- 17 Nisan 2019
- 487
- 529
- 33
- 38
- Konu Sahibi begonyabahcesi
-
Takmıyorum takana saygı duyuyorumMerhaba herkese,
biraz ilginç bir soru olduğunun farkındayım ama çok pratik bulmadığım için sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
Tektaşınızı her gün (özellikle hafta içi iş telaşı, alış veriş vs.) takıyor musunuz?
Değerli bir takı olduğu için ben kaybederim, çizilir vs. diye korkmuyor değilim. Acaba aynısının gümüş olanını alıp günlük takmak, orijnal pırlantalı olanını da hafta sonları, özel günlerde vs. takmak mı daha mantıklı olur diye düşünmeye başladım.
Sizler ne yapıyorsunuz bu konuda?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Dışarı çıkarken alyansımı takıyorum sadece canım, evde hiç takmıyorum iş yapamıyorum parmagımda yüzük olunca tektaşımı da özel günlerde takıyorum öyle alyansımla birlikteMerhaba herkese,
biraz ilginç bir soru olduğunun farkındayım ama çok pratik bulmadığım için sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
Tektaşınızı her gün (özellikle hafta içi iş telaşı, alış veriş vs.) takıyor musunuz?
Değerli bir takı olduğu için ben kaybederim, çizilir vs. diye korkmuyor değilim. Acaba aynısının gümüş olanını alıp günlük takmak, orijnal pırlantalı olanını da hafta sonları, özel günlerde vs. takmak mı daha mantıklı olur diye düşünmeye başladım.
bence gunluk yalnizken takilmamali dedgin gbi is flan özel gunlerde takiyorum veya biryere giderken zaten cocukda varsa ciziyor biyerlerine geliyor oynarken flnMerhaba herkese,
Evet biz de tektaş a uyumlu olacak bir alyans seçtik. İkisini birlikte takmayı ben de düşünüyorum.Alyansla birlikte takiyorum zaten ikisini bir takmak icin birbirine uyumlu almistik.
Benim için de manevi değeri çok büyük evet. Çizilmesin, kirlenmesin istiyorum. İş yerinde ellerinizi yıkadığınızda vs. ne yapıyorsunuz? çıkarıyor musunuz?Ben alyans takmadığımda bile tek taş takıyorum benimki kibar bir model ve benim için manevi anlamı büyük. hep yanımda olmasını tercih ediyorum. Sadece yatarken çıkarırım
merhaba 6 senelik evliyim evlilik teklifimi aldığımdan beri hep taktım her günMerhaba herkese,
Benim için de manevi değeri çok büyük evet. Çizilmesin, kirlenmesin istiyorum. İş yerinde ellerinizi yıkadığınızda vs. ne yapıyorsunuz? Çıkarıp mı yıkıyorsunuz?Ben alyans takmadığımda bile tek taş takıyorum benimki kibar bir model ve benim için manevi anlamı büyük. hep yanımda olmasını tercih ediyorum. Sadece yatarken çıkarırım
Yorum için teşekkür ederim. Tektaşı sanırım belli aralıklarda bakıma da götürmek gerekiyor.merhaba 6 senelik evliyim evlilik teklifimi aldığımdan beri hep taktım her gün
çizilme fln olmadı taşı da düşmedi
sadece arada bir soluk duruyor gibi geliyor o zaman diş fırçasıyla temizliyorum
Ben genelde alyansın önüne takıyorum düşme olmuyor
ben ellerimi yıkarken çıkartmıyorum amaBenim için de manevi değeri çok büyük evet. Çizilmesin, kirlenmesin istiyorum. İş yerinde ellerinizi yıkadığınızda vs. ne yapıyorsunuz? Çıkarıp mı yıkıyorsunuz?
Tek taşı elimi yıkadıktan sonra ayrıca duruluyorum sabun artığı kalmasın diye. 6 ayda bir eşimin aldığı kuyumcuya bakıma gönderiyoruz.Benim için de manevi değeri çok büyük evet. Çizilmesin, kirlenmesin istiyorum. İş yerinde ellerinizi yıkadığınızda vs. ne yapıyorsunuz? Çıkarıp mı yıkıyorsunuz?
Dışarı çıkarken alyansımı takıyorum sadece canım, evde hiç takmıyorum iş yapamıyorum parmagımda yüzük olunca tektaşımı da özel günlerde takıyorum öyle alyansımla birlikte
[/QUYorum için teşekkür ederim. Sanırım ben de öyle yapacağım. Günlük alyans, özel günler, hafta sonları tek taş + alyans.
Merhaba herkese,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?