Tekrarlayan düşüklerim

Laviniiaaa

Lâ Tahzen..
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.550
1.338
133
O kadar yorgunum ki nerden başlayacağımı bilmiyorum. 3 gebelik yaşadım iki tanesi kalpleri durdu, biri dış gebelik.. sonları hep hüsran.. Hiç çoçuğum yok. Testler, yapılması gereken ne tahlil varsa yapıldı. Sorun yok. Yine olmuyor. Birde bu insanların baskısı.. Daha dün kayınvalidemin bütün sülalenin içinde, bi babaanne olamadım deyişleri.. Her seferinde laf sokmalar. Çok yorgunum. Olmadığım operasyon, gitmediğim doktor kalmadı. Olmadı olmuyor.. Neden bu kadar acımasız bu insanlar.. Şimdi tekrar başlasam nerden başlayacağımı bile bilmiyorum yola. Umudum bile yok. Anlatsam anlayanımda yok.. Benim gibi böyle olup sonu mutlu biten hikayelere ihtiyacım var sanırım..

Histereskopi olun rahimde bir sorun olmadığından emin olunsun.

O zaman pgdli tüp bebek yapılacak. ☹ Ama hepsinden önemlisi inanılmaz bir stresiniz var belli. Bu hallolmalı. Allah yardımcınız olsun. Rabbim nasip etsin.
Bende bu şans varken tüp bebekte tutmaz diye korkuyorum. Evet öyle bi psikolojiye sokuyorlar ki psikolojik cezaevi gibi. Amiiin tüm umutla bekleyenlere inşallh

Ben varım .Hemde 10 düşük.Bende çok yoruldum ama elden birşey gelmiyor artik

Bizim problem yok doktorlar herşeyi yaptık artık yapacak bişey yok diyor.Lenfosit aşısını denemeyi düşünüyorum
Çok kötü bir durum herkesin yaşadığıda farklı sizinki en azından 7 hafta daha büyük daha da büyük acı bedenen inanın heleki o erken doğumlar çok çok zor ilerlemesinden de erken düşük daha iyi bana göre ilerlemiş daha yüksek aylık gebelik çok çok zor Allah yardımcımız olsun

Benimde erken dogumumum var 7 aylik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…