Tekrarlayan gebelik kayıpları

Canım burada bir kaç arkadaş çok sıra var dedi ve istenilen evrakları toplamaları aylar alıyormuş.Açıkcası biz evrakları 3 günde topladık.Doktorların özel muayanesine gittik belki onun etkiside olabilir.7/12 regli oldum 20.günü gel dediler.Hafta sonuna denk geldiği için 25 Aralık'ta gideceğim muayane olacağımı söylediler
Hangi evrakları istiyorlar

Canım şimdilik istenen evrakları yazıyorum hemen,biz tüm tetkikleri üniversitede yaptırdığımız için her hangi bir tetkik istemediler.

tüp bebek için sevk evrakı (kadın için)
Üroloji heyet raporu (erkek için)
Spermiyogram
SGK hizmet listesi(eşlerden herhangi birinin 900 gün prim 5 yıllık GSS olması lazım)
Eşlerden 1 er fotoğraf
Evlilik cüzdanı ilk 7 sayfası
Vukauatlı nüfus kaydı (aile)
HbsAg ,Anti-HBs,nti-HCV ,HIV(Erkek için)

Kızlar bugün araştırırken bir video buldum.Kesinlikle izlemenizi öneririm.Tüm sorularımızın cevapları bu video içinde var.En azından bende antifosfolip sendromu olduğunu öğrendikten sonra içim biraz daha rahat etti.Bizler internetten araştırıyoruz ve bir sürü kirli bilgiyle karşılaşıp kafamızda bir çok şeyi büyütüp stres yapıyoruz.Şunu da belirtmek istiyorum kesinlikle reklam vs. yapmıyorum! Nasip olursa tüp bebek tedavimi Uludağ üniversitesinde yaptıracağım.Gelişmeleri yazarım
bebekedi bebekedi

Bu videoyu paylaştığınız için çok teşekkür ederim, çok bilgilendim. Bende bursadayım keşke Gürkan beye bir görünseymişim dedim. Doktorumun da yayını takip ettiğini görünce içim rahatladı. Şu an ne aşamadasınız bilemiyorum ama inşallah her şey gönlünüzce olur❤️

Bu videoyu paylaştığınız için çok teşekkür ederim, çok bilgilendim. Bende bursadayım keşke Gürkan beye bir görünseymişim dedim. Doktorumun da yayını takip ettiğini görünce içim rahatladı. Şu an ne aşamadasınız bilemiyorum ama inşallah her şey gönlünüzce olur❤️
Amin canım 🤲Benim çok hoşuma gitti bu video,zaten Gürkan hocayı halamın kızı önermişti üniversitede tüp bebek yaptırdı kızı oldu,Gürkan hocanın muayanesi çok pahalı geldiği için bende üniversiteye gidiyorum.

Back
X