• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tektaşım ve alyansın bitişik:)

teberdem

paşam büyüyor
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
303
11
643
39
Burdur
$26052011121.webp

ben miyon olduğumdan ellerimde ufak o yüzden alyans tektaş bitişik yüzük tercih ettim kullanımıda çok rahat :69::69::69::69::69:

sizce nasıl???

Keşke ayrı ayrı alsaydın cnım yaa,tektaşsız takmak istediğin zamanlarda çıkaramıcaksın,ben her zaman takmak istemiyorum mesela,arada sadece alyansımı takmak istiyorum

güzel bi seçim hayırlı olsun inşallah :nazar:
tektaş parmakta döndü düzelt bilmem ne derdi olmaz bi taraftan rahat olur ama arkadaşında dediği gibi ayrı takmak isteme gibi bi şansında yok ama :34:
ama çok şık beğendimmmm:46:

sıkılabilirsin belki bazı günlrde insan sadece alyansını da takmak istiyor bazen

Bence de ayrı almak daha mantıklı. Tek taş her zaman her kıyafetle hoş durmuyor.

valla şu ana kadar hiç alyansımı ayrı takayım diye bir isteğim olmadı benim için çok rahat:):)

ben ayrı tercih ederim...ikisini de tek başına daha anlamlı ve güzel buluyorum...tek taşı "evet" dediğimde alyansı ise iş artık resmiyete döküldüğünde (aileler vsvs) takmayı tercih ederim...

güle güle kullanın mutluluklar

Son düzenleme:
Bayıldım tatlım benimde favorim bu ikisi şıkır şıkır alyansında:69: ama birleşik sevmiyorum bende.Çok şık. Mutluluklar:nazar:

Son düzenleme:
önemli olan senin begenmen ve senin icinin rahat etmesi
fikir olarak hos
ama ikisi biarada vede bitisik olarak fazla kalin gibi geldi durusu nedense
birde bazen insan tek olarakta takmak istiyo
güle güle takin canim

bunlar yeni çıktı galiba bende kuyumcuda görmüştüm
güle güle kullanın ama bencede ayrı almanız daha iyi olurdu
çünki tektaş herzaman kullanılmıyor

Back
X