N nursena88 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2016 4 0 1 39 23 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kmysl #21 kmysl .!.: Değer aralıkları olmadığı için yorum yapamıyorum Kan pıhtılaşmasi olan hamileler die bi grup var oraya üye olabilirsin orda bayagi bilgi paylaşılıyor Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim
kmysl .!.: Değer aralıkları olmadığı için yorum yapamıyorum Kan pıhtılaşmasi olan hamileler die bi grup var oraya üye olabilirsin orda bayagi bilgi paylaşılıyor Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim
duysin Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2016 140 52 98 42 23 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kmysl #22 Bende de var pıhtılaşma coraspin ve folbiol kullanıyorum.h hamile kalınca iğneye başlanacak dedi doktorum.
Bende de var pıhtılaşma coraspin ve folbiol kullanıyorum.h hamile kalınca iğneye başlanacak dedi doktorum.
N nursena88 Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2016 4 0 1 39 23 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kmysl #23 duysin .!.: Bende de var pıhtılaşma coraspin ve folbiol kullanıyorum.h hamile kalınca iğneye başlanacak dedi doktorum. Genişletmek için tıkla... Bende ayni dutumdayim kullanim ama yine olmadi bu ucunu kimyasal gebelik oldu
duysin .!.: Bende de var pıhtılaşma coraspin ve folbiol kullanıyorum.h hamile kalınca iğneye başlanacak dedi doktorum. Genişletmek için tıkla... Bende ayni dutumdayim kullanim ama yine olmadi bu ucunu kimyasal gebelik oldu