Tel sarar, gel babası gel meselesi :)

Bende kayram büyüyünce çalışmak istiyorum okadar okudum ve evde pinekleyemem kayramıda yanıma alırım mesleğim çocuklarım için iyi oldu..Keremde çalışırken haftada 3 gün alıyordum yanıma hem emıyor hem oynuyordu...0-3 yaştı ozamankı sınıfım çok iyi gelmişti kereme inşş kayramın şansına da ona uygun yaş grubunun öğretmeni olurum...2 yaşındandan snra bende başlıyacağım inş....daha çok var ama çalışacağım...

Ceylin'e bayıldımmmmmmmmm maşallahhhhhhh milyon kere annesi. Çok güldüm ya ne tatlı kıvırıyor elini. Allah esirgesin.

Ceylin maşlalahhh sana kuzum ya sen hem çok tatlı hem çok akıllı bi kızsınnn

ceylin masallah sana ne güzelde sarıyor masallahhhhhhhhhhhhh

ceylinneeeee kocamannn masallahhhh...

aferin ceyline...

tesekkur ederiz teyzeleri olumunekankayizsmile

alkisalkisalkis alkisalkisalkis maasallah ceylinime aferin kız sana alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ceylinnnnnn ben senin o elini yerim yerim yerim maşallah fıstığım sana....berrada anca ben söylerken benim yüzüme bakıp kıkır kıkır gülüyo...seni izlettiriyimde az örnek alsın...

ceylinnnnnn ben senin o elini yerim yerim yerim maşallah fıstığım sana....berrada anca ben söylerken benim yüzüme bakıp kıkır kıkır gülüyo...seni izlettiriyimde az örnek alsın...

Kız ben sürekli izletiyorum ama yok yokk yaaa bakıp duruyo ya sürekli gel gel babası yapıyoo fixlendi kızım gelgel e sanırım:roflol:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis maasallah ceylinime aferin kız sana alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ceyliiiinnnnnnnn yerim senin o ellerini maşallah kızıma yaa zemuszemus

ceylinnn süpersin fıstığım ..Şeniz

tesekkur ederiz teyzeleri ,ama bu arada sarki soyleyene hic iltifat yok hep ceylin ceylin -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…