Tekrarlayan düşükler ve 3 düşükten sonra tekrar hamileyim

Gzc1708

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
84
15
3
37
Mrb hanımlar.4 gebeligim oldu benim bunlardan biri yaşayan diğer ucunu düşükle ve kurtajlarla sonuclandi. Son düşüğüm kurban bayramında yaşadım. Ve şuan 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim.doktor randevum 23une. Son düşüğüm de eve progestan kullan öğrenir öğrenmez dedi doktor la görüşmedim henüz ama şuan kanamam yok ama kullanmamda fayda varmı . Bu ara düşük nedenlerim araştırılmadi bu ay araştırılması için doktora gidecektim fakat hamile olduğumu öğrendim. Yardımcı olabilir misiniz.. bu arada pataloji sonucum temiz cikmisti Dr istersen tekrar hamile kalabilirsiniz demisti

Canım tebrik ederim , umarım bu sefer bebeğine kavuşursun .
Düşük nedeni Acaba kanda pıhtılaşma filan mı var ?

Benim hiç kanamam olmamasına rağmen 3 ayım dolana kadar Protestan vajinal fitil kullandım (sabah/öğle/akşam 2’şer tane toplam 6 adet )
bir zararı olduğunu düşünmüyorum ama yine de ilaç sonuçta doktora danışsanız süper olur .
Bir hastaneye gitseniz ve durumunuzu anlatsanız ?

Canım tebrik ederim , umarım bu sefer bebeğine kavuşursun .
Düşük nedeni Acaba kanda pıhtılaşma filan mı var ?

Benim hiç kanamam olmamasına rağmen 3 ayım dolana kadar Protestan vajinal fitil kullandım (sabah/öğle/akşam 2’şer tane toplam 6 adet )
bir zararı olduğunu düşünmüyorum ama yine de ilaç sonuçta doktora danışsanız süper olur .
Bir hastaneye gitseniz ve durumunuzu anlatsanız ?
Amin canım insallah endiseliyim. Randevu günümü bekliyorum ama aynı zamanda da kullanmak istiyorum. Bir çok kişi kan pıhtılaşması olabilir dedi. Peki kanda pıhtılaşma varmı hamileyken bunu öğrenilir miyiz yoksa artık geçmi kaldım.

Amin canım insallah endiseliyim. Randevu günümü bekliyorum ama aynı zamanda da kullanmak istiyorum. Bir çok kişi kan pıhtılaşması olabilir dedi. Peki kanda pıhtılaşma varmı hamileyken bunu öğrenilir miyiz yoksa artık geçmi kaldım.

Hiç bilmiyorum :/ şükür ben yaşamadım böyle bir şey :nazar: ama okuduğum ne biliyim konuştuğum insanların çoğu pıhtılaşmadan bahsetti . Ondan öyle yorum yaptım :/ nasıl yapılır ? Ne edilir hiç bilmiyorum :/ bi sor bakalım . Eğer test yapılıyorsa hamilelikte mutlaka yaptır, onun bi iğnesi varmış yanlış hatırlamıyorsam . İnşallah tamamına ersin :nazar::dua:

Hamileyken de pıhtılaşma testi yaptırabilirsiniz, bir tüp kan alıp yapıyorlar ama sonucun çıkması kurumdan kuruma değişmekle birlikte bir ayı bulabilir. Eğer çevrenizdeki hastanelerde genetik bölümü varsa o birime gidebilirsiniz, ya da doktorunuz sizi yönlendirebilir.

Back
X