Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Turkiyenin hali bu evet bu tur egitim sisteminde ancak bu kadar olur. Turkiye de kac kisi istedigi bolume gidiyo bi istatistik yapsana? Ayrica sen benim gibileri degil turkiyenin egitim sistemi elestir. Avrupa da insanlara secme hakki sunuyolar lise de neyi seviyosan, hangi meslekte basarilisin diye varmi turkiyenin boyle egitim sistemi? Senin gibi dusunenler olduktan sonra Turkiyenin egitim sistemi de degismez.Turkiyenin durumu bu
bölümler hakkinda bilgi sahibi olmadan nasil tercih yaptiniz ve o bölümü okuyup meslek yapacaksiniz
ve verimli olacaksiniz
hayırlı olsun ne güzel adanayı kazanmışsınız
bnde otomotiv teknolojileri karamn ünv kazanmışım
hiç bir bilgim yok
Turkiyenin hali bu evet bu tur egitim sisteminde ancak bu kadar olur. Turkiye de kac kisi istedigi bolume gidiyo bi istatistik yapsana? Ayrica sen benim gibileri degil turkiyenin egitim sistemi elestir. Avrupa da insanlara secme hakki sunuyolar lise de neyi seviyosan, hangi meslekte basarilisin diye varmi turkiyenin boyle egitim sistemi? Senin gibi dusunenler olduktan sonra Turkiyenin egitim sistemi de degismez.
Bu kadar sinirlenmenize ve hakaret eder gibi konuşmanıza gerek yoktu.
Türkiye'deki eğitim konusunda haklısınız.
Ama elinizin altında internet varken tercih yapmadan önce seçebileceğiniz bölümleri araştırıp, ona göre kendinize yakın bulduğunuzu seçmeniz daha iyi olurdu.
Yerleştirildikten sonra bölüm hakkında bilgi almak istemek ya da diğer arkadaş gibi okuyacağı bölüm için "hiçbir bilgim yok." demek pek mantıklı değil.[/QU
Ne hakareti ya!!! Sen yersiz bi elestiri yapiyosun bende senin yersiz elestirine oldugunca seviyeli cevap veriyorum. Asil hakaret eden sensin. Arastirmadim isime oyle geldi simdide soruyorum, bilmiyosan cevap verme gereksiz yorum da yapma. KK da boyle gereksiz yorumlar beni cildirtiyo!!!
Bu kadar sinirlenmenize ve hakaret eder gibi konuşmanıza gerek yoktu.
Türkiye'deki eğitim konusunda haklısınız.
Ama elinizin altında internet varken tercih yapmadan önce seçebileceğiniz bölümleri araştırıp, ona göre kendinize yakın bulduğunuzu seçmeniz daha iyi olurdu.
Yerleştirildikten sonra bölüm hakkında bilgi almak istemek ya da diğer arkadaş gibi okuyacağı bölüm için "hiçbir bilgim yok." demek pek mantıklı değil.[/QU
Ne hakareti ya!!! Sen yersiz bi elestiri yapiyosun bende senin yersiz elestirine oldugunca seviyeli cevap veriyorum. Asil hakaret eden sensin. Arastirmadim isime oyle geldi simdide soruyorum, bilmiyosan cevap verme gereksiz yorum da yapma. KK da boyle gereksiz yorumlar beni cildirtiyo!!!
İlk yorumu yapan ben değildim. Biraz dikkat lütfen.
Arkadaşın eleştirisi yersiz değildi. Yaptığınız sizin hayatınız açısından pek sağlıklı bir seçim değil, onu belirtmek istedim. Okuyacak olan sizsiniz, kimse sizin kötülüğünüz için bir şey söylemedi burada.
Ayrıca benim size etmediğim gibi siz de bana "sen" diye hitap etmezseniz memnun olurum.
İlk yorumu yapan ben değildim. Biraz dikkat lütfen.
