- 17 Ocak 2021
- 450
- En iyi cevaplar
- 1
- 554
- 33
- Konu Sahibi Laviniiaaa
-
Araştırıcam burdadaHimmmm deneyin bence yurtdışında yapılmıyor mu
Hım ben 7 haftalık anladım canım ya e 7 aylık bebek yaşıyor ama neden erken almadılar ki o zaman Allah'ım insAllah bir gün bizimde bebeğimiz olurBenimde erken dogumumum var 7 aylik
Evet 7 haftalık dedim çünkü 7 aylık düşük değildi doğum yaptım iki gün yasadiHım ben 7 haftalık anladım canım ya e 7 aylık bebek yaşıyor ama neden erken almadılar ki o zaman Allah'ım insAllah bir gün bizimde bebeğimiz olur
Araştır iyice insAllah sende şifa bulursun benide haber edersen sevinirim bwurda herkes birbirine derman olmak istiyor bı çare olmak istiyorAraştırıcam burdada
Allah'ım sabır versin hepimizeEvet 7 haftalık dedim çünkü 7 aylık düşük değildi doğum yaptım iki gün yasadi
Hangi sehirdesinizAraştır iyice insAllah sende şifa bulursun benide haber edersen sevinirim bwurda herkes birbirine derman olmak istiyor bı çare olmak istiyor
İst benHangi sehirdesiniz
Seval Taşdemir varmış İst da bu aşıyı yapanİst ben
Evet baktım bir o yapıyor Seval Taşdemir yapıyor yani tek çarem o kaldı başkada bir şey yok zaten canım yaSeval Taşdemir varmış İst da bu aşıyı yapan
Onu arastirirsan banada bilgi verirmisinEvet baktım bir o yapıyor Seval Taşdemir yapıyor yani tek çarem o kaldı başkada bir şey yok zaten canım ya
Onu arastirirsan banada bilgi verirmisin
bende cok kötüyüm 2 düşüğüm var biri 7 haftalık diğeri 8 haftalık kslbi durdu daha üzerinden 12 gün geçti napcam bilmiyorum içime acı çöktüO kadar yorgunum ki nerden başlayacağımı bilmiyorum. 3 gebelik yaşadım iki tanesi kalpleri durdu, biri dış gebelik.. sonları hep hüsran.. Hiç çoçuğum yok. Testler, yapılması gereken ne tahlil varsa yapıldı. Sorun yok. Yine olmuyor. Birde bu insanların baskısı.. Daha dün kayınvalidemin bütün sülalenin içinde, bi babaanne olamadım deyişleri.. Her seferinde laf sokmalar. Çok yorgunum. Olmadığım operasyon, gitmediğim doktor kalmadı. Olmadı olmuyor.. Neden bu kadar acımasız bu insanlar.. Şimdi tekrar başlasam nerden başlayacağımı bile bilmiyorum yola. Umudum bile yok. Anlatsam anlayanımda yok.. Benim gibi böyle olup sonu mutlu biten hikayelere ihtiyacım var sanırım..
benimde öyle içimde acı varki nasıl toparlanıvaz bilmiyorumbende cok kötüyüm 2 düşüğüm var biri 7 haftalık diğeri 8 haftalık kslbi durdu daha üzerinden 12 gün geçti napcam bilmiyorum içime acı çöktü
siz neler yapıcaksınızbenimde öyle içimde acı varki nasıl toparlanıvaz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?