• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekrarlayan düşükleri olup kromozam analizi yaptıranlar buraya

melis ben o tesleri özelde yaptırdım 10 günde çıktı.. devler hastanesinde tam 8 ay sonra çıkar dedikleri için ben özelde yaptırdım canım... yani yurtdısı olması falan alakasız:) sen paradan haber ver.... artı çokta fazla bişi ödemiosun sen araştır bi netten bulursun

melis ben o tesleri özelde yaptırdım 10 günde çıktı.. devler hastanesinde tam 8 ay sonra çıkar dedikleri için ben özelde yaptırdım canım... yani yurtdısı olması falan alakasız:) sen paradan haber ver.... artı çokta fazla bişi ödemiosun sen araştır bi netten bulursun

ben de bi sey odemedim canim, hastaneye gore degisiyor demek ki..

umarım dediğin gibidir canım, ama ilk bebekte bu tür problemler çok yaşanmaz diyor bazıları da kafam çok karışık. araştırma hastanesine iki tüp kan verdik brusellaya kadar herşey incelenecek, kromozom için de uygun bi araştırma hastanesi arıyoruz, sanırım zeynep kamilde yaptırabilirim.

devlet hastanesinde çok geç çıkıo sonuçlar:(( 6 8 ay arası dediler bana artı özeldeki fiyatlarda uygun bi sor istersen

kızlar birde kromozom sonuçlarında ilginç bişi örendim onu paylaşayım sizle....ben telefon açtım genetik merkezine sonuçlar çıktımı die doktora bağladılar doktor bana dediki.. kromozom incelemeisnde ilgiç bişi gördük bi değişiklik gördük dedi..düşüklerle alakalı bi durummu daha geniş araştırcaz 2 gün daha müsade et dedi..2 gün sonra aradım sonuç çıktı gel dediler.. gittim neyse doktor dediki araştırma yaparken değişik bişi karsımıza cıktı dedi bu cok nadir olan bişi dedi..ama ben 2 gündür araştırdım tüm kitaplarıo kudum düşükle alakası yok dedi.. senin anne karnında birde ikizin varmış dedi.. oda erkekmiş dedi... onun embriosu ölmüş ve onun bi kaç hücresini sen almışsın dedi... burda görünenlerde o hücreler dedi ikizin kız olsaydı dedi bunu anlayamazdık dedi ama erkek hücresi kızın hücresinden farklı olduğu için anlaşılıo dedi.. ben neden düşük yapıorum diye araştırırken bir ikizim olduğunu öğrendim ne tuhaf ya :)) vede bunun düşükle falan alakası yokmuş zaten...

devlet hastanesinde çok geç çıkıo sonuçlar:(( 6 8 ay arası dediler bana artı özeldeki fiyatlarda uygun bi sor istersen

canım özelde 500 lira fiyat verdiler ben de devlete yaptırmaya karar verdim sonuç ne zaman çıkar bilemiyorum ama tromboz testimiz 1 ayda çıkmıştı sen kaça ve de nerede yaptırdın

kızlar birde kromozom sonuçlarında ilginç bişi örendim onu paylaşayım sizle....ben telefon açtım genetik merkezine sonuçlar çıktımı die doktora bağladılar doktor bana dediki.. kromozom incelemeisnde ilgiç bişi gördük bi değişiklik gördük dedi..düşüklerle alakalı bi durummu daha geniş araştırcaz 2 gün daha müsade et dedi..2 gün sonra aradım sonuç çıktı gel dediler.. gittim neyse doktor dediki araştırma yaparken değişik bişi karsımıza cıktı dedi bu cok nadir olan bişi dedi..ama ben 2 gündür araştırdım tüm kitaplarıo kudum düşükle alakası yok dedi.. senin anne karnında birde ikizin varmış dedi.. oda erkekmiş dedi... onun embriosu ölmüş ve onun bi kaç hücresini sen almışsın dedi... burda görünenlerde o hücreler dedi ikizin kız olsaydı dedi bunu anlayamazdık dedi ama erkek hücresi kızın hücresinden farklı olduğu için anlaşılıo dedi.. ben neden düşük yapıorum diye araştırırken bir ikizim olduğunu öğrendim ne tuhaf ya :)) vede bunun düşükle falan alakası yokmuş zaten...