Arkadaşın eleştirisi yersiz değildi. Yaptığınız sizin hayatınız açısından pek sağlıklı bir seçim değil, onu belirtmek istedim. Okuyacak olan sizsiniz, kimse sizin kötülüğünüz için bir şey söylemedi burada.
Ayrıca benim size etmediğim gibi siz de bana "sen" diye hitap etmezseniz memnun olurum.
Sen arkadasin avukatimisin? Muneccimmisin sen? Benim hayatimi biliyomusun da saglikli secim felan diyosun? Evet madem ben okuyacaksam bu laf bu kadar elestiri niye? Begenmiyosan yorum yapma!
Sen arkadasin avukatimisin? Muneccimmisin sen? Benim hayatimi biliyomusun da saglikli secim felan diyosun? Evet madem ben okuyacaksam bu laf bu kadar elestiri niye? Begenmiyosan yorum yapma!
Sorularınızın bir mantığı yok ve çok saldırgansınız.
İyi günler.
Sorularınızın bir mantığı yok ve çok saldırgansınız.
İyi günler.
Anlayana tabi sorularim. Iyi gunler.
Tesekkur ederim cnm bilgilerin icin cok yardimci oldun:)arkadaşım moralini bozmak istemem ama ben kendim tekstlciyim.. Kaç yıllık kazandn onuda bilmyorum ama... Şu an o bölümü bitirdğinde özel sektörde teknik eleman,tekniker olarak çalışacaksın.... Tekstil sektörü daha doğrusu özel sektör pek iyiye gitmyor. şartları kimseyi tatmin etmiyor. Özel sektörde çalışırken inşallah memnun kalırsın iyi bi iş yerine denk gelirsn çünkü kamuda çalşmak istersen memurluk cazip gelirse devlet memuru olma ihtimalin çok düşük olacak.. 3001,4001 kadrolarına giriyor bu bölüm malesef 90 dan aşağı değil tabanlar.. Özel sektörde çalşmaya hazrsan isteklysen oku cnm. Ben tekstl moda mezunuyum pişman oldum inş. sen olmazsn... hayrlı olsun..
Bu arada dersleri hakkında nasıl bi yardım istedn anlamadım?? İnteretten araştr... kumaşların oluşumu,iplik oluşumundan kumaş oluşumundan ürüne (çıktı) dönüşme halini halana kadar geçirdiğğii evereler hakkında teknik derslernz olacak.. biraz sayısal dersler... ama gözün korkmasn
Tesekkur ederim cnm bilgilerin icin cok yardimci oldun:)
Ben zaten suan calisiyorum kurumsal bir sirkette, ikinci ogretim okuyacagim. Bu meslegi yapma konusuna gelince de suan icin zaten var olan bir isim var, ve oldugum kurumda da yukselme sansim var okursam o yuzden okumayi dusunuyorum.
Senin icinde hayirlisi olur insallah canim, cok sagol.
Türkiye'de eğitim sisteminin çarpıklığı da, kötü olduğu da doğrudur.
Ancak "puanım burayı tuttu, dur yazayım" demek de akıl karı iş değil. Ki buna çoğu öğrence mecbur bırakılıyor.
Sadece bölümü yazarken bile açıp ne olduğuna bakmaman benim dikkatimi çekti, muhtemelen tepki gösterdiğin arkadaş da benim gibi düşünüyor.
Bölümünü ben bilmiyorum bu arada, daha önce klavuzda bile dikkatimi çekmedi. Çok nitelikli bir bölüm gibime gelmedi, tamamen düşüncem bu.
Eğitim ve çalışma hayatında başarılar.
Cnm o zaman kendini geliştrmek için okuyorsan oku ve bu arada adanada yaşadğnı bilmyordum adanada pamuk çok yetiştiğine göre pamuklu dokuma sanayide gelşmştr ve adanada yaşadğn içn kolay iş bulablrsn ama ben muğlada yaşıyorum iş bulmak için istanbula bursaya gitmem gerekiyor ben o yüzden pişmanm ama senn hedefin belli hayrlı olsun cnmm