Canim Merhaba . Bende üç düşük yaptım hiç kese görünmedi bu aşıyı bugun bu siteden duydum senin bu aşı sonrasi mi hamilelik oldu bana yardımci olabilir misinslm arkadaşlar. 4 kez kese oluşmadan düşük yaptım. Tüm araştırmalar yapıldı. Genetik testimiz iyi çıktı. Faktör 5 testlnde mhfft 677 heterezigot çıktı son gebelikte iğne kullandım ama işe yaramadı. Bazı dr.lar genlerle ilgili olduğunu tüp bebek yapmamız gerektiğini söyledi. Ancak pek çoğuda gerek olmadığını söylüyor. Geçen bir tüp bebek merkezine gittim ve o tüp bebek değil ama eşimden alınan kanın aşı haline getirilip bana verilmesini önerdim kabul ettim, kim nerderse onu yapıyorum. Hiç bu aşıyı duydunuz mu ben netten araştırdım gebelikten önce 3 sonra da 2 kez yapıldığı yazıyor ama bana dr 1 kez dedi
Canim Merhaba . Bende üç düşük yaptım hiç kese görünmedi bu aşıyı bugun bu siteden duydum senin bu aşı sonrasi mi hamilelik oldu bana yardımci olabilir misinslm arkadaşlar. 4 kez kese oluşmadan düşük yaptım. Tüm araştırmalar yapıldı. Genetik testimiz iyi çıktı. Faktör 5 testlnde mhfft 677 heterezigot çıktı son gebelikte iğne kullandım ama işe yaramadı. Bazı dr.lar genlerle ilgili olduğunu tüp bebek yapmamız gerektiğini söyledi. Ancak pek çoğuda gerek olmadığını söylüyor. Geçen bir tüp bebek merkezine gittim ve o tüp bebek değil ama eşimden alınan kanın aşı haline getirilip bana verilmesini önerdim kabul ettim, kim nerderse onu yapıyorum. Hiç bu aşıyı duydunuz mu ben netten araştırdım gebelikten önce 3 sonra da 2 kez yapıldığı yazıyor ama bana dr 1 kez dedi
Çok geçmiş olsun Canım tekrarını yaşamazsın inşallah ben yaptırdım hamilelik öncesinde işe yaradı mı hayır zaten son bulgulara göre de hiç bir bilimsel geçerliliği yokmuş birçok Dr sonradan boşuna para vermişsiniz dediCanim Merhaba . Bende üç düşük yaptım hiç kese görünmedi bu aşıyı bugun bu siteden duydum senin bu aşı sonrasi mi hamilelik oldu bana yardımci olabilir misin
Nasil hamile kaldiniz peki..Çok geçmiş olsun Canım tekrarını yaşamazsın inşallah ben yaptırdım hamilelik öncesinde işe yaradı mı hayır zaten son bulgulara göre de hiç bir bilimsel geçerliliği yokmuş birçok Dr sonradan boşuna para vermişsiniz dedi
Evet canim nasil hamile kaldin peki dün ben okudum da baya bununla hamile kalan yani düşük yapmayan var. Bende umut olmuştu bunu da deneriz diyeÇok geçmiş olsun Canım tekrarını yaşamazsın inşallah ben yaptırdım hamilelik öncesinde işe yaradı mı hayır zaten son bulgulara göre de hiç bir bilimsel geçerliliği yokmuş birçok Dr sonradan boşuna para vermişsiniz dedi
Nasil hamile kaldiniz peki..
Canım denemekte fayda var ben sadece Dr ların dediğini söyledim aşı öncesinde lütfen bir sırasıyla yaş kaç bilmiyorum ama lh fsh Nasıl iyi olsa dahi lütfen şeker ve amh ye sonra rahim filmi genetik test yaptır sonra da bunu yaparsın inşallah rabbim tez Zaman'da kucağına almayı nasip eder. Benim ki mucize resmen artık tüp bebek yapacaktım ama onun da düşmesi olasısıydı ama deneyecektim ve hiçbir şey yapmadım sadede Ankara Başkent'te Hulusi bey birkaç vitamin vermişti ki onların da ile yarayacağı şüpheliydi ve bir şey yapmadım rabbim ol dedi ve oldu şimdi çok tatlı bir oğluşum varEvet canim nasil hamile kaldin peki dün ben okudum da baya bununla hamile kalan yani düşük yapmayan var. Bende umut olmuştu bunu da deneriz diye
Böyle mucizeler olunca seviniyorum. Geçen ay Üçüncü de düştü. Ben genetik testlerini yaptirdim rahim filmi de çektirdim. Ama Tanisal hiperaskopi yapılacak on gün sonra. Belki içerde bişey vardir engelleyen dedi doktor. Bir gün umutla bende tutacagi günü bekliyorum canim .inşallah o gunler uzun degildir. Benim bu son düşükte ki doktor Allaha kalmış senin iş dedi denemeye devam et belki denk gelir. O sözlerden sonra yikildim yeni yeni kendimi topluyorum. Hakkimizda hayirlisi bişey duyunca acaba benimde mi bundan olmuyor diyorumEğer sormak istediğin bir şey olursa cevap veririm mutlaka
Can'ım öyle laflar duydum ki anlatsam oooo tüp bebek bile olması %5 diyende oldu inana olacağına bir an önce histerskopiden önce amh değerine baktır birkaç güne çıkıyor istediğin bir an kanda bakılıyor çoğu Zaman kimyasal gebeliğin nedeni yumurta rezervleriyle alakalı oluyormuş kalite yaniBöyle mucizeler olunca seviniyorum. Geçen ay Üçüncü de düştü. Ben genetik testlerini yaptirdim rahim filmi de çektirdim. Ama Tanisal hiperaskopi yapılacak on gün sonra. Belki içerde bişey vardir engelleyen dedi doktor. Bir gün umutla bende tutacagi günü bekliyorum canim .inşallah o gunler uzun degildir. Benim bu son düşükte ki doktor Allaha kalmış senin iş dedi denemeye devam et belki denk gelir. O sözlerden sonra yikildim yeni yeni kendimi topluyorum. Hakkimizda hayirlisi bişey duyunca acaba benimde mi bundan olmuyor diyorum
Amh degeri ne oluyor canım.Can'ım öyle laflar duydum ki anlatsam oooo tüp bebek bile olması %5 diyende oldu inana olacağına bir an önce histerskopiden önce amh değerine baktır birkaç güne çıkıyor istediğin bir an kanda bakılıyor çoğu Zaman kimyasal gebeliğin nedeni yumurta rezervleriyle alakalı oluyormuş kalite yani
Kalan yumurta sayısı ve kalitesi canımAmh degeri ne oluyor canım.
Bunu hiç bilmiyordum canim kaç çıkması gerekiyor peki.Kalan yumurta sayısı ve kalitesi canım
İnşallah emeklerimiz boşa gitmez canım hersey bebis için. Bende çok yoruldum millete laf anlatmaktan simdi yeni eşimin memleketinden geldik sadece bir gün kaldik niyeyse her iki laftan biri bebek. Bebek olan eve gidinceyse Allaha sana da versin böyle bir bebek diyip lafı aciveriyorlar. Bende çok yoruldum artık . Mucizemi dört gözle bekliyorumBugün hamilelik öncesi Son lenfosit aşımı yaptırdım.doktorum hastaneden ayrılmış yeni muayenehane açmış fiyatları artırmış acaip moralim bozuldu inşallah işe yarar da boşa gitmez bu kadar emek. Memlekete her gelmemizde herkesin hamile olduğunu duymakta moralimi bozmaya başladı çok yoruldum artık laf anlatmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?