Arel Mir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
71
17
3
29
Kızlar benim 2 kimyasal gebeliğim 1 de kalp durması nedeniyle kürtaj oldum. Pıhtılaşma var onun için kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen bebeklerim tutunamadı. Benim bir de bağışıklık sistemi problemim var ANA değerim pozitif. Vücut bebeği yabancı madde olarak algılıyor ve atıyor diyorlar. Bunun için prednol kullanan olmuş bilgisi olan varsa nolur yardım edebilir mi çaresizlikten tükendik artık

Merhaba çok geçmiş olsun rabbim inşallah en kısa sürede bebeklerimize kavuşturur bizi. Benim de aynı iki kimyasal bir kalp durması var. Bende de pıhtılaşma çıktı. Bir şey sormak istiyorum bağışıklık probleminiz için hangi bölüme gittiniz? Ben de baktırmak istiyorum kaç defa doktoruma dedim böyle bir şey olabilir mi diye yoktur dedi kestirdi attı. Ama artık her ihtimali göz önünde bulundurmam gerekiyor

Evet bana da öyle yapıyorlar bir şey olmaz ondan diyip gönderiyorlar. Romatoloji bölümüne gittim. Orada test yaptırabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…