- Konu Sahibi ozlemduymak
mrb kızlar kromozom analizi yaptıranlar varmı varsa sonuları ne? eğer sonuçlar olumsuzsa ne gibi tedavi gördünüz yazarmısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 3 düşük canım... kromozom tahlili hariç diğer bütün tahliller yapıldı bana... genetik doktoru ve kadın doğum doktoru çok basit bi kan pıhtılasması ve vitamin eksikliği dedi.. yani önemsemediler çok basit 3 düşüğe neden olucak kadar ciddi değil dediler..bgnde gittim hastaneye kadındoğm doktoru değişmiş... oda kromozam tahlilini bekleyelim dedi.. vitamin eksikliği ve kan pıhtılaşması var dedi.. bende bu söledikleriniz düşüğe neden olurmu dedim evet olur dedi.. buda başka bişi söledi bende anlamadım canım .. şimdi kromozom tahlilinin çıkmasını bekliorum işallah kötü bişi çıkmaz cümleimize tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim amiiiiiin ...
amin canım işallah... senin diğer 2 düşük kaç aylıkken düştü? ve şimdi 6 aylık hamileyim demişsin.. demekki iğneler işe yaramış artı bu gebeliğinde kanama filan bi sorun yaşadınmı peki;?
amin canım işallah... senin diğer 2 düşük kaç aylıkken düştü? ve şimdi 6 aylık hamileyim demişsin.. demekki iğneler işe yaramış artı bu gebeliğinde kanama filan bi sorun yaşadınmı peki;?
kromozom sonucumda temiz çıkmış çokş şükür.... çok korkuodum bişi çıkcak diye hamdolsunki bişi çıkmadı yani tüm tahliller yapıldı hiç bişi çıkmadı neden oluo bu düşükler ya(
canım 1 tane oğlun varmış allah bağışlasın.. kromozomla alakalı olsa oğlun yaşayan sağlıklı çocuğun olmazdı... yani ben böyle biliorum ama yanılıoda olabilirim... sen o testi yaptır tabkide ama kan pıhtılaşması ile beraber başka bi sorunda olabilir iyi araştıran bi hastaneye git canım herşeyi araştırsınlar..
Benimde 2 dusukten sonra kan da pihtilasma cikti
3. De Igne oldum 11 haftalik Kalbi durdu kurtaj oldum
Daha sonra esimle benim kromozomlara bakildi normal cikti
AMA bende lupus die bi hastalik cikti onun ilaclarina basladim
2 Ay sonra hamile kaldim 7. Haftada Bos kese denildi
Yine dusuk oldu sasirdim kaldim ne yapacagimi
kizlar ben de bugun kan verdim,
hem kromozomlara bakcaklar benim ve esimin,
bir de benim icin kan pihtilasmasina bakcaklar bakalim
carsambaya beli olur dedi hemsire.
sizler ne durumdasiniz?
bu tür testler yaklaşık iki ayda çıkıyor, seninki erken çıkıyormuş nerde yaptırıyorsun testlerini?