- Konu Sahibi Balliciklokma1234
Arkadaşım inanılmaz üzgün şu an ben kendimi çok kötü hissediyorum
Tamamda böyle şeyler olur olmasa keşke ama olur yine olacak
Bu kdr kötü hissedecek bir olay değil bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım inanılmaz üzgün şu an ben kendimi çok kötü hissediyorum
Çok ciddi tuttuklarını derken?Muhtemelen her arabanın çöpünü attığı belli bir yer vardır. Herkes kafasına göre bir yerde dökmüyordur.
Benim kuzenim moloz işindeydi. Çok ciddi tuttuklarını biliyorum.
Aynen belki iftira atıyor yenisini aldırmak icin olur mu olur insanlara güven yokYa kızım, kimse takısını çıkarıp öyle kalabalık yere koymaz başkasının evinde. Böyle vitrin, kitaplık gibi yere konulur çıkartılırsa. Birde yüzük yani, bir sert cisim. Hadi silerken oldu diyelim, beze taş gelir fark edilmez mi?
Çok değişik bir olay.
Gerçekten mi yoksa şakayla mı söylüyorsunuz? Bilginiz var mı neden oluyor çok kötüyüm şu an2-3 gün sonraya dikkat etmenizi öneririm
Sizin hatanız değildi. Olacağı varmış olmuş. Sıktığı için belki ileride kangren olacaktıOnu bilmiyorum da benim hayatım açısından dedim bugün bu olay oldu 2 gün önce başka çok kötü bişey oldu ondan 2-3 gün önce de başka çok kötü bişey oldu. Şu an kendimi sorguluyorum inanılmaz kötüyüm
Evet büyük büyük peçeteler vardı inanın kimsenin bilerek yaptığını sanmıyorum çünkğ sohbet muhabbet gülüp eğleniyordukYani yüzüğün arada kaynaması için tezgahın üstünde büyük büyük yemek artıkları vs olması lazım. Onu da insan eliyle toplar. Şüpheli yani...
Yani üzgündür, eminimArkadaşım inanılmaz üzgün şu an ben kendimi çok kötü hissediyorum
Yok gerçekten hepimiz de çok beğenirdik şu an inanılmaz kötüyüm başım çatlayacakYani üzgündür, eminim
Ama kendi suçu
Sizin bir suçunuz yok
Ortalığa pırlanta yüzük bırakılırmı, ben kendi mutfağıma bile bırakmam kaldıki birinin evinde çıkarıp tezgaha koyacam. Mümkün değil. Bu kadar vurdumduymazsa pırlanta olmama ihtimali bile geliyor aklıma açıkcası
Tek suçlu yüzüğü oraya koyan o zaman. Siz üzülmeyin. Tabi sizin evde olmuş olması kötü hissettirir. Yine de kadın elinde yüzüğü olmadığını saatler sonra fark etmiş yani, malına sahip çıkmamış zaten.Evet büyük büyük peçeteler vardı inanın kimsenin bilerek yaptığını sanmıyorum çünkğ sohbet muhabbet gülüp eğleniyorduk
153 arayın onlar yardımcı olurİlçemizin belediyesi mi? Google a yazdım pzt 8.30 da açılıyor gözüküyor
Ya aradığınız kişi görevlilere haber verip aratırsa yüzüğü, üstüne konarsa gibi bir senaryo belirdi kafamda...
Yok kesin olarak çöpte onu kesinleştirdim malesefAblam bu şekilde çöpe gittiğini düşünmüştü.sonra domates alırken buzdolabı içerisine düşmüş bulundu ama çöp kutularina ışık tutup bakmislardi habersiz ..mesela eşim görse tezgah üstünde yüzüğü alır başka yere koyar çocuk ellemsin diye öyle bir durum olabilir mi mutfakta ki dolaplara raflara dikkatli bakın bir
Oysa 2 gün önce çok kötü şeyler yaşamıştınızEvet büyük büyük peçeteler vardı inanın kimsenin bilerek yaptığını sanmıyorum çünkğ sohbet muhabbet gülüp eğleniyorduk
Nasıl?Yok kesin olarak çöpte onu kesinleştirdim malesef
Nasıl yani? O işte olan bir olaydı bu arkadaşlarıma yansıtmak istemedim açıkçası. Bir bilginiz varsa benle paylaşır mısınızOysa 2 gün önce çok kötü şeyler yaşamıştınız
Belediyeci arkadaş söylemiş olabülüNasıl?