Tekrarlayan ileri derecede gelisim geriliği yasayanlar

Yok 39 haftalik dogdu. Boyu 48 cm kilosu 2450 idi. Yani ufak dogdu ama 1.ayon sonunda 5 kiloyu gecti. Bazi bebekler anne karnjnda buyumuyo dogunca kapatiyo arayi
Sizinki gelişimde arayı kapamis evet öyle ben kilo alıyorum bebek değil yani organlarinda bir sorun yoksa kilo alıyorlar dogduktan sonra da önemli olan organlarim gelişimini tamamlamasi benim 7 aylık olan karnimda 5 hafta gelişmedi ciger gelisimini eğer ki tamamlasaydi yaşayacaktı iste diyorum hep vardir rabbimin bir bildiği..

Merhabalar benim gibi olanlar yazsin buraya acillll... suan 7.ci gebeliğim 2 tanesi karnım de 5 hafta kadar gelişmedi bu gebeligimde 3 hafta geriden geliyor benim gibi olanlar lutfen konusalim
Merhaba ben doktora gittiğimde 10haftalik olması gereken bebek ve kese yoktu.hamile değilim diye çıktım oradan ama gelisim geriligi aklima geldi birkaç hafta gelisim geriligi varsa gözükmediyse boyle bir şey olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…