- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.405
- 208
Sizde olsanız tedirgin olurdunuz
Tedirgin olsam sizin gibi arar belediyeyi cagirirdim. Onlar sorun yok derlerse rahatlardim. Daha ne istiyorsunuz tasinip gitsin mi insanlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde olsanız tedirgin olurdunuz
Başına iş alacak farkında degil.Tedirgin olsam sizin gibi arar belediyeyi cagirirdim. Onlar sorun yok derlerse rahatlardim. Daha ne istiyorsunuz tasinip gitsin mi insanlar?
Ama şöyle birşey var geçen gün eşimi çağırıp dükkanı gezdiren adam şuan yok bir kaç gündür görünmüyor güven sağlayıp gitmiş olabilir belkideBaşına iş alacak farkında degil.
İşyeri sahibi olsam içeriye sokmam.
Ama şöyle birşey var geçen gün eşimi çağırıp dükkanı gezdiren adam şuan yok bir kaç gündür görünmüyor güven sağlayıp gitmiş olabilir belkide
Gercekten surekli dukkani mi takip ediyorsunuz? Insanlarin isi gucu ozel hayati var yahu. Arkanizdan komplo teorileri kurmakla ugrasmiyorlardir surekli emin olun. Ogretmenmissiniz geliriniz var bu haftasonu ozel hastanede bir psikiyatrist gorun lutfen. Erteleyemezsiniz daha fazla, kotuye gidiyorsunuz ve sorumlu oldugunuz cocuklar var.
Güvenesim gelmiyor hiç onlara nedense korku var hep içimde özel okulda çalıştığım için sürekli izin alamıyorum ara tatilde gidicemGercekten surekli dukkani mi takip ediyorsunuz? Insanlarin isi gucu ozel hayati var yahu. Arkanizdan komplo teorileri kurmakla ugrasmiyorlardir surekli emin olun. Ogretmenmissiniz geliriniz var bu haftasonu ozel hastanede bir psikiyatrist gorun lutfen. Erteleyemezsiniz daha fazla, kotuye gidiyorsunuz ve sorumlu oldugunuz cocuklar var.
Güvenesim gelmiyor hiç onlara nedense korku var hep içimde özel okulda çalıştığım için sürekli izin alamıyorum ara tatilde gidicem
Hafta sonu olmuyor özel hastanelerde doktor psikologHaftasonu da mi calisiyorsunuz?
Guvenmemeniz ve korku duymaniz sizinle ilgili, kisiler degisse de bir sey degismeyecek.
Hafta sonu olmuyor özel hastanelerde doktor psikolog
İstem dışı aklıma geliyor be dükkandakiler pek güvenilir insana benzemiyorDünya üzerinde o kadar tehlike varken tutturdunuz kolon da kolon. Bence siz kendisine takıntı icat etmeyi seven bir obsesifsiniz. Allah eşinize sabır versin, çocuğunuzun da akıl sağlığını korusun. Yakında sizin "takıntım yüzünden eşim benden ayrılıyor çocuğumu da benden alacakmış" konunuzu görürüz.
Özel klinikler evet ama hastanelerde randevu bulunmuyor yoğun olduğu için çünkü öğlene kadar çalışıyor doktorlar hafta sonuYok artik. Bu guzide bilgiyi nereden edindiniz bilmiyorum ama uydurdugunuzu biliyorum. Sizin psikiyatriste gitmeniz gerekli ve elbette ki ozel hastaneler/ozel klinikler calisiyor haftasonu. Hatta cumartesi gunu en yogun gunleridir calisan insanlar geldigi icin. Bizzat babam kendi klinigi olan bir psikiyatrist ve cumartesileri full calisir![]()
Gerçekten istem dışı evet genel olarak takıyorum çoğu şeyi kafamda çok düşünüyorum herşeyi ama sanki bu dükkan ile ilgili içimde sıkıntı var güvenmiyorumSizin en acilinden psikiyatriden randevu alıp tedavi olmanız lazım. Sizin bu takıntınız psikologla bile zor görünüyor. İsterseniz önce psikoloğa giden sonra psikiyatriye yönlendirir zaten. Artık online bile psikologlarla teraziler var. Sonu kötü durumunuzun. Milleti işinden de ediyorsunuz üstelik.
Yahu adamlar kolon kesmek isteseler önceden keserlerdi zaten. Şimdi buna cesaret edemezler, kaç kişi tutuklandı son depremde. Manyak mı o insanlar? Apartmana bakıyorlar kesmekten bahsediyorlar falan demişsiniz, sizde durum gerçekten vahim önce bunun farkına varın. Eşiniz, dükkan sahibi de sizi bir yere kadar tolere eder. Size de yazık durup durup bunu düşünüp kafanızda kuruyorsunuz.
Merak ettim daha önce hiç takıntılarınız, kafada kurma gibi durumlarınız oldu mu yoksa bu ilk mi?
Allah korusun ufak bi sallantı olsa kalpten gidersiniz siz bu takıntıyla. Çok çabuk destek almalısınız.Güven sağlamak için gösterdiler gibi geliyor bana sürekli bir his var korkuyorum
Bazen sanki sallantı hissediyor gibi oluyorumAllah korusun ufak bi sallantı olsa kalpten gidersiniz siz bu takıntıyla. Çok çabuk destek almalısınız.
Kolonu boşuna kafasına takıyor bence zaten deprem olsa saniyesine korkudan ölecek başka biseye gerek kalmayacakAllah korusun ufak bi sallantı olsa kalpten gidersiniz siz bu takıntıyla. Çok çabuk destek almalısınız.
Gerçekten bazen binadan gelen sesten bile korkuyorum kolona mı birşey oldu diyeKolonu boşuna kafasına takıyor bence zaten deprem olsa saniyesine korkudan ölecek başka biseye gerek kalmayacak![]()
Yahu adamlar üretimin devam ettiği bi yerde kaşla göz arası kolon kesebilirler mi? siz kolon kesmeyi ne zannediyorsunuz? Kolon kesilmesinde dünyanın inşaat pisliği vs çıkar hali hazırda işler olan bi uretimhane o kadar pisliği göze alamaz en az bir kaç gün iş birakmalari vs gerekir. Biraz mantıklı olun ya Allah rızası içinGerçekten bazen binadan gelen sesten bile korkuyorum kolona mı birşey oldu diye
İnşallah öyledir yapmazlar veya yapmamışlardırYahu adamlar üretimin devam ettiği bi yerde kaşla göz arası kolon kesebilirler mi? siz kolon kesmeyi ne zannediyorsunuz? Kolon kesilmesinde dünyanın inşaat pisliği vs çıkar hali hazırda işler olan bi uretimhane o kadar pisliği göze alamaz en az bir kaç gün iş birakmalari vs gerekir. Biraz mantıklı olun ya Allah rızası için
Özel klinikler evet ama hastanelerde randevu bulunmuyor yoğun olduğu için çünkü öğlene kadar çalışıyor doktorlar hafta sonu