Tekrarlayan düşükler

merhaba, amin inşallah. ben hamile kalmadan önce coraspine başladım. hamile kalıncada keseyi gördükten sonra doktorum iğneye başlattı. aynı tedavi hala devam ediyor. İnşallah sizde sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız . biraz deneme yanılma sanırım bu süreç bende epey uğraştım. şimdi en büyük korkum sağlıkla kucağıma alabilecekmiyim, Allah isteyen herekese nasip etsin inşallah ..
Amin canım inşallah sağlıkla kucagına alırsın. Evet o korku cok fena basına gelince daha iyi biliyor işte insan. Sonuna kadar gidecekmiyiz diye. Rabbim yardımcın olsun.

Canım bebişin hayırlı olsun.. benmde iki defa düşügüm var ilki 7 haftalık ikincisi 6 haftalık kalp atışlarını duymadan kendiliğinden kanamam başlıyo ve düşüyolar sen çok araştrmşndr 1,5 ay sonra banada testler yapılack bu testler hangileri oluyo benm doktrm birz ilgisiz eksik test yapar die korkuyorum senin yaptrdgn bütün testlerin isimlerini alıp bende doktora sorucm ayrıca ekstra kendin bişeyler yaptın mı bitkisel olarak lütfen bana yardımcı ol psikolojik olarak çok üzgünüm :110:

Merhabalar benim 9 yaşında kızım var. 33 Yaşındayım 17 Eylül 2017 de 6 haftalık düşük yaptım. Çok küçük olduğundan kendiliğinden düştü. Sonrasında Aralık 2017 de tekrar hamile kaldım ve malesef 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu rutin kontrollerimizde gördük ve 12 Şubat 2018 de kürtaj oldum. Tabiki doktorum artık araştırmalıyız dedi ve bir takım testler istedi. Biz en önemli genetik ve trombofili testlerimizi yaptırdık.

TROMBOFİLİ SONUÇ: Faktör V Leiden HeterozigotFaktör II G20210A Heterozigot.

GENETİK
46,XX EŞİMİN 46XY ŞEKLİNDE

Bu sonuçlara göre çok büyük risk taşıyor muyum sizce...Çok okudum ama bu seferde kafam karıştı açıkcası..
Ya ilac iğne vs yine işe yaramazsa ya da süreyi uzatırda ölü bir doğumla sonuçlanırsa ya da sonrasında...şuan çok karamsar cümleler kurduğumu farkındayım benim durumumda olanların anlayacaklarından eminim.:KK43:
Cumartesi bu sonucları doktoruma götüreceğim beni ne bekliyor bilmiyorum ama hayırlısını diliyorum...3. Gebeliğe gücüm var ama şu karamsarlıklarımdan nasıl kurtulabilirimm bilemiyorum belki bir sözcük bir cümleniz beni bu boşluktan kurtaracak...Herkese sağlıklı musmutlu gebelikler diliyorum...

Merhabalar benim 9 yaşında kızım var. 33 Yaşındayım 17 Eylül 2017 de 6 haftalık düşük yaptım. Çok küçük olduğundan kendiliğinden düştü. Sonrasında Aralık 2017 de tekrar hamile kaldım ve malesef 10 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu rutin kontrollerimizde gördük ve 12 Şubat 2018 de kürtaj oldum. Tabiki doktorum artık araştırmalıyız dedi ve bir takım testler istedi. Biz en önemli genetik ve trombofili testlerimizi yaptırdık.

TROMBOFİLİ SONUÇ: Faktör V Leiden HeterozigotFaktör II G20210A Heterozigot.

GENETİK
46,XX EŞİMİN 46XY ŞEKLİNDE

Bu sonuçlara göre çok büyük risk taşıyor muyum sizce...Çok okudum ama bu seferde kafam karıştı açıkcası..
Ya ilac iğne vs yine işe yaramazsa ya da süreyi uzatırda ölü bir doğumla sonuçlanırsa ya da sonrasında...şuan çok karamsar cümleler kurduğumu farkındayım benim durumumda olanların anlayacaklarından eminim.:KK43:
Cumartesi bu sonucları doktoruma götüreceğim beni ne bekliyor bilmiyorum ama hayırlısını diliyorum...3. Gebeliğe gücüm var ama şu karamsarlıklarımdan nasıl kurtulabilirimm bilemiyorum belki bir sözcük bir cümleniz beni bu boşluktan kurtaracak...Herkese sağlıklı musmutlu gebelikler diliyorum...
Aynı durumdayız canım doktorun ne demişti sana maşallah yine hamilesin bak

Canım merhaba,
Dün kontrolüm vardı kesemizi gördük çok şükür.ENOX O.4 ,coraspin ,progestan ve folik asit kullaniyorum..dün başladık Igneleri eşim vuruyor ben cesaret edemedim ...Tahmin ettiğim gibi olmadi çok soğukkanlılıkla basladim diyebilirim...Biz herşeyi yaptık rabbim kucağımiza almayı nasip etsin..
Sizde hamilelik yok henüz sanirim...sürecimiz bu şekilde ilerliyor canmm....

Canım merhaba,
Dün kontrolüm vardı kesemizi gördük çok şükür.ENOX O.4 ,coraspin ,progestan ve folik asit kullaniyorum..dün başladık Igneleri eşim vuruyor ben cesaret edemedim ...Tahmin ettiğim gibi olmadi çok soğukkanlılıkla basladim diyebilirim...Biz herşeyi yaptık rabbim kucağımiza almayı nasip etsin..

Benim de 3.kimyasal gebelik oldu iki gün önce sizin de başınızdan geçmiş kimyasal ama baktım hamilesiniz. Hangi doktora gidiyorsunuz acaba aydında mıydınız sizde

Canım merhaba,
Canım kucagınıza alın inşallah

Canım merhaba,
Aynı soğukkanlılıktan istyorum bende.allahım elimizden geleni yapıyoruz yavrumuz bizle kalsın

Back
X