tekrarlayan düşükler yaşayanlar yardımmm.

gözünaydin.su an sadece benim gibi kan pihtilasma sorunun var.bende histereskopi yaptirmistim.hic bir sorun cikmamisti hersey normaldi.insaallah dogru tedavi ve rabbimin yardimiyla bizlerde yavrularimiza hayirlisiyla kavusuruz...

amin canım inşallah

hem kan pıhtılaşması olup hemde rahimi ters olan var mı.Rahimi ters olupta hamile kalan varmı aranızda.cvp verirseniz çok sevinirim arkadaşlar

inşallah canım çok istiyoruz bir yanım hemen hamile kalmak istiyor bir yanım bekle diyor ne yapacağımı bilmiyorum

en sonki düşüğün ne zaman canım benim iki adetten sonra hamile kaldım bu doktorum normal bir doğum olmadığını çok erken kaybettiğimiz için bana bir zarar vermeyeceğini söyledi ama psikolojik olarak da başka türlü düzelemezdim canım yaa tabi bunları eşinle konuş ama arayı çok açmamanı tavsiye ederimm

düşük olalı 3 ay oldu ama sadece bir kere adet oldum. eşimin işi okulda olduğundan yaz tatiline hazırlanıyoz. okul dönemi düşük tehtidi olucağı için doktorla uğraşmak sıkıntı olur diye yazın önünde planlıyoruz. 2. düşükten sonra 3 ay bekledik. bu sefer biraz beklemeyi düşünüyom. belki akıl ermez şubat tatilinden sonra yapabilriz. şimdilik korunmaya gayret ediyoruz. zaten doktor doğum kontrol hapı kullanmayı yasakladı.

düşük olalı 3 ay oldu ama sadece bir kere adet oldum. eşimin işi okulda olduğundan yaz tatiline hazırlanıyoz. okul dönemi düşük tehtidi olucağı için doktorla uğraşmak sıkıntı olur diye yazın önünde planlıyoruz. 2. düşükten sonra 3 ay bekledik. bu sefer biraz beklemeyi düşünüyom. belki akıl ermez şubat tatilinden sonra yapabilriz. şimdilik korunmaya gayret ediyoruz. zaten doktor doğum kontrol hapı kullanmayı yasakladı.

canım ben de bir gebelik kaybettim yapılan testlerde pıhtılaşma olduğu anlaşıldı coraspin kullanmaya başlamıştım pıhtılaşmayı öğrenince hamile olduğumu öğrenir öğrenmez iğne oldum hiç kanamam olmadı çok şükür oğlum yanımda 2 yaşında şimdi

riskli gebelik uzmanı olan dr ile görüşmeni tavsiye ederim

ben kullandım doğum kontrol hapı kullanmıştım kullanmadan önce 8 gün süren adetim kullanırken 5 güne bıraktıktan sonra 3 güne düştü prospektüsünde pıhtılaşma yazar diyordu genelde kimsede olmuyor ama bana vurdu piyango ilaçtan dolayı pıhtılşama oldu

riskli gebelik uzmanı farklı bir branş mı oluyor. burada iyi olduğu söylenen bir kadın doğumcu var ona gidiyoruz. benim gittiğim doktor tüp bebek uzmanı bu testleri yaptıran doktor oydu. diğerleri pek bir şey anlamadı.

genellikle bu işlerle uğraşan bir dr oluyor benim dr hem tüp bebek hem de riskli gebelikte uzmandı tüp bebek uzmanları da bilir

genellikle bu işlerle uğraşan bir dr oluyor benim dr hem tüp bebek hem de riskli gebelikte uzmandı tüp bebek uzmanları da bilir

herşeyden çok iyi anlıyor. sıkıntı uzak yerde olması. farklı şehirde. birde özel hastanede. bir rahim filmini 245 tlye çektiler. :)) doktorumuzdan memnunuz. oda bizden memnun.

ben bu testleri ikinci düsügümden sonra yaptirdim daha sonra 06.01.2012 de hamile oldugumu ögrendim hapi ondan önce kullaniyordum ama fragmin 5000 adli igneye altinci haftamda basladim . ayda bir doktora gidip kan veriyordum bu testler tekrar yapiliyordu.sürekli lekeler ve kanamalarim oluyordu.bebegim en fazla 15.haftaya kadar dayana bildi.ve 09.03.2012 de evde düsük yaptim. daha sonra bundan birbucuk ay önce bes haftalik iken igne kullandigim halde kendiliginden bir düsügüm oldu .simdi ise kadin dogumcun tüp bebek doktoruna yönlendirdi.belki onlar baska birsey önere bilir dedi.su an ise onlarda tüm testleri bastan yapiyorlar .bakalim sonucta ne diyecekler.benim ise tek korkum igne dozu .cünkü i sadece igne olmaklada is bitmiyor.az gelincede kaybediyorsun fazla dozda verilincede kaybediyorsun.tek dilegim rabbim yar ve yardimcimiz olsun.vede tekrar denemekten baska caremiz yok....

