Esim herhangi bi ilaç kullanmadı.
İgnemi hep kendim yaptım. İgnenin ucu cok ince rahatlıkla kendin yapabilirsin.
Ben karnıma yapmakla başladım , karnım büyüdükce zorlanmaya başladım. Bu sefer bacağıma yapmaya başladım . Cok şükür gecen hafta kesti Dr. Artık yapmıyorum :)
canım benim bende kan pıhtısı mahduruyum şükürler olsun ilk düşüğümde tespit edildi gülün dediği gibi bol bol dua et en güzel çözüm bu bak benben şuan 28 haftalık hamileyim seninde olacak inşallah
rehal senin hangi faktörlerde pihtilasma sorunun var? Ve de bundan sonraki hamileligindeki igne dozun belli oldumu?
galiba okuyan olmadı.
çok teşekkür ederim limon... inşallah benimde bebişim olacak.
bu arada bu gün rahim filmi çektirdim. sorun yok dedi doktor. kanallar açık dedi. sadece rahim biraz sola yatıkmış. oda sorun teşkil etmiyormuş.
üstte yazdığım gibi doktor dozdan falan bahsetmedi. testlere bakarak sonuçları yazdım... neye göre doz belirleniyor bilmiyorum. artık doktorum belirler.
bu arada bu gün rahim filmi çektirdim. sorun yok dedi doktor. kanallar açık dedi. sadece rahim biraz sola yatıkmış. oda sorun teşkil etmiyormuş.
Geçmiş olsun canım.benimde 2.hamileliğim ve buda ilki gibi sonlanacak.Ben tüm genetik testlerimi ve pıhtılaşma testlerimi yaptırdım herhangi bir mutasyon sorunu ve pıhtılaşma çıkmadı.Ama ben yinede tedbir amaçlı keseyi görünce hemen iğneye başladım+bebe aspirini ile birlikte.Ama maalesef bu seferde bebeğim 6.haftada kaldı yani gelişemedi.Canım benden sana nacizane bi tavsiye.bence normal kadın doğumcu yerine düşüklerle ve riskli gebeliklerle ilgili bi uzmana görünmen.Ben bu sefer öyle yapıcam.doktorumdan memnunum ama artık bu konu bence onu aşıyo.Bana düşüklerimin neden olduğunu anlayabilecek bir doktor lazım...İnşallah Allah ım tez zamanda sağlıkla ve hayırla bebeğini sana bağışlasın inşallah.
olacak tabi canım iğne çözümü olan bir yöntem birde yanında aspirin verebilir oda kanını sulandırmak için
ne güzel sevndm hamileykende iğne kullanırsın bebeğin sağlıkla doğar inş
aslina bakarsan dozlarini bile tam olarak belirleme gibi bi yöntem yok.ben üc degisik hematoloji doktoruna gittim.kimisi kiloya göre dedi,kimisi igneye gerek yok dedi,digeri pihtilasma faktorüne göre dedi. d-dimer adli teste görede veriliyor ayrica aptt testinide bakiliyor ama yine olmayinca olmuyor.anlayacagin Allahim yar ve yardimcimiz olsun.cünkü bizleri bir nevi kobay olarak deneme ve yanilma yolunu kullaniyorlar.ücüncü hamileligimde her ay kan verip ayni dozda devem ettim ama 15.haftada oglumu kaybettim.bende hematoloji doktorumu degistirdim.simdi tekrar hamile kalirsam igne dozum biraz artilacak .senin igneni kim yazacak kadin dogumcumu yoksa hematoloji doktorumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?