Tekrarlayan dusukler

kmysl

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
13
3
6
36
Arkadaşlar benim 1.boş gebelik iki düsugum oldu yanı kalbi durdu kurtajla alındı ve öğrendimki heterozigot mutasyon çıktı mhfr 677 ve diğerinde böyle olunca ne yapmam gerekiyor tam olarak bilmiyorum hamile kalinca hemen coraspirin ve clexane igneye başlamak gerekmis ama ya geç ogrenirsem o xaman ne olacak saskinim çünkü 3. Gebelikte dr önlem amaçlı cleaxane 0.4 kullandirmisti ama yine düşük oldu lütfen biri beni aydınlatsin

canim bende iki kez bebegimi kaybettim kann pihtilasma yüzünden tekrar hamile kalinca igne vuracagim bende cleaxane simdiden ass haplari atiyorum kann sulandirici insallah rabbim tüm isteyenlere evlat sahibi olmayi nasip eder bende 4 gözle bekliyorum mutlu haberi 6 aydir korunmuyorum ama tik yok

Allah inşallah hayirlisiyla bize de nasip eder bi yavru cnm kam pihtilasmasi olup evlat sahibi olan çok insan var ama benim gözüm çok korktu seni dr mu başlattı aspirine birde pıhtılaşma ne düzeyde test yaptılar mi ona göre ignenin dozunu veriyorlar die biliyorum

Amin canim insallah teyzemde de kann pihtilasmasi var ve 3 cocuk sahibi oda igne kulaniyor hamileligi boyunca.. Valla tam olarak bilmiyorum ama test sonucu ciktiktan sonra Doktor aradi ass hap alip kulanmami söyledi ve hamile oldugunu ögrenince direk gel igne vermem gerekiyor hemen dedi clexane oldugunu söyledi ama dozunu bilmiyorum

Tmm cnm Insallah hayırlı haberini alırsın tez zamanda

MTHFR(C677T) Mutasyon saptanmıştır (Heterozigot Type)
MTHFR(A1298C) Mutasyon saptanmıştır (Heterozigot Type)
PAI-1 4G/5G Mutasyon saptanmıştır (4G/5G Heterozigot) benimde 3 düşük yasadim bir bos gebelik bir kimyasal birde kalbi atmadi bendede pihtilasma cikti daha ne yapicami bende bilmiyorum

Meraba ben duzgun islami iyi bilen bir hocaya okunmustum bazi kadinlarda subyan(netten bakabilirsin) denen bisey oluyomus dusuklere sebep oluyomus bi arastir derim ama iyi bi hoca sart büyü ve kotu seyler pesinde olan biri asla olmamali .ben okunduktan sonra hamile kaldim ins sanada faydasi olur

Oooo maşallah eslim35 sende mi çıktı bunlar Allah yar ve yardımcın olsun rabbim bizede hyrlisiyla anne yapar inşallah

bn 2 dûşuk yaptım ilkki normaldi ikinci kimyasal gebelik yaşadım martta

şuan korkuyorum yeni bir gebelik yaşamaktan ve yaşım...

21 geç annede olmak istemiyorum .....

bn 2 dûşuk yaptım ilkki normaldi ikinci kimyasal gebelik yaşadım marrta şuan korkuyorum yeni bi gebelik yaşamak istiyorum ve yaşım

21 geç annede olmak istemiyorum .....

Düsuklerin sebebi arastirildimi cnm rabbim gonlune gore versin insallah hersey istedigin gibi olur

İlki normaldir rahime tutunamamis küçüktüm ilk dûşukte 17 yaşındaydım oo yüzden pek anlamamıştım

Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah bildiğim kadarıyla de ilacın dozunu ayarlayacak hamile kalmayi planladiginiz dönem aspirin kullanılacak sonrasın da da dr iğne verecek pıhtılaşmayi engellemesi için

Evet duymuştum öyle bişey arastirdim da ama benim.etrafımda öyle bi hoca olmadığı için dua okutamadim yalnız pıhtılaşma Cikti zaten sebepsiz değil bu dusukler

Evet duymuştum öyle bişey arastirdim da ama benim.etrafımda öyle bi hoca olmadığı için dua okutamadim yalnız pıhtılaşma Cikti zaten sebepsiz değil bu dusukler
Aslinda biraz arastirsan bulabilirsin rabbim yardimcin olsun en kisa zamanda hamile haberlerini aliriz ins

Değer aralıkları olmadığı için yorum yapamıyorum Kan pıhtılaşmasi olan hamileler die bi grup var oraya üye olabilirsin orda bayagi bilgi paylaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…