- 4 Temmuz 2019
- 1.550
- 1.338
- 133
- Konu Sahibi Laviniiaaa
-
Canım yaptırdım. Histereskopi, rahim filmi hepsiniHistereskopi olun rahimde bir sorun olmadığından emin olunsun.
O zaman pgdli tüp bebek yapılacak. ☹ Ama hepsinden önemlisi inanılmaz bir stresiniz var belli. Bu hallolmalı. Allah yardımcınız olsun. Rabbim nasip etsin.Canım yaptırdım. Histereskopi, rahim filmi hepsini
Bende bu şans varken tüp bebekte tutmaz diye korkuyorum. Evet öyle bi psikolojiye sokuyorlar ki psikolojik cezaevi gibi. Amiiin tüm umutla bekleyenlere inşallhO zaman pgdli tüp bebek yapılacak. ☹ Ama hepsinden önemlisi inanılmaz bir stresiniz var belli. Bu hallolmalı. Allah yardımcınız olsun. Rabbim nasip etsin.
histeroskopiden sonra ne kadar korundunuz acabaCanım yaptırdım. Histereskopi, rahim filmi hepsini
10 düşük ne kadarlık düşük yaşadınız çok geçmiş olsun inşallah bir gün olur benimde kayipalrim var maelsefBen varım .Hemde 10 düşük.Bende çok yoruldum ama elden birşey gelmiyor artik
Maksimum 7 haftaya geldiler.Sizin kaç tane var10 düşük ne kadarlık düşük yaşadınız çok geçmiş olsun inşallah bir gün olur benimde kayipalrim var maelsef
8 tane 24 22 hafta erken doğum benimde en geç 24 hafta canım kimyasal da oldu 2 tane diğer dört tanede 12 11 14 8 haftalardaMaksimum 7 haftaya geldiler.Sizin kaç tane var
Sizin problem ne8 tane 24 22 hafta erken doğum benimde en geç 24 hafta canım kimyasal da oldu 2 tane diğer dört tanede 12 11 14 8 haftalarda
Bana soruyorsanız evet yapildiGenetik test yaptırdınız mı eşinize ve kendinize?
Problem yok Dr göre her tetkik yapıldı ama olmuyor malesef size ne dendiSizin problem ne
Bizim problem yok doktorlar herşeyi yaptık artık yapacak bişey yok diyor.Lenfosit aşısını denemeyi düşünüyorumProblem yok Dr göre her tetkik yapıldı ama olmuyor malesef size ne dendi
Bende duydum onu onuda araştırıyorum şu anda canımBizim problem yok doktorlar herşeyi yaptık artık yapacak bişey yok diyor.Lenfosit aşısını denemeyi düşünüyorum
Her doktor yapmıyor üç ay sürüyor.Ben yurt dışındayım her ay gelip gitmem gerekecek.Zor benm icinBende duydum onu onuda araştırıyorum şu anda canım
Çok kötü bir durum herkesin yaşadığıda farklı sizinki en azından 7 hafta daha büyük daha da büyük acı bedenen inanın heleki o erken doğumlar çok çok zor ilerlemesinden de erken düşük daha iyi bana göre ilerlemiş daha yüksek aylık gebelik çok çok zor Allah yardımcımız olsunBizim problem yok doktorlar herşeyi yaptık artık yapacak bişey yok diyor.Lenfosit aşısını denemeyi düşünüyorum
Himmmm deneyin bence yurtdışında yapılmıyor muHer doktor yapmıyor üç ay sürüyor.Ben yurt dışındayım her ay gelip gitmem gerekecek.Zor benm icin
Benimde erken dogumumum var 7 aylikÇok kötü bir durum herkesin yaşadığıda farklı sizinki en azından 7 hafta daha büyük daha da büyük acı bedenen inanın heleki o erken doğumlar çok çok zor ilerlemesinden de erken düşük daha iyi bana göre ilerlemiş daha yüksek aylık gebelik çok çok zor Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?