Tekrarlayan düşükler

buzmavileylak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2011
4.767
6.211
158
Kızlar merhaba, o kadar canım sıkkın ki artık bu duruma, 3. düşüğüm artık düşükmü kimyasal gebelik mi ne denirse, hep 5. 6. haftada kayıp

gen testı yapıldı pıhtılasma cıktı ilaçta alıyorum ama yine düştü.

Bu durumla karşılasanlar ne yaptılar sağlıklı bebekleri olabildimi ?

Bilmediğim baktırmam gereken baska bısey varmı basına gelenlerden fikir almak istedim..

Canım Bahadır yoktur bizim sayfada, merak etmiştim. Üzücü şeyler olmuş, geçmiş olsun. Üç düşük sonrası bildiğim kadarıyla testleri yapıyorlar, senin pıhtılaşma çıkmış. Bunun dışında belki histeroskopi önerebilir doktor. Yumurtalıklardan bazen enfeksiyon olup bir sıvı akarmış. Onu belki kontrol ederler. Rahim filmi çekilebilir, rahimdeki bir perde ya da şekil bozukluğu mu sebep oluyor diye. Ama sana en iyisini doktorun söyler. Umarım bundan sonrakihamileliğin bebeğine kavuştuğun olsun.

Kızlar merhaba, o kadar canım sıkkın ki artık bu duruma, 3. düşüğüm artık düşükmü kimyasal gebelik mi ne denirse, hep 5. 6. haftada kayıp

Bilmediğim baktırmam gereken baska bısey varmı basına gelenlerden fikir almak istedim..
Merhaba, ilk bebeğimin 9. Haftada kalbi durdu. Genetik testte pıhtılaşma çıktı. 9 ay sonra yine hamile kaldım bu sefer pıhtılaşma için kan sulandırıcı iğne ile coraspin kullandım her gün ama 2. Bebeğimi de 7. Haftada kaybettim.
Pıhtılaşma için mutlaka kan sulandırıcı kullanmak gerekiyor. Benim o da çözüm olmayınca rahimde perde var mı diye baktılar. Bir de eşime de bana da kromozom analizi yaptırdılar. Şimdi bunlardan sonuç bekliyorum. Doktorlar o kadar normal karşılıyor ki denemeye devam diyor :((( Her kayıpta insanın canı nasıl yanıyor oysaki. Allah sabır versin bu günler de geçecek inşallah

Merhaba, ilk bebeğimin 9. Haftada kalbi durdu. Genetik testte pıhtılaşma çıktı. 9 ay sonra yine hamile kaldım bu sefer pıhtılaşma için kan sulandırıcı iğne ile coraspin kullandım her gün ama 2. Bebeğimi de 7. Haftada kaybettim.
Pıhtılaşma için mutlaka kan sulandırıcı kullanmak gerekiyor. Benim o da çözüm olmayınca rahimde perde var mı diye baktılar. Bir de eşime de bana da kromozom analizi yaptırdılar. Şimdi bunlardan sonuç bekliyorum. Doktorlar o kadar normal karşılıyor ki denemeye devam diyor :KK43:(( Her kayıpta insanın canı nasıl yanıyor oysaki. Allah sabır versin bu günler de geçecek inşallah

aynen canım, bizede kromozom tahlılı yapıldı corasprin kullanamma ragmen yıe dustu. bende kromozom sonuclarımı beklyıorum..haberleşelim

aynen canım, bizede kromozom tahlılı yapıldı corasprin kullanamma ragmen yıe dustu. bende kromozom sonuclarımı beklyıorum..haberleşelim

Merhaba, benim kromozom analizlerimde birşey çıkmadı. Doktor bişey söyleyemiyor nedeni ile ilgili. Denemeye devam ümidinizi kaybetmeyin diyor. Senin belli oldu mu?

Merhaba, benim kromozom analizlerimde birşey çıkmadı. Doktor bişey söyleyemiyor nedeni ile ilgili. Denemeye devam ümidinizi kaybetmeyin diyor. Senin belli oldu mu?

benımde kromozomda bısey cıkmadı. hamıle kaldıgın an ıgneye baslayacagız dedı

benımde kromozomda bısey cıkmadı. hamıle kaldıgın an ıgneye baslayacagız dedı
Benimde 3 dusugum var maalesef. Yıllardır bebek özlemi güzel haberi alıp kısa surede ona veda etmek çok yıkıcı. Umarim sağlıkla kucağınıza alırsınız. doktorunuz nasıl bir tedavi önerdi

Kromozom testi ve kan testleri istedi. Kanda pıhtılaşma çıktı. 2. Hamilelikte iğne de kullandım kan sulandırıcı ama yine kalbi durdu. Açıkçası bir tedavi söyleyemiyor. Ümidini kaybetme dene diyor. Tutana kadar deneyeceksin diyor.Başka bir doktor mr çektitmişti. Perde olabiliyormuş rahimde ondan düşebiliyormuş o da çıkmadı. Allah sağlıklısını nasip etsin diyorum. Dua edip ümid etmekten başka bişi yok galiba. Sizde bir tespitleri oldu mu?

