma diye bir bakteri. Kadın doğum uzmanından bu testi isteyebilirsiniz belki. Sürüntü olarak alınıyor ve sonuç pozitif ise transferinizden önce antibiyotik tedavisi ile bu bakteriden kurtulabilirsiniz.

Bir diğeri ise, ne yazık ki tüp bebek doktorları bence biz hastalara yeterince vakit ayıramıyor, implantasyon başarısızlıklarını yeterince araştırmadan ‘devam’ diyorlar. Bir arkadaşımın tanıdığı kadın çok sayıda düşüğü olmuştu. En son Dr Arda Lembet diye bir doktor onda olan bir sorunu bulmuştu. Kendisi perinatolog. İsterseniz bir araştırın belki faydası olur

Insallah canım. Prograf kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…