çok ilginç, peki düşüğün neden oluyormuş

canım özelde 500 lira fiyat verdiler ben de devlete yaptırmaya karar verdim sonuç ne zaman çıkar bilemiyorum ama tromboz testimiz 1 ayda çıkmıştı sen kaça ve de nerede yaptırdın

melis ben ankaradadayım canım... 500 tl nerden cıktı anlamadım.. ben 160 ytl yaptırdım...ankarada yaşıosan adresi veririm canım....

çok ilginç, peki düşüğün neden oluyormuş

bütün tahliller normal çıktı hiç bişi bulamadılar... folikasit yazdı doktor gebe kalmadan başla içmeye dedi ve birde gebe kalınca iğneye başlayacaz dedi... yani bişi çıkmasa bile iğne veriolarmış canım... birde öle deneyecez bakalım.. rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin şu mubarek günde dualarımızı boş cevirmesin işallah aminnn

bütün tahliller normal çıktı hiç bişi bulamadılar... folikasit yazdı doktor gebe kalmadan başla içmeye dedi ve birde gebe kalınca iğneye başlayacaz dedi... yani bişi çıkmasa bile iğne veriolarmış canım... birde öle deneyecez bakalım.. rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin şu mubarek günde dualarımızı boş cevirmesin işallah aminnn

inşallah canım. bende senin gibiyim bende de bir şey yok bana folikasitin yanında corasprin verdi

merhaba
benim de ablamın kendiliğinden iki düşüğü oldu üçüncüyü de tüp bebek yaptırdı ama oda 2 aylıkken karnında öldü.ablamda da kan pıhtılaşması vardı bunun için iğne ve aspirin kullandı ancak işe yaramadı. doktor tekrar tüp bebek yaptırmasını önerdi ancak transfer olmadan embriyoların genetiğine de bakılması gerektiğini söyledi (pgt yöntemi ile) böylece düşüğün sebebini araştıracaklardı embriyodamı bir sorun var diye ama maalesef tüp bebek kadar ayrı bir külfeti olduğu için yaptıramadı.
sizin düşükler kendiliğinden mi oldu yoksa tüp bebekmiydi?

hayır tüp bebek değildi kendim hamile kalıorum... bence embriyo incelenmesi falan hikaye ya.... tıppen bi sorun yokki bende ne var ne yok incelendi bişi çıkmadı....rabbim nasip etmio elbet bizede bir vesile kılıcak ve bebeklerimizi kucağımıza alıcaz işallah.. ablana gelincede öyle çok düşükleri olmamış... 2 düşükten sonraa tüp bebeğe geçmiş... tüp bebk zaten normal sağlıklı bi kadında bile düşüo neden çünkü dışarda döllenen yumurta olduğu için vucut bazen geri atıo yabancı madde diye... bende kendiliğinden hamile kalmayı denesin derim...

kromozom sonucumda temiz çıkmış çokş şükür.... çok korkuodum bişi çıkcak diye hamdolsunki bişi çıkmadı yani tüm tahliller yapıldı hiç bişi çıkmadı neden oluo bu düşükler ya:((

Benimde 2 dusukten sonra kan da pihtilasma cikti
3. De Igne oldum 11 haftalik Kalbi durdu kurtaj oldum
Daha sonra esimle benim kromozomlara bakildi normal cikti
AMA bende lupus die bi hastalik cikti onun ilaclarina basladim
2 Ay sonra hamile kaldim 7. Haftada Bos kese denildi
Yine dusuk oldu sasirdim kaldim ne yapacagimi

bu ay bebek için deneyecem kızlar... rabbim isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evllat nasip etsin aminn

Kızlar Merhaba ... 9 yıllık evliyiz bizde 3 sefer asılama denedik malesef olmadı bu arada 3 sefer hamilelik gecirdim hepsinde 8 haftalık iken kalp atışları olmadıgı için
kurtajla aldırmak zorunda kaldık 3. sünde hamıle kalınca igne vurunmaya başladım ama yine nasip olmadı kalp atışları olusmadan gebelik sonlandı..

artık tup bebege niyetlendik ama istanbul da Rabia BABALIOĞLU var ona gittik o bize tekrar bir sürü kan testi yaptı genetik testleri bayramdan sonra nasip olursa yapacagız tup bebegi hemen yapmayın oda düşük olaiblir dedi ve erteledi kanla ilgili 7-8 tane farklı test verdi özelde yaptırdık kanda HEMOSİSTEİN degeri yuksek cıkınca şimdi ona bakacagız neden diye...