çok geçmiş olsun canım. çok zor. benimkiler daha 6 haftada kalp atışları duyulmadan düştü. çok erkendi. test sonuçlarını yeni değerlendirmeye aldı doktor. ben hamileliklerimde pregestan hapı ve ağrılı dönemlerde iğnesini kullandım. 5. haftadann itibaren hep kanamalı geçti. hem ağrılı hem kanamalı.

çok zor valla. seninki 15. aya gelmiş. allah yardımcımız olsun.

rehalcigim canim zaten kan pihtilasmasi olanlarin zaten ortak özellikleri hamileliklerinin basindan itibaren kanama yasamasi.bende hep progesteron kullandim ama hic faydasi olmadi.simdi gittigim tüp bebek merkezindeki doktorum regel dönemimin 16.gününden baslayarak hamile kalana kadar progesteron kullanacaksin dedi.artk bide bunu deneyecegim,yeterki bebeklerimize kavusalimda herseye raziyiz....

öyle canım yeterki bebişimiz olsunda herşeyi yaparız.Doktorum hamile kalır kalmaz iğneye başlıycaz dedi iğneyle birlikte cor aspirinde kullanırmıyım bilmiyorum hamile kaldıktan sonra detaylı bir şekilde hepsini konuşuruz aklımıza geleni soruyoruz doktorumuza sence arayı uzatmalımıyım yoksa hemen yapmalımıyım tavsiyen nedir. hayırlısı artık biz elimizden geleni yapıcaz

canim bence hic bekleme.cünkü nelerle karsilasacagimizi bilmiyoruz yumurta rezevlerimiz azalabilir,hormonlarimiz bozulup hamile kalmamiz zorlasa bilir.en iyisi bunlar ve bunlara benzer sorunlar kapimizi calmadan ortada baska sebepte yokken hayirlisiyla hamile kalmaya bakalim. ben bu aydan itibaren korunmayi biraktim.cünkü ortada bekleme deger bir sebep yok .korkularimizin üstüne gidelim ki amacimiza ulasalim.zaman su gibi akiyor.bizimde denemekten baska caremiz yok.burada da sürekli deneyimlerimizi paylasiriz ne kullaniyoruz ne yapiyoruz birbirimizi haberdar ederiz.biz herseyi yapalim da gerisi artik bizi yaradana kalmis.

bilmiyorum canım adetmin 2 günü gidicez doktora o zaman sorarım bakalım ne diyor daha benim çok yeni ama korkuyorum hamile kalmaya şubat marta kadar beklemek istiyorum en azından aradan biraz zaman geçsin ondan sonra hiç zaman kaybetmeden başlayacam hayırlısı artık ne yapalım zaman gösterecek ne yapmamız gerektiğini.

merhaba kızlar allah hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin. benimde biri 12 haftalık diğeri 8 haftalık iki düşüğüm var. kalpleri durdu kürtaj oldum. henüz bir test yaptırmadım çünkü hevesim kırıldı korktum aradan 6 ay geçti şimdi tedaviye başlayacağım. ancak doktorum bebeklerin kalplerinin durma nedenini gelişim bozukluğuna bağladı gerçi güvenimide sarsmadı değil bu yüzden yeni doktorumu seçerken çok araştırma yaptım şimdi tekrarlayan düşüklerde uzmanlaşmış bir doktora gideceğim önümüzdeki hafta için randevu aldım. konuyu görünce yazmak istedim tek tek hepinizin yazılarını okudum insanın böyle durumlarda yalnız olmadığını bilmesi içini biraz olsun rahatlatıyor. yaşadıklarımızın acısını en iyi biz anlarız. allah herbirimize acil şifalar versin inşallah.

mrb zeyzey sende bizim gibi acilar yasamissin.canim benim testlerini yaptirmadan hamile kalma cünkü bebeginde gelisim geriligi varmis insaallah yoktur ama sanki sendede kan pihtilasma sorunu var gibi,özelliklede bu testi ve birde eger hic bakilmadiysa rahim icine de baktir,gelisim geriligi bundan dolayida olabilir.hevesin kirilabilir hic kolay degil ama umudunu hic kaybetme,en azindan sorunlarini ögren ve tedavine basla.bazi testleri kendinde isteye bilirsin,cünkü doktorlara kalirsa 3 düsükten önce teste falan gerek görmüyorlar.burada yazisarak tedavi yöntemlerimizi birbirimize bildirerek tecrübe sahibi oluruz,cünkü ancak damdan düsenin derdini damdan düsen anlar misali kimse bizi anlayamaz biz birbirimizi anlariz ancak.insaallah bizlerde yavrularimiza en kisa zamanda kavusuruz.....

tabi kendin bilirsin canim ne zaman kendini hazir hissedersen o zaman basla.ama birde su sorun var korunmayi biraktiktan sonra kisa zaman da hamile kalmama ihtimalide var.hakkimizda hayirlisi olsun bakalim...

kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yap hapta kullanma evet folik kullanabilrsin hamilelikten önce bebek için iyi oluyor bende kullandım tabi sende doktoruna danış canım inşallah hayırlısı ile güzel haberlerini alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…