- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi begonyabahcesi
-
belli süresi vardı 3 veya 2 sene sanırım 2012 senesinde eşim evlenme teklifi etmişti 2014 evlendim benimkinin artık miladını doldurdu ben birde beş taş aldımYorum için teşekkür ederim. Tektaşı sanırım belli aralıklarda bakıma da götürmek gerekiyor.
Yorum için teşekkürler.Tek taş, beş taş takmıyorum öyle duruyor.. Özel günlerde, düğün vs bir mecliste kullanıyorum.
Alyansta kullanmıyorum almadım da zaten ben alyans onun yerine tamtur kullanıyorum.
diğer o tek taşlar beş taşlar elini cebine bile soksan takılıyor, sinir geliyor bana.
Ben henüz evlilik teklifi aldım. Alyansları seçtik. Yakın zamanda nişanımız var.şu an yeni nişanlı olduğum için hem alyans hem tektaş takıyorum (görmemişin nişanı olmuş). sizin sorunuz evlilere ise sanırım evlenince ben de sadece alyans takarım. dediğiniz gibi çizilir, çıkarırım bi yerde unuturum telaştan falan bilemiyorum
Temiz kullanırsanız herhangi bir sorun olmuyor, 2,5 yıldır takıyorum sadece 1 kez 1 minik taşı düştü kuyumcuya götürdüm halletti herhangi bir sorun yaşamıyorum.Yorum için teşekkürler.
Evet, tektaş gerçekten pratik değil.
Alyans olarak ben de tam tur altın alyans seçtim. Nişanlım da aynısının sadesini. tam tur'un taşları düşüyor mu hiç?
Süper içim rahatladı. En çok tam tur alyanslar hoşuma gittiği ve tek taş ile birlikte güzel durduğu için seçtim. Gerçekten çok saçma konular diye düşünürdüm ama şu an tam nişan / nikah / düğün telaşın içerisinde buldum kendimi ve bu tür ufak tefek şeyler bile aklıma takılıyorTemiz kullanırsanız herhangi bir sorun olmuyor, 2,5 yıldır takıyorum sadece 1 kez 1 minik taşı düştü kuyumcuya götürdüm halletti herhangi bir sorun yaşamıyorum.
zaten taşlı alyanslarda da aynı sorun oluyor, değişen bir şey yok aslında :)
Çok güzel heyecanlar :)Süper içim rahatladı. En çok tam tur alyanslar hoşuma gittiği ve tek taş ile birlikte güzel durduğu için seçtim. Gerçekten çok saçma konular diye düşünürdüm ama şu an tam nişan / nikah / düğün telaşın içerisinde buldum kendimi ve bu tür ufak tefek şeyler bile aklıma takılıyorNormalinde çok rahat bir insanım. Tatlı heyecanlar işte :)
Yorum için çok teşekkürler :). Bana da alyans daha pratik miş gibi geliyor ama sanırım ikisini de birlikte takacağım.Bana nişanlım beştaş almış (evlilik teklifi icin) sadece onu takiyorum.
Alyans fazla sevmiyorum- belki düğünden sonra bir iki hafta takarim ama sonra beştaşa devam.
Hem alyansımı hem tektaşımı günlük takıyorum, zaten takmayınca sorun olabiliyor :)Merhaba herkese,
biraz ilginç bir soru olduğunun farkındayım ama çok pratik bulmadığım için sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
Tektaşınızı her gün (özellikle hafta içi iş telaşı, alış veriş vs.) takıyor musunuz?
Değerli bir takı olduğu için ben kaybederim, çizilir vs. diye korkmuyor değilim. Acaba aynısının gümüş olanını alıp günlük takmak, orijnal pırlantalı olanını da hafta sonları, özel günlerde vs. takmak mı daha mantıklı olur diye düşünmeye başladım.
Sizler ne yapıyorsunuz bu konuda?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Yorum için teşekkür ederim. Aynen ben de pratik bulmuyorum ama sanırım nişana kadar tektaş'ı her fırsatta takıp, nişandan sonra alyansımı her gün, hafta sonları ve özel günlerde de alyans ve tek taşımı birlikte takacağım. En mantıklısı bu.Tek tasi gunluk takmam mumkun degil ya. Elimi sabunlarken ciziyor, yuzumu ciziyor , at kuyrugu yapsam sacima takiliyor... mumkun degil ki.
Bende kaybolur çizilir vs. Diye günlük takmıyorum. Özel gunlerde,düğün,misafir geldiğinde falan takıyorum. Bence de günlük gereksiz :)Merhaba herkese,
biraz ilginç bir soru olduğunun farkındayım ama çok pratik bulmadığım için sizin de fikirlerinizi merak ediyorum.
Tektaşınızı her gün (özellikle hafta içi iş telaşı, alış veriş vs.) takıyor musunuz?
Değerli bir takı olduğu için ben kaybederim, çizilir vs. diye korkmuyor değilim. Acaba aynısının gümüş olanını alıp günlük takmak, orijnal pırlantalı olanını da hafta sonları, özel günlerde vs. takmak mı daha mantıklı olur diye düşünmeye başladım.
Sizler ne yapıyorsunuz bu konuda?
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?