Benimde 3 dusugum var maalesef. Yıllardır bebek özlemi güzel haberi alıp kısa surede ona veda etmek çok yıkıcı. Umarim sağlıkla kucağınıza alırsınız. doktorunuz nasıl bir tedavi önerdi
coraspin ve oksapar kullanıyorum ben

coraspin ve oksapar kullanıyorum ben
Keseyi gorunce bende oksapar kullanmaya başladım ama 3. Gün kanamam olunca doktor onu iptal etti. ilaci biraktigimin 2. Günü de çok yoğun ve pıhtılı kanamam oldu. Kesenin yeri değişmiş ve butunlugu bozulmuştu almak zorunda kaldılar. İnşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz

Keseyi gorunce bende oksapar kullanmaya başladım ama 3. Gün kanamam olunca doktor onu iptal etti. ilaci biraktigimin 2. Günü de çok yoğun ve pıhtılı kanamam oldu. Kesenin yeri değişmiş ve butunlugu bozulmuştu almak zorunda kaldılar. İnşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz

çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zmanda sizde sağlıklı bir gebelik geçiririsiniz. bu sıkıntısı olanların garantisi yok bende hep korkulu ve tedırgınım. Rabbim nasip ederse sağlıkla dünyaya gelir. Dua edip beklemekten başka birşey kalmıyor geriye.sebebi neymiş kesedeki sorunun

Canım bebişin hayırlı olsun.. benmde iki defa düşügüm var ilki 7 haftalık ikincisi 6 haftalık kalp atışlarını duymadan kendiliğinden kanamam başlıyo ve düşüyolar sen çok araştrmşndr 1,5 ay sonra banada testler yapılack bu testler hangileri oluyo benm doktrm birz ilgisiz eksik test yapar die korkuyorum senin yaptrdgn bütün testlerin isimlerini alıp bende doktora sorucm ayrıca ekstra kendin bişeyler yaptın mı bitkisel olarak lütfen bana yardımcı ol psikolojik olarak çok üzgünüm :110:

• Beğen
Reactions: Eva

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Hamile kalmak için tedavi gördünüz mü ? Hamile kalınca farklı bir tedavi uygulandı mı

Hamile kalmak için tedavi gördünüz mü ? Hamile kalınca farklı bir tedavi uygulandı mı
Bende 2 ay ust uste 5. Haftalarda kimyasal yasadim suan coraspirin ve miyositol positive kullanıyorum doktor herhangi bir test yapmadi

Canım bebişin hayırlı olsun.. benmde iki defa düşügüm var ilki 7 haftalık ikincisi 6 haftalık kalp atışlarını duymadan kendiliğinden kanamam başlıyo ve düşüyolar sen çok araştrmşndr 1,5 ay sonra banada testler yapılack bu testler hangileri oluyo benm doktrm birz ilgisiz eksik test yapar die korkuyorum senin yaptrdgn bütün testlerin isimlerini alıp bende doktora sorucm ayrıca ekstra kendin bişeyler yaptın mı bitkisel olarak lütfen bana yardımcı ol psikolojik olarak çok üzgünüm :110:

Saol canım, inşallah sağ salim kucağıma alabiliirm. bu psikiloji hiç gitmiyor emin ol. Bana pıhtılaşma testi ve kromozom testi yapıldı. kromozomda bişey çıkmadı pıhtılaşmada 3 gen heterozigot çıktı. coraspin basladım ama oda yetmedı yıen dustu. sonra tekrar kaldıgımda doktor ıgneye baslattı. ama ıgneyı keseyi gördükten sonra olmaya başladım. hala iğne ve coraspin tedavisi devam ediyor.kendım ekstra bısey yapmadım canım. .

risk hhep var gebelikte bunu kabul ettim. ve doktoru dınlıyorum. umarım en kısa zamanda hayırlısı ile sende sağlıkla hamile kalabilirsin..

merhaba, amin inşallah. ben hamile kalmadan önce coraspine başladım. hamile kalıncada keseyi gördükten sonra doktorum iğneye başlattı. aynı tedavi hala devam ediyor. İnşallah sizde sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız . biraz deneme yanılma sanırım bu süreç bende epey uğraştım. şimdi en büyük korkum sağlıkla kucağıma alabilecekmiyim, Allah isteyen herekese nasip etsin inşallah ..

Saol canım, inşallah sağ salim kucağıma alabiliirm. bu psikiloji hiç gitmiyor emin ol. Bana pıhtılaşma testi ve kromozom testi yapıldı. kromozomda bişey çıkmadı pıhtılaşmada 3 gen heterozigot çıktı. coraspin basladım ama oda yetmedı yıen dustu. sonra tekrar kaldıgımda doktor ıgneye baslattı. ama ıgneyı keseyi gördükten sonra olmaya başladım. hala iğne ve coraspin tedavisi devam ediyor.kendım ekstra bısey yapmadım canım. .

risk hhep var gebelikte bunu kabul ettim. ve doktoru dınlıyorum. umarım en kısa zamanda hayırlısı ile sende sağlıkla hamile kalabilirsin..
Amin canım saolsın bakalm bende sonuçlarıma göre hareket edicem artk.. Allah yardımcınız olsun

canım bide son olarak hangi igneyi kullanıyosun clexan mı başka bişey mi kaçlık olandan kullanysn

Back
X