Tekrarlayan kimyasal gebelikler

zkyogzyldz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
25
1
1
30
Merhaba arkadaşlar ben tekrarlayan kimyasal gebelikler yaşıyorum. Bir kalp atışı duyduğum dusugum bir dış gebeliğim oldu. Dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı. Bana bu konular ile ilgili tavsiye edebileceğiniz istanbulda doktor arıyorum

Merhaba arkadaşlar ben tekrarlayan kimyasal gebelikler yaşıyorum. Bir kalp atışı duyduğum dusugum bir dış gebeliğim oldu. Dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı. Bana bu konular ile ilgili tavsiye edebileceğiniz istanbulda doktor arıyorum
Genetik test yaptırıyor musunuz erkek faktörlü müydü bu kayıplarınız? Benim de dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı

Genetik test yaptırıyor musunuz erkek faktörlü müydü bu kayıplarınız? Benim de dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı
Evet bana da eşime de genetik kromozom analizi yaptırdılar bir sorun çıkmadı. Elle tutulur bir sebep yok sadece benim bir iki genimde pıhtılaşmaya meyillilik çıktı. Gebe kalabilirsem kan sulandirici hap ve iğne kullanacağım. Ama henüz bu sürece gelen bir gebelik olmadı ameliyat sonrası

Benim hepsi doğal yolla oldu. Geçen sene nisan ayında ameliyat oldum

Benim hepsi doğal yolla oldu. Geçen sene nisan ayında ameliyat oldum
Anladım ne güzel 🙏🏻 bana doktorum tek tüple de hamile kalabilirsin demişti ama sanırım bi tık daha zorlaşıyor ama illa ki kalırsınız. Pıhtılaşma kaynaklı olabilir kayıplarınız bir de size tavsiyem eşinize klasik sperm testi (morfoloji için) ve sperm DNA hasarı testi yaptırmanız. Benim de annem benden sonra 4 kayıp verdi ne zaman vazgeçti spiral taktırdı 5 ay sonra kardeşime spiralli hamile kalıp doğurdu o zaman anlaşıldı ki tüm kayıplar sağlıksız sperm yüzünden.

Tek tuple de ben kimyasal gebelik geçirdim beta biraz yükselip düşüyor. Benim mesele de bu
Eşime normal sperm testi yaptırdık sonuçları iyi çıktı elhamdülillah ama dna hasarı baktirmadik. Bunu birkaç kişiden daha duydum kimyasal gebelikler erkek faktörlü deniliyor.
Nerde yapılıyor sperm dna hasarı tedavisi var mı? Bir de anneniz nasıl anladı sağlıksız sperm kaynaklı olduğunu

Merhaba ne zaman tüpünüz alındı benimde aynı şekilde 1 ay önce iç kanamadan dolayı tüpüm alındı tekrar hamile kalabildiniz mi

Merhaba ne zaman tüpünüz alındı benimde aynı şekilde 1 ay önce iç kanamadan dolayı tüpüm alındı tekrar hamile kalabildiniz mi
ben tek tüple ilk denemede tek seferde hamile kalmıştım hoş o da sağlıksız gebelikti ama oluyor yani

Martta alındı. Ben zaten normal yolla hamile kalamıyorum erkek faktörlü. O yüzden alınırkende çok dert etmemiştim. Siz de takmayın tek tüple hamile kalan bir sürü insan var .

ben tek tüple ilk denemede tek seferde hamile kalmıştım hoş o da sağlıksız gebelikti ama oluyor yani
Siz neden tek tüplesiniz bi de ilk denemede derken ameliyat falan olmuş muydunuz açıkçası herkesin hikayesi farklı tabi ama sağlıksız gebelik olması gerçekten çok üzücü

Martta alındı. Ben zaten normal yolla hamile kalamıyorum erkek faktörlü. O yüzden alınırkende çok dert etmemiştim. Siz de takmayın tek tüple hamile kalan bir sürü insan var .
Normal yolla hamile kalamıyorum demişsiniz ama hamile kalmışsınız sonuçta o dış gebelik olmuş tüp bebek mi denemiştiniz

Benimde aynı canım 2 kimyasal bir dış gebeliğim var sol tüp alındı su an tüp bebek tedavi sürecindeyim ilk kimyasal ve dış gebelik doğal yoldan oldu ikinci kimyasal ameliyattan sonra çatlatma iğnesi ile oldu ama kimyasal sebeplerini bende çok merak ediyorum genetik test 4 gende heterozigot çıktı sebebi bu olabilir diyor doktorum bakalım tüp bebekte iğne ile devam edeceğiz

Siz neden tek tüplesiniz bi de ilk denemede derken ameliyat falan olmuş muydunuz açıkçası herkesin hikayesi farklı tabi ama sağlıksız gebelik olması gerçekten çok üzücü
enfeksiyon sebebiyle alındı ilk önce sok tüpüm. ameliyattan sonra 3 ay korundum, 4. ay hamile kaldım o da sağlıksız gebelik oldu. Sonra sağ tüpüm de alındı enfeksiyon olmuş o da sıvı akıyordu rahme. Simdi tüp bebekteyim sağlıksız embriyolar oluştu hep genetik teste gönderdim embriyoları hasta geldiler bizim genetik testlerimizde sorun yoktu. döllenme aşamasında oluyormuş sağlıklı bulana kadar denicez

enfeksiyon sebebiyle alındı ilk önce sok tüpüm. ameliyattan sonra 3 ay korundum, 4. ay hamile kaldım o da sağlıksız gebelik oldu. Sonra sağ tüpüm de alındı enfeksiyon olmuş o da sıvı akıyordu rahme. Simdi tüp bebekteyim sağlıksız embriyolar oluştu hep genetik teste gönderdim embriyoları hasta geldiler bizim genetik testlerimizde sorun yoktu. döllenme aşamasında oluyormuş sağlıklı bulana kadar denicez
Allah yardımcınız olsun tüpünüz alındıktan ne kadar süre sonra adet oldunuz bende sol tüpüm alındı bugün 40 gün doldu hala adet olmadım çok korkuyorum ya

Evet tüp bebekti
Tüp bebekte dış gebeliğe sebep olabiliyormuş yani ne diyim ki ya keşke bizimde şu günlerimiz artık geçse gerçekten bunun uğrana yeterince bedel ödedik ödüyoruz siz dış gebelikten ne kadar süre sonra adet olmuştunuz ben hala olamadım

Back
X