Tekrarlayan gebelik kayıpları

Fk gunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
27
23
38
38
Merhaba arkadaşlar,
Tekrarlayan gebelik kaybı olanlar varmı?Sebebini bilen yada altında yatan sorunları araştıran varmı?Benim de üç tane düşüğüm var ve hiçbirinde sebebi belirlenemedi.En son tüp bebek tedavimde ngs bakılarak dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ve yine kalbi durdu neden olabilir acaba fikri olan varmı?

Merhaba arkadaşlar,
Tekrarlayan gebelik kaybı olanlar varmı?Sebebini bilen yada altında yatan sorunları araştıran varmı?Benim de üç tane düşüğüm var ve hiçbirinde sebebi belirlenemedi.En son tüp bebek tedavimde ngs bakılarak dondurulmuş embriyo transferi yapıldı ve yine kalbi durdu neden olabilir acaba fikri olan varmı?
Kan pıhtılaşmanız var mı?

Kan pıhtılaşmanız var mı?
Sadece taşıyıcı olduğum için önlem amaçlı corasprin 100 ve oksapar kullanıyordum.İlk gebeliğimde oksapar 4000 kullanıyordum düşük olunca bir sonraki gebelikte oksapar 6000 başlansın demişti doktorumuz ama yine kalbi durdu yani onunlada alakası yokmuş

Rahim filmi çektirdinizmi? Bebeğin kalbi durmasına rahim anomalileri ve ya polip rahimde perde gibi sebebler olabilir. Benim de gebelik kayıplarım var oksapar 4000 ve coraspin kullanmama rağmen kalbi durmuştu. Kan pıhtılaşma sorunum var. Benim tüp bebek doktorum kan sulandırıcı kullansanda kalbi durmasının en büyük sebebi rahimden kaynaklanıyor demişti.
Sadece taşıyıcı olduğum için önlem amaçlı corasprin 100 ve oksapar kullanıyordum.İlk gebeliğimde oksapar 4000 kullanıyordum düşük olunca bir sonraki gebelikte oksapar 6000 başlansın demişti doktorumuz ama yine kalbi durdu yani onunlada alakası yokmuş

Rahim filmi çektirdinizmi? Bebeğin kalbi durmasına rahim anomalileri ve ya polip rahimde perde gibi sebebler olabilir. Benim de gebelik kayıplarım var oksapar 4000 ve coraspin kullanmama rağmen kalbi durmuştu. Kan pıhtılaşma sorunum var. Benim tüp bebek doktorum kan sulandırıcı kullansanda kalbi durmasının en büyük sebebi rahimden kaynaklanıyor demişti.
Rahim filmi,üç kere histereskopi,eşle birlikte kromozom analizi(genetik), pıhtılaşma testleri bakılması gereken herşeye baktırdık hiçbirinde sorun yok.Polip miyom rahimde uygunsuz bir durum bunlarda yok.Birden fazla doktor görüşü aldım tek doktorlada kalmadım ama yok yine yok sebebi...

Rahim filmi,üç kere histereskopi,eşle birlikte kromozom analizi(genetik), pıhtılaşma testleri bakılması gereken herşeye baktırdık hiçbirinde sorun yok.Polip miyom rahimde uygunsuz bir durum bunlarda yok.Birden fazla doktor görüşü aldım tek doktorlada kalmadım ama yok yine yok sebebi...
Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin. Eşimle birlikte kromozom testimiz temiz çıktığına rağmen 2 prof.dr. pgt önermişlerdi demek bununda bir faydası yok. Allahım sabır versin şifalar versin takdir Allahındır bol bol dua edin. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.

Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin. Eşimle birlikte kromozom testimiz temiz çıktığına rağmen 2 prof.dr. pgt önermişlerdi demek bununda bir faydası yok. Allahım sabır versin şifalar versin takdir Allahındır bol bol dua edin. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.
Sebebi olmaması yada görünmemesi ne kadar zormuş.İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏

Sebebi olmaması yada görünmemesi ne kadar zormuş.İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏
Benimde sebepsiz 9 kaybım var konularimi okursan biraz bilgi edinebilirsin belki ama bi kac kisiye daha söyledim benim 8. Kaybim 15 haftaya kadar gelmisti ilk kez o kadar buyumustu yavrum ama ellerime geldi evde o bebekno zamana kadar ilk kez doktorumun oksapar aspirin ve deltacortril ile geldi sonrasindaki gebelikte biraz ben reddettim ilac kullanmayı ve kalbi durdu simdi bekliyorum yani yorgunum

