Keşke yardımcı olabilsem tüp bebekle ilgli hiç bir bilgim yok.allah yardımcınız olsun.nasipten öteye köy yoktur.uzme kendini sıkmada düzelir herseyTüp bebek tedavisiyle 7+4 haftalık hamileyim ama gebeligimin 5. Haftasından beri sürekli tekrarlayan lekelenmelerim.ve karın ağrım var. Prolutex iğne kullanıyorum genel olarak dinleniyorum iş yapmıyorum fazla ama bu durum artık beni panik atak yaptı lavaboya gitmeye korkuyorum
Yarin randevum var umarım her şey yolundadır iyi biseyler duymaya ihtiyacım varNasıl oldunuz
İnşallahKeşke yardımcı olabilsem tüp bebekle ilgli hiç bir bilgim yok.allah yardımcınız olsun.nasipten öteye köy yoktur.uzme kendini sıkmada düzelir hersey
İnşallah
İnşallah bende sizinle aynı anda benzer şeyleri yaşıyordum hatırlarsınız belki .. dün kontrole gittim kahverengi lekeye dönmüştü artık, doktorum kanama alanını tekrar gördü artık evde biraz yürü aksın artık dedi kanama alanının yeri önemli sanırımYarin randevum var umarım her şey yolundadır iyi biseyler duymaya ihtiyacım var
AA bende bilmiyordum bana plesentanın arkasında minik bi kanama alanı var dediBu arada benim de ilk gebeliğim tüp bebekti , yine kanamalı geçmişti ama o zaman kanama alanının yerinin önemini bilmiyorduk kanamadan 10-15 gün sonra kalbi durduğu için kürtaj olmuştum
Sizin kanama yeri nerdeydiBu arada benim de ilk gebeliğim tüp bebekti , yine kanamalı geçmişti ama o zaman kanama alanının yerinin önemini bilmiyorduk kanamadan 10-15 gün sonra kalbi durduğu için kürtaj olmuştum
Kesenin altında dedi banaSizin kanama yeri nerdeydi
Allah bidaha yaşatmasınDuracak olan duruyor Allah ne verdiyse nasibinde o kadar ömrü. İlkinde öyle bir kanamam vardı ki sular seller gibi ve pıhtılı ama kanamaları atlatıp kalbine yenilmişti miniğim
Amin hepimize inşallah tez zamanda yavrularımıza kavuşalımAllah bidaha yaşatmasın
Gittim canım şimdi her şey yolunda normal bu lekelenmeler dediKontrole gittiniz mi nasılsınız
Çok şükür çok sevindimGittim canım şimdi her şey yolunda normal bu lekelenmeler dedi
Sen nasilsin canımÇok şükür çok sevindim
İyice azaldı kahverengi lekelerim çok şükür bitti bitecekSen nasilsin canım
Çok şükür inşallah bidaha yaşamazsın su an kaç haftaliktinİyice azaldı kahverengi lekelerim çok şükür bitti bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?