Meraba ben duzgun islami iyi bilen bir hocaya okunmustum bazi kadinlarda subyan(netten bakabilirsin) denen bisey oluyomus dusuklere sebep oluyomus bi arastir derim ama iyi bi hoca sart büyü ve kotu seyler pesinde olan biri asla olmamali .ben okunduktan sonra hamile kaldim ins sanada faydasi olurArkadaşlar benim 1.boş gebelik iki düsugum oldu yanı kalbi durdu kurtajla alındı ve öğrendimki heterozigot mutasyon çıktı mhfr 677 ve diğerinde böyle olunca ne yapmam gerekiyor tam olarak bilmiyorum hamile kalinca hemen coraspirin ve clexane igneye başlamak gerekmis ama ya geç ogrenirsem o xaman ne olacak saskinim çünkü 3. Gebelikte dr önlem amaçlı cleaxane 0.4 kullandirmisti ama yine düşük oldu lütfen biri beni aydınlatsin
Evet cnm benim sonuclarim amin insallah rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yasatsin cok zorOooo maşallah eslim35 sende mi çıktı bunlar Allah yar ve yardımcın olsun rabbim bizede hyrlisiyla anne yapar inşallah
Düsuklerin sebebi arastirildimi cnm rabbim gonlune gore versin insallah hersey istedigin gibi olurbn 2 dûşuk yaptım ilkki normaldi ikinci kimyasal gebelik yaşadım marrta şuan korkuyorum yeni bi gebelik yaşamak istiyorum ve yaşım
21 geç annede olmak istemiyorum .....
Evet duymuştum öyle bişey arastirdim da ama benim.etrafımda öyle bi hoca olmadığı için dua okutamadim yalnız pıhtılaşma Cikti zaten sebepsiz değil bu dusuklerMeraba ben duzgun islami iyi bilen bir hocaya okunmustum bazi kadinlarda subyan(netten bakabilirsin) denen bisey oluyomus dusuklere sebep oluyomus bi arastir derim ama iyi bi hoca sart büyü ve kotu seyler pesinde olan biri asla olmamali .ben okunduktan sonra hamile kaldim ins sanada faydasi olur
Aslinda biraz arastirsan bulabilirsin rabbim yardimcin olsun en kisa zamanda hamile haberlerini aliriz insEvet duymuştum öyle bişey arastirdim da ama benim.etrafımda öyle bi hoca olmadığı için dua okutamadim yalnız pıhtılaşma Cikti zaten sebepsiz değil bu dusukler
Anladim cnm gecmis olsun icini karartma olur insallah rahat davran gerginlik etki yapiyor dua ed insallah en kisaİlki normaldir rahime tutunamamis küçüktüm ilk dûşukte 17 yaşındaydım oo yüzden pek anlamamıştım
Arkadaslar yardimci olacak biri yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?