• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tektaş pırlanta gitti çöpçülere nasıl ulaşılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çöp arabasından presli çıkmıyor mu onlar, hemen belediyeye ulaşsanız belki şansınız olur. Mahalleye giren araç bellidir. Ama imkansıza yakın bir şeyden bahsediyoruz.
Aradım ulaştım çöpler 9 da alınıyor ben 23.30 da ulaştım silivriye doğru turlarla yola çıkmış. 9 buçuk gibi ulaşsaydım olabilirmiş

Yok beni denemek için değil kalabalıktık muhabbet farklıydı o an fark edilmedi eve dönünce fark etmiş art niyet aramıyorum çöp dökülmeden ulaşsaydım bulunabilirmiş ama geç ulaşmışım aklımızda olsun böyle bişey olursa hemen aramak gerekiyor ilçe belediyesini nöbetçi personel oluyor bu da ders olsun ne diyim sağlık olsun iyi geceler

Tektaşını unuttuğunu sonradan fark etmesi sizce normal mi ?

Gerçek olaydır: İşgüzar bir komşu, bir başka komşuyu denemek için alyansını kadının evinde bir kenara bırakmış bilerek. Allahtan kadın ortalığı toplarken fark etmişte bulup vermiş yüzüğü kadına. İşgüzar komşu: Seni denemek istedim, verir misin yoksa bulamadım mı dersin demiş bir de kadına.

Kıssadan hisse o arkadaşlarınızın doğru söylediğinden emin misiniz ?

Tektaşını unuttuğunu sonradan fark etmesi sizce normal mi ?

Gerçek olaydır: İşgüzar bir komşu, bir başka komşuyu denemek için alyansını kadının evinde bir kenara bırakmış bilerek. Allahtan kadın ortalığı toplarken fark etmişte bulup vermiş yüzüğü kadına. İşgüzar komşu: Seni denemek istedim, verir misin yoksa bulamadım mı dersin demiş bir de kadına.

Kıssadan hisse o arkadaşlarınızın doğru söylediğinden emin misiniz ?
Evet eminim hanımefendi gerçekten şu an bu yorum beni daha da geriyor. Çöpçülere ulaşmaktı bu konuyu açmaktaki amacım. Öğrenmiş olduk hepimizin aklında bulunsun. İyi geceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X