Tektaşınızı her gün takıyor musunuz?

begonyabahcesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
487
529
33
38
Merhaba herkese,

biraz ilginç bir soru olduğunun farkındayım ama çok pratik bulmadığım için sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.

Tektaşınızı her gün (özellikle hafta içi iş telaşı, alış veriş vs.) takıyor musunuz?

Değerli bir takı olduğu için ben kaybederim, çizilir vs. diye korkmuyor değilim. Acaba aynısının gümüş olanını alıp günlük takmak, orijnal pırlantalı olanını da hafta sonları, özel günlerde vs. takmak mı daha mantıklı olur diye düşünmeye başladım.

Sizler ne yapıyorsunuz bu konuda?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Takmıyorum takana saygı duyuyorum

Büyük bir problem olmadığının farkındayım bu arada :). Fikir alış verişi için burdayım.

Sözde alyans takılınca zaten sanırım sadece alyans takarım. En pratiği bu sanırım.

Dışarı çıkarken alyansımı takıyorum sadece canım, evde hiç takmıyorum iş yapamıyorum parmagımda yüzük olunca tektaşımı da özel günlerde takıyorum öyle alyansımla birlikte

bence gunluk yalnizken takilmamali dedgin gbi is flan özel gunlerde takiyorum veya biryere giderken zaten cocukda varsa ciziyor biyerlerine geliyor oynarken fln

Alyansla birlikte takiyorum zaten ikisini bir takmak icin birbirine uyumlu almistik.
Evet biz de tektaş a uyumlu olacak bir alyans seçtik. İkisini birlikte takmayı ben de düşünüyorum.
Sanırım genel olarak taşlı yüzük takmaya alışık olmadığım için alışmam gerekiyor.

Ben alyans takmadığımda bile tek taş takıyorum benimki kibar bir model ve benim için manevi anlamı büyük. hep yanımda olmasını tercih ediyorum. Sadece yatarken çıkarırım
Benim için de manevi değeri çok büyük evet. Çizilmesin, kirlenmesin istiyorum. İş yerinde ellerinizi yıkadığınızda vs. ne yapıyorsunuz? çıkarıyor musunuz?

merhaba 6 senelik evliyim evlilik teklifimi aldığımdan beri hep taktım her gün
çizilme fln olmadı taşı da düşmedi
sadece arada bir soluk duruyor gibi geliyor o zaman diş fırçasıyla temizliyorum
Ben genelde alyansın önüne takıyorum düşme olmuyor

Ben alyans takmadığımda bile tek taş takıyorum benimki kibar bir model ve benim için manevi anlamı büyük. hep yanımda olmasını tercih ediyorum. Sadece yatarken çıkarırım
Benim için de manevi değeri çok büyük evet. Çizilmesin, kirlenmesin istiyorum. İş yerinde ellerinizi yıkadığınızda vs. ne yapıyorsunuz? Çıkarıp mı yıkıyorsunuz?

Yorum için teşekkür ederim. Tektaşı sanırım belli aralıklarda bakıma da götürmek gerekiyor.

Benim için de manevi değeri çok büyük evet. Çizilmesin, kirlenmesin istiyorum. İş yerinde ellerinizi yıkadığınızda vs. ne yapıyorsunuz? Çıkarıp mı yıkıyorsunuz?
ben ellerimi yıkarken çıkartmıyorum ama
bulaşık vesaire yıkarken evde mecburen çıkartıyorum
hatta eve gelince mutlaka ev işi yaparken çıkartıyorum :)

Tek taşı elimi yıkadıktan sonra ayrıca duruluyorum sabun artığı kalmasın diye. 6 ayda bir eşimin aldığı kuyumcuya bakıma gönderiyoruz.

Tek taş, beş taş takmıyorum öyle duruyor.. Özel günlerde, düğün vs bir mecliste kullanıyorum.
Alyansta kullanmıyorum almadım da zaten ben alyans onun yerine tamtur kullanıyorum.

diğer o tek taşlar beş taşlar elini cebine bile soksan takılıyor, sinir geliyor bana.

şu an yeni nişanlı olduğum için hem alyans hem tektaş takıyorum (görmemişin nişanı olmuş ). sizin sorunuz evlilere ise sanırım evlenince ben de sadece alyans takarım. dediğiniz gibi çizilir, çıkarırım bi yerde unuturum telaştan falan bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…