gözünaydin.su an sadece benim gibi kan pihtilasma sorunun var.bende histereskopi yaptirmistim.hic bir sorun cikmamisti hersey normaldi.insaallah dogru tedavi ve rabbimin yardimiyla bizlerde yavrularimiza hayirlisiyla kavusuruz...
inşallah canım çok istiyoruz bir yanım hemen hamile kalmak istiyor bir yanım bekle diyor ne yapacağımı bilmiyorum
en sonki düşüğün ne zaman canım benim iki adetten sonra hamile kaldım bu doktorum normal bir doğum olmadığını çok erken kaybettiğimiz için bana bir zarar vermeyeceğini söyledi ama psikolojik olarak da başka türlü düzelemezdim canım yaa tabi bunları eşinle konuş ama arayı çok açmamanı tavsiye ederimm
en sonki düşüğün ne zaman canım benim iki adetten sonra hamile kaldım bu doktorum normal bir doğum olmadığını çok erken kaybettiğimiz için bana bir zarar vermeyeceğini söyledi ama psikolojik olarak da başka türlü düzelemezdim canım yaa tabi bunları eşinle konuş ama arayı çok açmamanı tavsiye ederimm
arkadaşlar ben 3 defa düşük yaptım. doktor çeşitli testler istedi. onları yaptırdık. son yaptırdığımız testte kan pıhtılaşması sıkıntısı olduğunu söyledi doktor. hamile kalınca iğne olarak kan pıhtılaşması engellenecekmiş. hatta doktor hamile olduktan sonra kalp atışı duyulunca iğne olabileceğimi söyledi.
önceki kısa hamileliklerimde hiç kalp atışını göremedik. hatta karından kese dahi görünmedi. en son gebeliğimde hcg hormanunu en yüksek 1730 larda gördük. ondan sonraki testlerde düşmeye başladı.
bu kan pıhtılaşması engelleyici iğne daha erken başlanabiliyor mu? bu sıkıntıları yaşayan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim. hamile kaldığımda nasıl bir yol izleyeceğim. yaşadıklarım çok zordu. hepsinide çok erken kaybettik. lütfen yardımcı olur musunuz?(
düşük olalı 3 ay oldu ama sadece bir kere adet oldum. eşimin işi okulda olduğundan yaz tatiline hazırlanıyoz. okul dönemi düşük tehtidi olucağı için doktorla uğraşmak sıkıntı olur diye yazın önünde planlıyoruz. 2. düşükten sonra 3 ay bekledik. bu sefer biraz beklemeyi düşünüyom. belki akıl ermez şubat tatilinden sonra yapabilriz. şimdilik korunmaya gayret ediyoruz. zaten doktor doğum kontrol hapı kullanmayı yasakladı.
canım ben de bir gebelik kaybettim yapılan testlerde pıhtılaşma olduğu anlaşıldı coraspin kullanmaya başlamıştım pıhtılaşmayı öğrenince hamile olduğumu öğrenir öğrenmez iğne oldum hiç kanamam olmadı çok şükür oğlum yanımda 2 yaşında şimdi
riskli gebelik uzmanı olan dr ile görüşmeni tavsiye ederim
genellikle bu işlerle uğraşan bir dr oluyor benim dr hem tüp bebek hem de riskli gebelikte uzmandı tüp bebek uzmanları da bilir
canım benim orasını bende bilmiyorum ama büyük ihtimal doktorum yazar çok bilgili bir doktor tüp bebek uzmanı sen o testleri hamileyken mi yaptırdın.Allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişler versin bize en kısa zamanda.Ne zaman yaşadın bunları kaç ay oldu.
