- 19 Mayıs 2022
- 16
- 3
- 6
- 32
- Konu Sahibi Bebegim2018
-
Merhaba mesajima kayıtsız kalmadiginiz için teşekkürler amniyon sıvısı alındı dna tati için sonucu bekliyoruz.Su an kac haftalik? Teshis kondu mu bu kayiplar icin?
Suan adet tarihine gore 20 haftalik . Ultrasonda 16 haftalik gozukuyor bir ay geriden geliyor çok caresizimSu an kac haftalik? Teshis kondu mu bu kayiplar icin?
Umarim bir teshis konulur ve sebebi anlasilirMerhaba mesajima kayıtsız kalmadiginiz için teşekkürler amniyon sıvısı alındı dna tati için sonucu bekliyoruz.
Farkli doktorlarin ultrason cihazlarina girdiniz mi?Suan adet tarihine gore 20 haftalik . Ultrasonda 16 haftalik gozukuyor bir ay geriden geliyor çok caresizim
Girildi sonuc ayniFarkli doktorlarin ultrason cihazlarina girdiniz mi?
Benim bebegim bi kac hafta geriden geldi hep minikti. Minjk dogdu. Sonra arayi kapadi. Insallah sonuclariniz guzel gelir. Uzulmeyin. Stres cok daha tehlikeliGirildi sonuc ayni
Benim bebegim bi kac hafta geriden geldi hep minikti. Minjk dogdu. Sonra arayi kapadi. Insallah sonuclariniz guzel gelir. Uzulmeyin. Stres cok daha tehlikeli
Cok net hatirlamiyorum ama 2.trimesterin ortasiydi sanirim. 4 5 aylik falandimSizinki kac haftasinda başladı geriden gelmeye
Tek temennimiz o tanının konmasiUmarim bir teshis konulur ve sebebi anlasilir
Ne zaman cikicak sonuc?Çok erken donemde gelismemeye başladı gene de Allahtan umit kesilmez
Cok net hatirlamiyorum ama 2.trimesterin ortasiydi sanirim. 4
On sonuclar temiz çıktı 3 hafta sonra cikacak digerleriNe zaman cikicak sonuc?
Tabii 10 yasina geldi nerdeyse. Hic biseyi yokAyni aylarda gelismemeye baslamis benimkiyle suan sağlıklı mi bebeginiz nasil
Kaç kilo doğdu kac haftasinda doğdu sizi de sorularla boğdum biraz ama inanin dunyada tekim gibi hissediyorumBenim bebegim bi kac hafta geriden geldi hep minikti. Minjk dogdu. Sonra arayi kapadi. Insallah sonuclariniz guzel gelir. Uzulmeyin. Stres cok daha tehlikeli
Cok şükür Allahım saglik sıhhat versin ikinizeTabii 10 yasina geldi nerdeyse. Hic biseyi yok
Yok 39 haftalik dogdu. Boyu 48 cm kilosu 2450 idi. Yani ufak dogdu ama 1.ayon sonunda 5 kiloyu gecti. Bazi bebekler anne karnjnda buyumuyo dogunca kapatiyo arayiKaç kilo doğdu kac haftasinda doğdu sizi de sorularla boğdum biraz ama inanin dunyada tekim gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?