• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tektaşım nasıl? Mantıklı olan bu mu?

ribozoming

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-87
Puanlar
28
Sevgilim en başından beri ışıltılı taşlı tektaş sevdiğimi bilir çok anlamam bu işlerden onu da biliyor. Hatta bir keresinde girmiştik ben bilmediğim için çok düşük karatlı bi yüzüğü denemiştim kendisi demisti bırak onu diye. Daha yüksek karatlı ve her tarafı taş olan prenses gibi hissettiren bi model denetmisti ikimiz de çok beğendik ilk ve tek taktığım o oldu zaten. Ben de o cok beğendiği için beğendim , bi gün evlilik teklif ederse öyle bir modelle eder sandım.
2 ay geçti 14 şubatta alacağım sanıyordum dün evlilik teklifi aldım. Çok güzeldi her sey ama yüzüğü taktığım gibi suratım düştü çünkü değil beklediğim yüzük onunla benzer bile değildi dediğim gibi taş karat anlamam ama deneyip beğendiğimizden bambaşka bi modeldi. Tabi suratım düşsün istemezdim toparladım kendimi ama iş işten geçti o an olayın şokuyla ve şaşırmamla böyle geçmiş oldu
Şimdi dediğine göre araştırmış ve o yüzükler çok kullanışsızmış taşları düşüyormuş işte bunun dediğine göre metali 22 ayarmış böyle tercih etmiş öbürlerinin siparişi 10 güne geliyormuş bunu aldıkları kuyumcu aynı gün ölçüye göre yapmış vs. Sizce iyi olanı mı yapmış hiç anlamıyorum bu işlerden? Annem zaten her şeye bahane buluyor yüzüğüme de bulur mu?

Eklentiler

• 85C64222-7637-4B67-B31F-1DAE4DF19D35.webp
    85C64222-7637-4B67-B31F-1DAE4DF19D35.webp
    15 KB · Görüntüleme: 2.200
Sevgilim en başından beri ışıltılı taşlı tektaş sevdiğimi bilir çok anlamam bu işlerden onu da biliyor. Hatta bir keresinde girmiştik ben bilmediğim için çok düşük karatlı bi yüzüğü denemiştim kendisi demisti bırak onu diye. Daha yüksek karatlı ve her tarafı taş olan prenses gibi hissettiren bi model denetmisti ikimiz de çok beğendik ilk ve tek taktığım o oldu zaten. Ben de o cok beğendiği için beğendim , bi gün evlilik teklif ederse öyle bir modelle eder sandım.
2 ay geçti 14 şubatta alacağım sanıyordum dün evlilik teklifi aldım. Çok güzeldi her sey ama yüzüğü taktığım gibi suratım düştü çünkü değil beklediğim yüzük onunla benzer bile değildi dediğim gibi taş karat anlamam ama deneyip beğendiğimizden bambaşka bi modeldi. Tabi suratım düşsün istemezdim toparladım kendimi ama iş işten geçti o an olayın şokuyla ve şaşırmamla böyle geçmiş oldu
Şimdi dediğine göre araştırmış ve o yüzükler çok kullanışsızmış taşları düşüyormuş işte bunun dediğine göre metali 22 ayarmış böyle tercih etmiş öbürlerinin siparişi 10 güne geliyormuş bunu aldıkları kuyumcu aynı gün ölçüye göre yapmış vs. Sizce iyi olanı mı yapmış hiç anlamıyorum bu işlerden? Annem zaten her şeye bahane buluyor yüzüğüme de bulur mu?
Adam evlilik teklifini yüzüksüz yapsa ve tek taş almasa yanıtınız değişir miydi ?

Tebrik ederim mutluluklar dilerim öncelikle.Bence modunuzu düsürmenize gerek yok daha sonra istediginizi alırsınız bir yüzük alt tarafı belki sizin begendiginiz modelden yoktu o an daha ne anlaşmazliklar cıkacak bir sekilde orta yolu bulacaksınız, öğreneceksiniz karsılıklı olarak idare etmeyi.

sevgilinizi yeterince sevdiğinizi düşünmüyorum eğer sevseydiniz buna takılmazdınız.
Adamın bütçesi ona yetmiş almış neyin lafını ediyorsunuz ki
Etrafa yeterince hava atamayacağınız için olabilir mi

Oncesinde birlikte gidip tektaş seçmeniz bana garip geldi. Sonra tektasi takınca yuzunuzun düşmesi falan hepsi değişik. Anneniz beğenmemiş, yarın arkadaşınız bir şey der. Siz böyle dış etkenlerin etkisinde kalarak bir evliliği yurutebilir misiniz? Bence asıl düşünmeniz gereken bu kısım.

