Tektaşınızı her gün takıyor musunuz?

Yorum için teşekkür ederim. Tektaşı sanırım belli aralıklarda bakıma da götürmek gerekiyor.
belli süresi vardı 3 veya 2 sene sanırım 2012 senesinde eşim evlenme teklifi etmişti 2014 evlendim benimkinin artık miladını doldurdu ben birde beş taş aldım ay altın ve pırlantaları çok seviyorum ya

Yorum için teşekkürler.
Evet, tektaş gerçekten pratik değil.
Alyans olarak ben de tam tur altın alyans seçtim. Nişanlım da aynısının sadesini. tam tur'un taşları düşüyor mu hiç?

Ben henüz evlilik teklifi aldım. Alyansları seçtik. Yakın zamanda nişanımız var.
Henüz sadece tektaş takıyorum :)

Zevk meselesi isteyen takar isteyen takmaz, siz kendinize isterseniz imitasyon veya gümüş alabilirsiniz ama yada altın olanları var taşları gerçek olmayan yani düşse de sorun etmeyeceğiniz.

Yorum için teşekkürler.
Evet, tektaş gerçekten pratik değil.
Alyans olarak ben de tam tur altın alyans seçtim. Nişanlım da aynısının sadesini. tam tur'un taşları düşüyor mu hiç?
Temiz kullanırsanız herhangi bir sorun olmuyor, 2,5 yıldır takıyorum sadece 1 kez 1 minik taşı düştü kuyumcuya götürdüm halletti herhangi bir sorun yaşamıyorum.
zaten taşlı alyanslarda da aynı sorun oluyor, değişen bir şey yok aslında :)

Bana nişanlım beştaş almış (evlilik teklifi icin) sadece onu takiyorum.
Alyans fazla sevmiyorum- belki düğünden sonra bir iki hafta takarim ama sonra beştaşa devam.

Süper içim rahatladı. En çok tam tur alyanslar hoşuma gittiği ve tek taş ile birlikte güzel durduğu için seçtim. Gerçekten çok saçma konular diye düşünürdüm ama şu an tam nişan / nikah / düğün telaşın içerisinde buldum kendimi ve bu tür ufak tefek şeyler bile aklıma takılıyor Normalinde çok rahat bir insanım. Tatlı heyecanlar işte :)

Çok güzel heyecanlar :)
İçine sinen ne ise onu yap :) ben öyle yaptım.. Pişman değlim :)

Bana nişanlım beştaş almış (evlilik teklifi icin) sadece onu takiyorum.
Alyans fazla sevmiyorum- belki düğünden sonra bir iki hafta takarim ama sonra beştaşa devam.
Yorum için çok teşekkürler :). Bana da alyans daha pratik miş gibi geliyor ama sanırım ikisini de birlikte takacağım.

Ben yalnızca alyans takıyorum. Tek taş istemedim ama eşim ve kayınvalidem almak istediler, aldılar. Günlük kullanım için pek pratik değil, ancak özel günlerde falan takıyorum, yani nadiren.

Ben de uyanır uyanmaz tektaşımı ve alyansımı beraber takıyorum. Gün boyu takılı kalıyor. O yoksa çıplak gibi hissediyorum kendimi.
Ama çıkarmadan uyuyamıyorum.

Hem alyansımı hem tektaşımı günlük takıyorum, zaten takmayınca sorun olabiliyor :)

Ben 4 yılllık evliyim bu zaman içinde eşimin aldığı yüzüğü kaybettim tektaş ilk zamanlar göze hoş geliyo sonrası gelmiyo şuanda 5 taşla sade yüzük takıyorum evde bende takmıyorum bir yere çıkınca ama annemlere gittigim de unuttugum zamanlar oldu

Tek tasi gunluk takmam mumkun degil ya. Elimi sabunlarken ciziyor, yuzumu ciziyor , at kuyrugu yapsam sacima takiliyor... mumkun degil ki.
Yorum için teşekkür ederim. Aynen ben de pratik bulmuyorum ama sanırım nişana kadar tektaş'ı her fırsatta takıp, nişandan sonra alyansımı her gün, hafta sonları ve özel günlerde de alyans ve tek taşımı birlikte takacağım. En mantıklısı bu.

Benim alyansım zaten tek taş ve yedi taşım.
Ama sadece işe giderken ve düğünlerde takarım.
Haftasonu,tatillerde,evde hiç takmam. Kocam da öyle.

Bende kaybolur çizilir vs. Diye günlük takmıyorum. Özel gunlerde,düğün,misafir geldiğinde falan takıyorum. Bence de günlük gereksiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…