Tüp Bebek Merkezleri Tekrarlayan gebelik kayıpları olup tüp bebeğe başvuranlar

Ve amh testi nerede yaptırdınız

Amh yasa bakmıyor aslında, benden çok dusuk amh olan sizin yaslarda bir hasta ile karşılaştım muayeneler sırasında.

Ben biolab da yaptırdım 120 tl civarı ayrıca katıp Çelebi’de de yapılıyormuş ama sonucu 10 günü buluyor orada. Ben beklemek istemediğim için biolaba gittim. Ayni gün çıkıyor sonuç. Aç tok fark etmiyor bu arada.

Ultrason muayenelerinizde yumurta sayı ve kalitesiyle ilgili herhangi olumsuz bir şey söylemişler miydi

Bende kullanďım kan sulandırıcı kortizon ve troid ilacı. Bu süreç gerçekten çok yorucu ve genelde çift olarak sorun yaşanıyor böyle olunca daha zor tabiki.
Gurur polat hocada ilk transferde gebe kaldım.
Hiç bir doktorun bulamadığı sorunu buldu bende .öncesi izmirde 2 başarısız tüp bebek.biri kimyasal gebelik.başıma ne gelmedi ki .OHSS ,kist oluştu .kramplar daha neler neler .tam umidimizin tükendiğinde gurur hocam ile tedavimizi başladık Allah yüzümüze güldü.
Lütfen gideceğiniz doktorun video larını izleyim , bebek fotoğraf tarihlerine bakın .hangi hastanede
anlaşmalı ,bilgisine bakın bunlar çünkü çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…