Hematologa gittik develet hastanesinde bize aynen tıp fakultesinde kadın dogumcugla bereber bir hemetolog incelese iyi olur dedi Allahım ne kadar saçma kendisi hemotolog ilgilenmekmi istemedi anlamıyorum hayırlısı diyelim dua edin inşallah.. Rabbim herkesin gönlünü hayırlı olanı kabullenmeyi nasip etsin..

Kızlar Merhaba ... 9 yıllık evliyiz bizde 3 sefer asılama denedik malesef olmadı bu arada 3 sefer hamilelik gecirdim hepsinde 8 haftalık iken kalp atışları olmadıgı için
kurtajla aldırmak zorunda kaldık 3. sünde hamıle kalınca igne vurunmaya başladım ama yine nasip olmadı kalp atışları olusmadan gebelik sonlandı..

artık tup bebege niyetlendik ama istanbul da Rabia BABALIOĞLU var ona gittik o bize tekrar bir sürü kan testi yaptı genetik testleri bayramdan sonra nasip olursa yapacagız tup bebegi hemen yapmayın oda düşük olaiblir dedi ve erteledi kanla ilgili 7-8 tane farklı test verdi özelde yaptırdık kanda HEMOSİSTEİN degeri yuksek cıkınca şimdi ona bakacagız neden diye...

Hematologa gittik develet hastanesinde bize aynen tıp fakultesinde kadın dogumcugla bereber bir hemetolog incelese iyi olur dedi Allahım ne kadar saçma kendisi hemotolog ilgilenmekmi istemedi anlamıyorum hayırlısı diyelim dua edin inşallah.. Rabbim herkesin gönlünü hayırlı olanı kabullenmeyi nasip etsin..
Merhaba,benim durumuma çok benziyor yaşadıkların.benimde 3 düşüğüm oldu hiçbirinde kalp atışları duyulmadı.son ikisinde iğnede oldum yine devam etmedi gebe

Merhaba,benim durumuma çok benziyor yaşadıkların.benimde 3 düşüğüm oldu hiçbirinde kalp atışları duyulmadı.son ikisinde iğnede oldum yine devam etmedi.çok merak ediyorum niye kalp atışlarını duyamadan hep aynı haftalarda gebeliklerimiz sonlanıyor?bu sitede çok okudum düşük yapanları ama senle ortak noktamız hiç birinde kalp atışlarını duymamışız.benimkiler tüp bebekti arada.birçok test yaptım şimdilik sadece hafif pıhtılaşma çıktı iğnede oldum yine olmadı.sana bir teşhis konulur veya gebe kalırsan haber verebilirmisin.bende aynı şekilde.belkide sorunumuzun sebebi aynıdır.

Mrb arkadaslar bende 2 kez bebegimi kaybettim biri 23.haftada karnimda kalbi durdu tam bi yıkımdi benim icin dogum icin hazirliklar yapiyordum ve cok heycanliydik ondan sonrakinde 5.haftada gelisimi kaldi kalp atimi olustu fakat yavas dendi once sonrada durdu,simdi genetik testler ve pihtilasma testlerini yaptirdim pihtilasma normal cikti karyotip analizi sonucunu bekliyorum simdi daha cikmadi ,bu testleri yaptirip ikiside normal çıkan varmı kızlar?hayirlisi olsun rabbim aratmasin cok zor sureçler gebe kaldigına bile sevinemiyor insan korku icinde dr muayenesine gitmek cok zor gercekten.rabbim guç versin bunlari yaşayan herkese.

Benimde 2 dusukten sonra kan da pihtilasma cikti
3. De Igne oldum 11 haftalik Kalbi durdu kurtaj oldum
Daha sonra esimle benim kromozomlara bakildi normal cikti
AMA bende lupus die bi hastalik cikti onun ilaclarina basladim
2 Ay sonra hamile kaldim 7. Haftada Bos kese denildi
Yine dusuk oldu sasirdim kaldim ne yapacagimi
merhaba umarım yazımı görürsünüz lupus teşhisini nasıl koydular öğrenebilirmiyom

Back
X