Gebeliğe Hazırlık tekrarlayan kimyasal gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayse124

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
48
10
38
28
3 kez kimyasal gebelik geçirdim son seferde aspirin kullandığım halde olmadı hiç kese göremedim 3 genimde heterozigot çıktı kromozomlarımızda herhangi bi sıkıntı görülmedi tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum bunun gibi bi durum yaşayıp daha sonradan sağlıklı gebelik geçiren varmı korunmak gerekiyormu 3 kimyasalımda ard arda oldu ara verilmeden umarım yardımcı olacak birileri çıkar

3 kez kimyasal gebelik geçirdim son seferde aspirin kullandığım halde olmadı hiç kese göremedim 3 genimde heterozigot çıktı kromozomlarımızda herhangi bi sıkıntı görülmedi tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum bunun gibi bi durum yaşayıp daha sonradan sağlıklı gebelik geçiren varmı korunmak gerekiyormu 3 kimyasalımda ard arda oldu ara verilmeden umarım yardımcı olacak birileri çıkar
Eşin detaylı sperm testi verdi mi eğer verdiyse bir de sperm dna hasar testi yaptırın tekrarlayan düşüklerde hiç gebelik oluşmamasında spermin çok etkisi var

döllenme gerçekleştiğinden dolayı heralde öyle bişey istenmedi açıkcası

Bende geçirdim geçen ay kimyasal ve ilk gebeligim😢gerçekten çok kötü bı duygu bu ay tekrar gebelik var gibi yarn doktora gidicem inşallah yine kimyasal degildir

Bende son 3 ay kimyasal gebelik geçirdim,aynı senin durumun ve son ay corasprin e rağmen yine olmadı.. bu ay normalde histereskopi yapılacaktı , doktorum şehir dışında olduğundan kaldı, eşime sperm DNA hasar testi filan yaptirmistik biz bı sorun yoktu.. doktor şey dedi işte bu işlemle rahim icine bakalım, tutunmaya engel olacak bişey var mı, eğer temiz çıkarsa, sperm ve yumurta kalitesini inceleriz , duruma göre bakariz dedi. Bende yine korunmadim mesela, doktor korunmana gerek yok dedi.. bu ay ne olur bilemiyorum tabi ama neden böyle oldu diye kafayı yicem

Bende geçirdim geçen ay kimyasal ve ilk gebeligim😢gerçekten çok kötü bı duygu bu ay tekrar gebelik var gibi yarn doktora gidicem inşallah yine kimyasal degildir
Kimyasal gebelikte hcg oranlarınız kactı acaba. Adet olunca betanızın sifirlanması ızun surec aldı mı

Kimyasal gebelikte hcg oranlarınız kactı acaba. Adet olunca betanızın sifirlanması ızun surec aldı mı
İlk 58 le öğrendim 2 gün sonra 51 düştü sonra tekrar gittim 2 gün sonra 24 tü o gün zaten kanamam gelmişti. Ondan sonra da hiç baktirmadim 9 gün kanama sürdü sonra kesildi zaten kan. Bilmiyorm yani ne zaman sifirlandigini.

Back
X