İlacı bıraktığınız içinmi düştü acaba çünkü bu sefer 15. Haftaya kadar ilerlemiş gebeliğiniz

İlacı bıraktığınız içinmi düştü acaba çünkü bu sefer 15. Haftaya kadar ilerlemiş gebeliğiniz
Hayır 15 haftaya kadar olup buyuyen bebeginkanama nedeni ile kaybettim rahimkicerisinde onceki girisimlerden damar kesilmis damara dikis atmis doktor gebelik sirasinda buyudukce kanama artti ve bebek de kanama ile disari ciktı

Çok geçmiş olsun ilerlemiş haftalarda kaybetmek çok daha acı vericidir eminimki.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Rahımınde ne sorun var ki canım?

Rahımınde ne sorun var ki canım?
Bebeğin yerleşeceği yeri biraz baskılıymış kalbi durmasının büyük sebebi bu dedi doktorum. Başka dr. histeroskopi yapmıştı. Tüp bebek için doktor değiştirdim ama histeroskopiden sonra hsg çektirmedim zaten tüp bebekte embriyoyu aynı yere yerleştirmiyoruz dedi tüp bebek doktorum. Bakalım hayırlısı olsun İnşallah

Kızlar bugün araştırırken bir video buldum.Kesinlikle izlemenizi öneririm.Tüm sorularımızın cevapları bu video içinde var.En azından bende antifosfolip sendromu olduğunu öğrendikten sonra içim biraz daha rahat etti.Bizler internetten araştırıyoruz ve bir sürü kirli bilgiyle karşılaşıp kafamızda bir çok şeyi büyütüp stres yapıyoruz.Şunu da belirtmek istiyorum kesinlikle reklam vs. yapmıyorum! Nasip olursa tüp bebek tedavimi Uludağ üniversitesinde yaptıracağım.Gelişmeleri yazarım
bebekedi bebekedi

Kızlar bugün araştırırken bir video buldum.Kesinlikle izlemenizi öneririm.Tüm sorularımızın cevapları bu video içinde var.En azından bende antifosfolip sendromu olduğunu öğrendikten sonra içim biraz daha rahat etti.Bizler internetten araştırıyoruz ve bir sürü kirli bilgiyle karşılaşıp kafamızda bir çok şeyi büyütüp stres yapıyoruz.Şunu da belirtmek istiyorum kesinlikle reklam vs. yapmıyorum! Nasip olursa tüp bebek tedavimi Uludağ üniversitesinde yaptıracağım.Gelişmeleri yazarım
bebekedi bebekedi

Tüp bebegemi geçiyorsun🤗

Tüp bebegemi geçiyorsun🤗
Evet canım tüp bebeğe geçiyorum nasipse ,hemde acil bir şekilde 🤭SGK dan faydalanmak için sayılı günlerim kaldı.Tüm evraklarını topladım yarın nasipse gidip teslim edeceğiz.Süreç nasıl ilerliyor hiç bilgim yok🤷Tüp bebek kişiye özel bir tedavi olduğu için net bilgi alamıyorum.Bakalım halkımızdan hayırlısı olsun.Prolaktinim yine yükseldi dün özelde bir prof.gittik biraz içim rahatladı yine dostinex verdi ama haftada bir tane yarım alacağım.Sağlık dosyam bayağı kabardı😁

bebekedi bebekedi

Paylasimlarini bekliyoruz rabbim yuzunu guldursun insallahhhh... Ucret durumlari nasilmis uludağda sıra vs. Cokmu

Paylasimlarini bekliyoruz rabbim yuzunu guldursun insallahhhh... Ucret durumlari nasilmis uludağda sıra vs. Cokmu
Canım burada bir kaç arkadaş çok sıra var dedi ve istenilen evrakları toplamaları aylar alıyormuş.Açıkcası biz evrakları 3 günde topladık.Doktorların özel muayanesine gittik belki onun etkiside olabilir.7/12 regli oldum 20.günü gel dediler.Hafta sonuna denk geldiği için 25 Aralık'ta gideceğim muayane olacağımı söylediler

Back
X