Tekrarlayan kimyasal gebelikler

Açıkçası antibiyotikle ağrı kesici kullanmıştım o kadar da sağlıklı beslendim ama stres çok fazla yapıyorum umarım ondandır ya hormonlarım da bozulduysa çok üzülürüm
tüp ameliyatı ile hormonların bi ilgisi yok üzülmeyin olursunuz elbet

Merhaba arkadaşlar ben tekrarlayan kimyasal gebelikler yaşıyorum. Bir kalp atışı duyduğum dusugum bir dış gebeliğim oldu. Dış gebelik sonucu sol tüpüm alındı. Bana bu konular ile ilgili tavsiye edebileceğiniz istanbulda doktor arıyorum
Merhaba bende sürekli kimyasal gebelik yaşıyorum. Bir kere dış gebelik şüphesiyle yatış olmuştu hastanede metotreksat ile sonlanmıştı ama dış gebelik değilmiş. Rahim filmi, genetik , eksom analizi pıhtılaşma herşey normal ama hala sağlıklı bir gebelik elde edemedik. Bir doktorumuz rahim şeklimin doğuştan hafif Y şeklinde olduğunu söylemişti. Biz çok üstünde durmamıştık çünkü farklı farklı yorum yapıyorlardı. Ama şuan tamamiyle bu durum üzerindeyim. Belki yeni bir hsg bile çektirebilirim. Kimyasal gebeliklerde eğer olabilece tüm riskler elimine edildiyse rahim de bir anomali olma ihtimali yüksekmiş. Dün bir arkadaşım da kimyasallardan sonra histereskopi olup sağlıklı bir gebelik elde ettiğini söylemişti. Kolaylıkla nasip olsun inşallah :KK24:

Merhaba bende sürekli kimyasal gebelik yaşıyorum. Bir kere dış gebelik şüphesiyle yatış olmuştu hastanede metotreksat ile sonlanmıştı ama dış gebelik değilmiş. Rahim filmi, genetik , eksom analizi pıhtılaşma herşey normal ama hala sağlıklı bir gebelik elde edemedik. Bir doktorumuz rahim şeklimin doğuştan hafif Y şeklinde olduğunu söylemişti. Biz çok üstünde durmamıştık çünkü farklı farklı yorum yapıyorlardı. Ama şuan tamamiyle bu durum üzerindeyim. Belki yeni bir hsg bile çektirebilirim. Kimyasal gebeliklerde eğer olabilece tüm riskler elimine edildiyse rahim de bir anomali olma ihtimali yüksekmiş. Dün bir arkadaşım da kimyasallardan sonra histereskopi olup sağlıklı bir gebelik elde ettiğini söylemişti. Kolaylıkla nasip olsun inşallah :KK24:
Merhaba geçmiş olsun . Doktoruz ne diyor bu duruma. Nasıl yorumluyor

Merhaba geçmiş olsun . Doktoruz ne diyor bu duruma. Nasıl yorumluyor
Merhabalar, bir çok test istendi dediğim gibi ilk etapta. Hepsi normal gelince sperm ve yumurta kalitesini arttırmaya yönelik vitaminler kullandık. Yine hamile kaldım . Tedbir amaçlı kan sulandırıcılar ve kortizon kullanmaya başladım başta güzel giderken sonradan yine değerler bozuldu ve bhcg sıfırlandı. Tüm eksom dizilimi istedi bizden ama maliyet olarak bir tüp bebek maliyeti olunca bir genetik doktoruna danıştık. Biz sadece gebelikle alakalı olanları isteyelim dedi onlarda güzel geldi ama doktorumuz eksom testini yapmadan devam etmeyeceğini söyledi. Bizde ara verdik uzun bir süre. Şimdi tekrardan farklı bir doktor ile rota çizeceğiz. Muhtemel histereskopi isteyecek. İnanın süreç de o kadar farklı yorumlar var ki şaşırdık artık kime inanacağımıza nasip diyoruz artık tamamen..

Back
X