Merhaba daha önce de yazdığım gibi 3
Kaybım var ve bu 4.gebeliğim. bende pihtila
pıhtılaşma var hafif düzeyde.normal yolla hamile kalıyordum 9-10 haftalıkken kalbi duruyordu bebeklerin.bir doktor tüp bebek yaptır dedi ama ben sıkıntı bedenimle ilgili bir şeyse diye hep bir arayışa girdim.cogu doktor sürekli deneyin sağlıklı gebelik oluşacak diyordu.onlara göre deneyin demek kolaydı tabii .yaşadıklarımi Allah bilir sadece.bu arada mersin üniversitesi arasstırma hastanesinde Faik Gürkan isimli bir profesore gittim.Allah ondan razi olsun.alttan muayene sirasinda rahmimin T rahime benzedigini soyledi.rahim filmi cektir dedi.cektirmistim aslinda ama guya temizdi skintisizdi.ozelde cektirmistim.tavsiyem rahim filmi cektirin mutlaka.ama unvanli bir doktora cektirin.Docent prof gibi unvanli olsun.bu arada T ye benzedigi icin rahmimin arka kisimlarinda darlik varmis.calistigimiz icin tekrar mersine gidemedik.gaziantepte Rusen Atmacaya histeroskopi ve laproskopi yaptirdim tavsiye ederim o da cok basarili bir docent.yuksek dozlu folik asit kullandim.coraspin ve igne kullaniyorum.simdi size tavsiyelerimi siralayacagim.bi arkadasim surekli kimyasal gebelik yasiyordu ve en fazla 6-7 haftayi gorebiliyordu ondan da yola cikarak siraliyorum.
Esinize ve size genetik tahliller, kromozom analizi ve trombofili paneli (pihtilasma testi ) yapilmali.
Arkadasim hamile kalinca kortizon takviyesi aldi.
Troit hormonlariniza mutlaka baktirin.hasimato troitine ozellikle de.
Mutlaka rahim filmi cektirin ama docent ya da prof yapmali adamlar vajinal muayeneyle bile anliyor.
Romatolojiye gidin romatizmal bi sikinti var mi yok mu baktirin.
Arkadasim keseyi gorunce direkt olarak coraspin, kan sulandirici igne ve kortizon takviyesine baslamis.
Protein s, protein c ve lupus taramalarinizi yaptirin.
Daha dogum yapmadim.insallah bu defa saglikla kucagima alabilirim.insallah siz de saglikla kucaginiza alirsiniz .