ben bu testleri ikinci düsügümden sonra yaptirdim daha sonra 06.01.2012 de hamile oldugumu ögrendim hapi ondan önce kullaniyordum ama fragmin 5000 adli igneye altinci haftamda basladim . ayda bir doktora gidip kan veriyordum bu testler tekrar yapiliyordu.sürekli lekeler ve kanamalarim oluyordu.bebegim en fazla 15.haftaya kadar dayana bildi.ve 09.03.2012 de evde düsük yaptim. daha sonra bundan birbucuk ay önce bes haftalik iken igne kullandigim halde kendiliginden bir düsügüm oldu .simdi ise kadin dogumcun tüp bebek doktoruna yönlendirdi.belki onlar baska birsey önere bilir dedi.su an ise onlarda tüm testleri bastan yapiyorlar .bakalim sonucta ne diyecekler.benim ise tek korkum igne dozu .cünkü i sadece igne olmaklada is bitmiyor.az gelincede kaybediyorsun fazla dozda verilincede kaybediyorsun.tek dilegim rabbim yar ve yardimcimiz olsun.vede tekrar denemekten baska caremiz yok....
rehalcigim canim zaten kan pihtilasmasi olanlarin zaten ortak özellikleri hamileliklerinin basindan itibaren kanama yasamasi.bende hep progesteron kullandim ama hic faydasi olmadi.simdi gittigim tüp bebek merkezindeki doktorum regel dönemimin 16.gününden baslayarak hamile kalana kadar progesteron kullanacaksin dedi.artk bide bunu deneyecegim,yeterki bebeklerimize kavusalimda herseye raziyiz....
canim bence hic bekleme.cünkü nelerle karsilasacagimizi bilmiyoruz yumurta rezevlerimiz azalabilir,hormonlarimiz bozulup hamile kalmamiz zorlasa bilir.en iyisi bunlar ve bunlara benzer sorunlar kapimizi calmadan ortada baska sebepte yokken hayirlisiyla hamile kalmaya bakalim. ben bu aydan itibaren korunmayi biraktim.cünkü ortada bekleme deger bir sebep yok .korkularimizin üstüne gidelim ki amacimiza ulasalim.zaman su gibi akiyor.bizimde denemekten baska caremiz yok.burada da sürekli deneyimlerimizi paylasiriz ne kullaniyoruz ne yapiyoruz birbirimizi haberdar ederiz.biz herseyi yapalim da gerisi artik bizi yaradana kalmis.
merhaba kızlar allah hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. benimde biri 12 haftalık diğeri 8 haftalık iki düşüğüm var. kalpleri durdu kürtaj oldum. henüz bir test yaptırmadım çünkü hevesim kırıldı korktum aradan 6 ay geçti şimdi tedaviye başlayacağım. ancak doktorum bebeklerin kalplerinin durma nedenini gelişim bozukluğuna bağladı gerçi güvenimide sarsmadı değil bu yüzden yeni doktorumu seçerken çok araştırma yaptım şimdi tekrarlayan düşüklerde uzmanlaşmış bir doktora gideceğim önümüzdeki hafta için randevu aldım. konuyu görünce yazmak istedim tek tek hepinizin yazılarını okudum insanın böyle durumlarda yalnız olmadığını bilmesi içini biraz olsun rahatlatıyor. yaşadıklarımızın acısını en iyi biz anlarız. allah herbirimize acil şifalar versin inşallah.
bilmiyorum canım adetmin 2 günü gidicez doktora o zaman sorarım bakalım ne diyor daha benim çok yeni ama korkuyorum hamile kalmaya şubat marta kadar beklemek istiyorum en azından aradan biraz zaman geçsin ondan sonra hiç zaman kaybetmeden başlayacam hayırlısı artık ne yapalım zaman gösterecek ne yapmamız gerektiğini.
düşük olalı 3 ay oldu ama sadece bir kere adet oldum. eşimin işi okulda olduğundan yaz tatiline hazırlanıyoz. okul dönemi düşük tehtidi olucağı için doktorla uğraşmak sıkıntı olur diye yazın önünde planlıyoruz. 2. düşükten sonra 3 ay bekledik. bu sefer biraz beklemeyi düşünüyom. belki akıl ermez şubat tatilinden sonra yapabilriz. şimdilik korunmaya gayret ediyoruz. zaten doktor doğum kontrol hapı kullanmayı yasakladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?