Ben sizi hakli buldum sadece denemeye sokup nasilsa cebinden para cikmadigi icin pahali bir model denetti muhtemelen. İş satin almaya gelince o kadar veremedi ya da vermek istemedi. O zaman magazaya goturup sacma sapan beklentilere sokmamaliyidi. Hadi yapti dogru durust aciklama yapsaydi yok arastirdim taşi dusuyormuş gibi sivama daha beter.
Parasi yoksa sizi yuzuk denetmeye goturmek yerine kendi bitcesine uygun bir yuzukle taklif etseymis
Yüzük pirlanta mi acaba o bile supheli. Bazi kuyumcular altin ustune zirkonyum koyup uyduruk kagidi da sertifika diye veriyor. Aldigi kuuyumcu kucuk bi yerse olabilir yani

Konu sahibi net haklı ya.
İsteği belli, gidip onu ya da benzerini alacaksın yani. Görev basit, neyini beceremedin? Yok taşı düşüyormuş, düşsün? Kullanacak olan benim? Binlerce kadınınki düşünce bir şey olmuyor da benimki düşünce mi sorun?
Hani konuda biri 20 bin diğeri 500 bin olan iki yüzük yok ortada sonuç olarak.
Biz erkeklere hediye alırken parfüm parfümdür deyip oda parfümü alıyor muyuz? Onu da evde kullanabilir gayet ama almıyoruz.
Değiştir yüzüğü.

metali 22 ayarmış

Pırlanta konusu benim detaylı bildiğim bir şey değil öncelikle. Metali dediği altın kısmı ise 22 ayardan yapmazlar zaten onu ya, tektaş hepten olmaz yalan söylüyor.
22 ayar bilezik/takı seti falan olur, onun da rengi kötü oluyor Allah için. Ben de değer kaybetmesin diye 22 ayar alıyorum bileziği falan ama güzel durmuyor işte. Tektaşı araba alırken satacak halin olmadığına göre 22 ayar dediğin şey bambaşka bir şey değilse hepten saçmalamış. Hala da açık kapı bırakıyorum bilmediğim bir şeydir diye ama sanmıyorum.

Yüzükle ilgili biraz uydurmuş, 22 ayar böyle bişey değil ayrıca pırlantasında çok yoğun sarılık var, bence siz onu bi kıyumccuya gösterin

Sertifikası yok mu ya da içinde yazar ve bu pırlanta değil gibi ki bence değil.

bu yüzük pırlantaya benzemiyor. buna benzer bir yüzüğüm var normal tek taş altın yüzük. pırlanta yüzüğümden çok çok farklı. bunu o benim diğer yüzüğe çok benzettim ama önemli olan yüzükte değil gerçi sen zaten anlamıyorsun diye bütçesine göre bir şey almıştır eğer sevgilin dürüst ve seni gerçekten seven düzgün biriyse takılma böyle şeylere ilerde daha iyisini de alır.

Pırlanta konusu benim detaylı bildiğim bir şey değil öncelikle. Metali dediği altın kısmı ise 22 ayardan yapmazlar zaten onu ya, tektaş hepten olmaz yalan söylüyor.
22 ayar bilezik/takı seti falan olur, onun da rengi kötü oluyor Allah için. Ben de değer kaybetmesin diye 22 ayar alıyorum bileziği falan ama güzel durmuyor işte. Tektaşı araba alırken satacak halin olmadığına göre 22 ayar dediğin şey bambaşka bir şey değilse hepten saçmalamış. Hala da açık kapı bırakıyorum bilmediğim bir şeydir diye ama sanmıyorum.

Yapilmaz diye kural yok ama genelde tercih edilmez 22 ayar yumusak diye taşi tutmaz düsebilir diyeymiş. Tasi duser diye diger modeli almayip 22 ayar bunu almak neyin kafasi onu anlamadim sadece. Oyle oldugunu da sanmiyorum dedigim gibi taşinin pirlanta olmasi bile supheli.

Insanin parasinin yetmemesi başka bisey kucuk akliyla sacma sapan yalanlari peşi sira söylemesi ayri bisey. Insanda biraz durustluk olur. Yuzuk icin bile on tane yalan atan adamla evlilik yoluna girmek akilli işi de degil.

Bana hoş geldi böyle sade şeyleri sevdiğim için. Maddi boyutuyla pek ilgilenmem. Size tavsiyem kimsenin etkisinde kalmayın. Siz memnunsanız sorun yok. Belki bütçesi azdır o an olabilir. Genel olarak eli sıkı biri mi, para harcamaktan kaçınır mı? Bir hareketten para harcamadan kaçtı diye düşünmek çok doğru olmaz.

Sevgilinin iş durumuna göre değişir bence. Hani ortalama üstü geliri olup 3-5in hesabını yapıyorsa cimridir deyip ona gore dusunebilirsjn
Ayrıca bu tek taş pırlanta değil mi yani 22 ayar dediniz

bu yüzük pırlantaya benzemiyor. buna benzer bir yüzüğüm var normal tek taş altın yüzük. pırlanta yüzüğümden çok çok farklı. bunu o benim diğer yüzüğe çok benzettim ama önemli olan yüzükte değil gerçi sen zaten anlamıyorsun diye bütçesine göre bir şey almıştır eğer sevgilin dürüst ve seni gerçekten seven düzgün biriyse takılma böyle şeylere ilerde daha iyisini de alır.
Değil zaten pırlanta dümdüz zirkon pırlanta olsa en az 1 karat olurdu

Bana hoş geldi böyle sade şeyleri sevdiğim için. Maddi boyutuyla pek ilgilenmem. Size tavsiyem kimsenin etkisinde kalmayın. Siz memnunsanız sorun yok. Belki bütçesi azdır o an olabilir. Genel olarak eli sıkı biri mi, para harcamaktan kaçınır mı? Bir hareketten para harcamadan kaçtı diye düşünmek çok doğru olmaz.
Önemli olan bütçesinin olmaması değil, kiraz sapını yüzük yapıp teklif bile edebilir karşıda ki, ama yalan dolan varsa baştan sakat o evlilik

Back
X