mrb zeyzey sende bizim gibi acilar yasamissin.canim benim testlerini yaptirmadan hamile kalma cünkü bebeginde gelisim geriligi varmis insaallah yoktur ama sanki sendede kan pihtilasma sorunu var gibi,özelliklede bu testi ve birde eger hic bakilmadiysa rahim icine de baktir,gelisim geriligi bundan dolayida olabilir.hevesin kirilabilir hic kolay degil ama umudunu hic kaybetme,en azindan sorunlarini ögren ve tedavine basla.bazi testleri kendinde isteye bilirsin,cünkü doktorlara kalirsa 3 düsükten önce teste falan gerek görmüyorlar.burada yazisarak tedavi yöntemlerimizi birbirimize bildirerek tecrübe sahibi oluruz,cünkü ancak damdan düsenin derdini damdan düsen anlar misali kimse bizi anlayamaz biz birbirimizi anlariz ancak.insaallah bizlerde yavrularimiza en kisa zamanda kavusuruz.....
tabi kendin bilirsin canim ne zaman kendini hazir hissedersen o zaman basla.ama birde su sorun var korunmayi biraktiktan sonra kisa zaman da hamile kalmama ihtimalide var.hakkimizda hayirlisi olsun bakalim...
kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yap hapta kullanma evet folik kullanabilrsin hamilelikten önce bebek için iyi oluyor bende kullandım tabi sende doktoruna danış canım inşallah hayırlısı ile güzel haberlerini alırız canım
kocam ne zaman sigarayı bırakırsa o zaman çocuk düşüneceğim. adam bırakmamakta ısrarlı. beni sinir ediyor. sanki o çocuk istemiyo
benim esimde ergenlik döneminden beri iciyormus ,bir bucuk sene oldu birakali ,insaallh senin esinde birakir.
inşallah canım benim hiç umudum yok bakalım zaman ne gösteriyo senin eşinede mi doktor bırak dedi
yok canim benim benim babamda kücük yasindan beri icermis.gecen yil akciger kanserine yakalandive doktor sigaradan olmus dedi.ögrendikten bes ay sonra da canim babami kaybettik su an yazarken bile kalbimde aci hissettim.yani kisacasi bu olay vesile oldu.esim sigaranin ne kadar zararli bir illet oldugunu anladi ve hemen kendiliginden birakti...ve cevremizdeki birkac kisi daha birakti.sende esine sürekli böyle durumlari ve zararlarini anlat insaallah oda zararini anlarda birakir...
canını hiç sıkma en kolay başedilen düşük sebebi pıhtılaşma...
benim de 3 düşüğüm var (sonuncusu boş gebelik) 2. düşükten sonra bir kaç kez farklı hastanelerde doktorlarla araştırdık (genetik hsg herbişeyi yaptırdım) sonuçlarım hep temiz sorunsuz çıktı ve sonunda tesadüfi spontan düşükler olduğuna karar verildi tamamen talihsizlik...
şimdi hamileliğimin keyfini yaşarken bebeğimi kucağıma alacağım günü iple çekiyorum...diğer 3 düşükten dolayı önlem olarak 6. haftadan itibaren günde 1 doz 0.4 lük clexane kullanıyorum, alıştım....sen de kolayca aşarsın sorununu emin ol...
Allah seğlıklı sıhhati bir şekilde kucana almayı nasip etsin canım bizler gibi çok insan var bu sorunları yaşayan Allahım sana nasip etmiş inşallah en kısa zamanda bizlerede nasip eder galiba herkeze aynı dozda veriliyor iğne.şu anda nasıl gidiyor hamileliğin kanaman falan oluyomu ne kadar kaldı doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?