Asla öyle bişey yapma, yüzüğün çok güzel, ayrıca ben kendi adıma söyleyeyim, o altın hiç bir ozelliği olmayan sahte tek taşları bana kimse kullandıramaz, çok çirkin ve yapay duruyorlar
hatta sevgilim verirken zor bulunan pırlantadan aldım ki seni ifade etsin, sen benim için zor bulunan pırlantasın anlamında verdi de. kalp krizinden ölsünler.
E bana neden laf sokuyorsun?Mercimek kadar ya hiç tarzım degil. Eşşek kadar taşı olmali bence tektaş dediğimiz yüzüğün
Tek taşın güzel bence , insanlara ne ki, dinleme onları.
Bunu satma, satarsan değer kaybeder, yazık olur verdiğin paraya. Hatırası var sakla bence.
Millet çok laf ediyorsa da ayrıca gümüş veya altın tektaş alabilirsin, ama zamanla suya vs girdikçe parlaklıkları gidiyor ve çok kötü duruyor.
Ayrıca belki yanlış düşünüyorum ama pırlanta olmadıktan sonra taşı taşımanın ne anlamı var diye düşünüyorum ben, içime sinmiyor, küçük olsun pırlanta olsun bence, hem evladiyelik olur
Şımarık mısın kızım sen
Bir laf varya "Kimin ekmegi bayat, kimin pirlantasi ufak"! ey hayat iste..
Bence sorun tektaşta değil yani sorun yok da elinizde bi kalabalık olursa daha hoş gözükür. Alyansı tektaşla beraber takın daha dolu gözükür.
yani şunca yorum arasında ne demek istediğimi anlayıp ona göre cevap veren tek kişi sizsiniz. teşekkür ederim öncelikle. Açıkçası önceden benim de pırlanta tektaş vs. işim olmadığından milletin taktığı o koca koca taşları zenginlik göstergesi olarak görüyodum. Şimdi anladım ki işin iç yüzü farklı. O yüzüklerin gerçeğini anca demet akalın takıyor :) Ve Pırlanta kendini her şekilde belli ediyor. küçük büyük farketmez sevdiğim almış bana çok şükür. ayrıca 0.9 karata bile pırlanta gördüm o gerçekten çok küçüktü nokta gibiydi benimkinin abartılacak bir küçüklüğü olduğunu düşünmüyorum.yüzüğümle barış imzaladım ömrümce severek takıcam :)
ya neden böyle yazıp insanların vicdanına oynuyorsunuz şimdi. dünyada aç muhtaç milyonlarca kişi olduğunu ben de farkındayım en az sizin kadar .onlar için de bir şeyler yapmadığımı nerden biliyosunuz ayrıca . ee iyi madem dünyada fakir insanlar var onlar bunlara sahip olamıyo diye yüzük de ev de eşya da almayalım
Ben öleyim o zaman benim ki 4 sene sonra alabildi hemde 0,10 karatKızlar merhaba belki saçma ama çevremdeki insanların tepkileri beni çileden çıkardığı için bu konuyu açıyorum.
Bu benim sözümde canımdan çok sevdiğim sevdiceğim tarafından takılan pırlanta tektaşım. 0.15 karat. Yaklaşık iki bin lira değerinde. Maddi olarak durumumuz çok iyi olmadığından sözlümün gücü yettiğince orta karar birşey aldık.
Ama yüzüğümü taktığımdan beri akraba ve arkadaş çevremin eleştirilerinden kurtulamıyorum. Yok çok küçükmüş, yok mercek gerekmiş görmek için. Hiç almasak daha iyiymiş.
İnsanlar millette kaşıkçı elması kadar altın tektaşları görmekten onlara alışmış gözleri benimki onlara küçük geliyor.
Onlar altın olduğu için o kadar büyük. Sizin dediğiniz büyüklükte pırlanta bir tektaş almak için araba parası gerek diyorum yine de burun kıvırıyorlar.
Sonuç olarak çok severek taktığım yüzüğümden soğuttular beni. Acaba bunu satıp söyle büyük göz dolduran altın bir tektaş mı alsak. Ne dersiniz çok mu küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?