• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tektaş pırlanta gitti çöpçülere nasıl ulaşılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok gerçekten hepimiz de çok beğenirdik şu an inanılmaz kötüyüm başım çatlayacak
Tek üretim değildi sanırım veya birinden yadigar değildi. O yüzden çaresi var. Maddi kayıp oldu sadece. Yerine konulur hatta daha güzelini de alır. Suçluluk hissedecek bir durum yok. Siz beğendiniz de yüzüğüm gitti derse karşı tarafın terbiyesizliği olur.

Yüzüğü oraya bırakan da tezgahı silip çöpe atan da siz değilsiniz. Neden bu kadar içselleştirdiniz anlamadım. Benim yüzüğümü arkadaşım yanlışlıkla çöpe atsa elbette üzülürürüm ama canın sağ olsun, der geçerim. Siz bu haldeyseniz yüzüğün sahibi ve tezgahı silen arkadaşlar kim bilir nasıllar? Kolda serum, hastanede sakinleştirici alıyorlardır diye tahmin ediyorum.

Ben bulurdum 🤣 inadım da var. Bir mandal, iki katlı eldiven ve önlük iş görür. İnşallah başıma gelmez 👀 Yüzde 99 yaparım çünkü.
Ahahahaha gümledim resmen 🤣🤣🤣🤣
Profil fotosu mesaj uyumu 💯
Yüzük için hüküm dağına da atlar mısın?

Yok kesin olarak çöpte onu kesinleştirdim malesef

Kız kıza evinizin mutfağında oturuyordunuz. Mutfak tezgahınıza elinize ne geçerse tüm çöpünüzü atıyordunuz. Arkadaşınız tektaş yüzüğünü de çıkarıp tezgaha koydu. Biriniz kalkıp tezgahı sildi ve çöpü Za.ra torbasına attı. Üşenmediniz sohbet sırasında o çöpü kapıya koydunuz veya apartman görevlisine verdiniz, o da çöpe attı öyle mi ? :işsiz:

Çöplerinizi ağzı açık bir şekilde mağaza torbalarına koyarak mı atarsınız hep ?

Konuyu birine anlatmadan önce üzerimizde mi deniyorsunuz ?

Düzeltme: Mağaza torbası bir başka mesajda söylenmiş, konu sahibi arkadaşları gittikten sonra çöpü apartman görevlisine teslim etmiş.

Son düzenleme:
Böyle eline peçetelik alıp hepsini çöpe atarsınız ya öyle de olmuş olabilir o an bi muhabbet dönüyordu kimse tezgaha bakmadan iş yapıyodu gibi
Valla anlamadım ben o tezgah nasıl o hale gelmiş, o arkadaş neden yüzüğünü çöp yığınları içine bırakmış, hep muamma. Hadi yüzüğü bırakırken tezgah boştu deseniz çöp yığanlar alıp da yüzüğü bir kenara koymadan üstüne mi atmışlar, yine bakmadan yapıyorlardı herhalde işi, niye tezgaha çöp atıyorlar onu da anlamadım.
Geçmiş olsun.

Kız kıza evinizin mutfağında oturuyordunuz. Mutfak tezgahınıza elinize ne geçerse tüm çöpünüzü atıyordunuz. Arkadaşınız tektaş yüzüğünü de çıkarıp tezgaha koydu. Biriniz kalkıp tezgahı sildi ve çöpü Za.ra torbasına attı. Üşenmediniz sohbet sırasında o çöpü kapıya koydunuz veya apartman görevlisine verdiniz, o da çöpe attı öyle mi ? :işsiz:

Çöplerinizi ağzı açık bir şekilde mağaza torbalarına koyarak mı atarsınız hep ?

Konuyu birine anlatmadan önce üzerimizde mi deniyorsunuz ?
Zara torbası ben demedim hanımefendi yukarıda biri yorumlarda yazmış galiba. Arkadaşlarım gittikten sonra saat 9 da görevliye verdim. Oldukça kötü hissediyorum neden böyle bir yorum yaptınız ki burada belediyeyi hemen ara nöbetçi personel vardır diyen arkadaşa teşekkür ediyorum en azından bunu da öğrenmiş olduk ama şu an bu yorumlarınız beni daha çok üzüyor iyi geceler

Zara torbası ben demedim hanımefendi yukarıda biri yorumlarda yazmış galiba. Arkadaşlarım gittikten sonra saat 9 da görevliye verdim. Oldukça kötü hissediyorum neden böyle bir yorum yaptınız ki burada belediyeyi hemen ara nöbetçi personel vardır diyen arkadaşa teşekkür ediyorum en azından bunu da öğrenmiş olduk ama şu an bu yorumlarınız beni daha çok üzüyor iyi geceler

Evet yeniden baktım mesajlara, torba detayını siz vermemişsiniz.

Arkadaşınız sizin evinizden çıkarken yüzüğünün olmadığının farkında değil miydi ?

Sizi sonradan arayıp yüzüğüm yok mu dedi ? Sizi denemek için yapıyor olabilirler mi ?

Evet yeniden baktım mesajlara, torba detayını siz vermemişsiniz.

Arkadaşınız sizin evinizden çıkarken yüzüğünün olmadığının farkında değil miydi ?

Sizi sonradan arayıp yüzüğüm yok mu dedi ? Sizi denemek için yapıyor olabilirler mi ?
Yok beni denemek için değil kalabalıktık muhabbet farklıydı o an fark edilmedi eve dönünce fark etmiş art niyet aramıyorum çöp dökülmeden ulaşsaydım bulunabilirmiş ama geç ulaşmışım aklımızda olsun böyle bişey olursa hemen aramak gerekiyor ilçe belediyesini nöbetçi personel oluyor bu da ders olsun ne diyim sağlık olsun iyi geceler

Birde kayip bulma duası var. Deneyin isterseniz. Ben yapmıstım vede ayni gun kayip 2 anahtarimi buldum. Ve hic olmiycak yerlerden. Belki baska bir yerden cikar evde.

Kızlar bugun arkadaşlarımla bizdeydik arkadaşım o an yüzüğünü tezgaha koymuş. Bi arkadaşımız da tezgahı temizletkem çöpe atmış fark etmeden. Biz her şeyi şu an fark ettik. Çöp arabası 9 da gitti. Çöpçülere ulaşmak mümkün müdür? Kendimi inanılmaz kötü hissediyorum nolur yardım eder misiniz
Çöp arabasından presli çıkmıyor mu onlar, hemen belediyeye ulaşsanız belki şansınız olur. Mahalleye giren araç bellidir. Ama imkansıza yakın bir şeyden bahsediyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X