Tel sarar, gel babası gel meselesi :)

Bı Yusuf annesi daha gelmiş hee bu arada Yusuf larda tembel oluyor herlade benimkide gel babaı tel falan sarmıyo böm böm bakıyo :)) gülüoo

Kızlar bırakın herhangi bir şey öğretmeyi kuzum beni tanımıyor sanki. Ben okuldayken Kerem'e annem bakıyor. Çok alıştı anneme. Ben var mıyım umrunda değil. Ama annem odadan çıkınca nasıl ağlıyor. Çok üzülüyorum. Tabi aılştığı kişinin bir yabancı değil de annem olması tesellim.

bencede üzücü bi komşumuz çocuk bakıyor aldığında 40 günlüktü ve zengin bi ailenin çocuğu. Şuanda baktığı kadına anne diyor ve kendi öz annesine ne demiş biliyormusun ben artık yeter annemde yaşamak istiyorum düşünebiliyomusun şimdi 6 yaşında. Ben anlamıyorum o kadar para ar bi kariyer için çocuğumu nasıl bırakırım başkasına anne dedittiririm .. Ki şuan kirada olmama rağmen çalışmak istemiyorum 1 yaşını geçmeli oda ihtiyacımız için iş bakıcam .. Keşke imkanım olsada ayrılmasam.
unutmuşum çocuğa herşeyi vermek te iyi değil artık o çocuğun mutlu olabileceği bence bişey yok villada oturuyolar yazlık kışık herşeyleri var özel okullarda okuyor ama işte baktığı kadında yaşamak istiyor..

cok uzucuu bir durum yaaaa:sinifsinif:

teyzemde çalıştığı için oğluna gönüllü olarak annem bakmıştı. 6 aylıktı aldığında şimdi 7 yaşında anneme ANNE diyor. annesinede ANNE diyor tabi. 2 tane annem var diyor. ama anneme daha çok düşkün şimdi okula başladı. haftada 2 gün annemi görmesin ağlıyormuş.
ıyiki bende çalışmak zorunda değilimde oğluma bakıyorum. Çalışan annelerin ALLAH yardımcısı olsun...

bende çalışan bi annenin çocuğuyum annem işe başladığında 7 yaşımdaydım okadar çok üzülürdümki herkesin annesi 23 nisana gelir okul çıkışı almaya gelir ben tırs tırs yanlız eve giderdim ki bide bana bakıcak kimsede yokdu 7 yaşımda ve evde tek çaresizlik işde o zmanlar çokkk çokk üzülürdüm ama inanın büyüdüklerinde onlar için olduğunu anlıyacaklar benim bir dediğim iki olmadı annem çalışmasa nasıl olucakdı babamın maaşıyla nasıl geçinicekdik merak etmeyin sizi anlıyacaklar üzülmeyin hiç bunlar geçici ve benim annem hala çalışıyo evli olmama rağmen bana bişeyler alma çabasında..
annenin çalışması küçükken zor ama büyüdüğüne yatırım oluyo

yani calısan annelere daha da tedirgin etiniz. onlarda göbek ata ata bırakıp gitmiyordur. onlar icin ne kadar zordur bebeklerini birakıp ayrılmak. allaha sükür ben kendim bakabildim cocuklarıma, ama eger calısmak zorunda olsaydım beni bu yazılar dahada üzerdi.

bende çalışan annenin çocuğuyum ve bende bakıcılarla büyüdüm,canım anacım onun sayesinde bu günlere geldik... Allah başımızdan eksik etmesin kimsenin annesini,hakları ödenmez kesinlikle...şu an bebekler ve belki bilinçsizce karıştırıyor olabililer,ama kesinlikle takmayın arkaşlar...anne olan sizsiniz ve yavrunuzda bunu bilecek ve zamanı gelince anlayacaktır... ben çalışmıyorum işimden ayrılmıştım bebekten önce ama şartlar o şekilde gerektirse kesinlikle çelışırdım... annem üç tane evlat yetiştirdi ve okuttu sonuna kadar,canım annemmmmmmm seni çok seviyorummmmm

çalısan anneler moralinizi hiiiiiç bozmayın siz de eminim seve seve bırakmıyorsunuz bebeklerinizi ama şartlar (((((
evet bi çogumuz şimdi para evladımdan daha mı önemli diye düşünüyoruz ama bi yerde onu daha iyi yetiştirebilmek için de bu sart ben bu sene calısmıyorum evdeyim ama kısmetse seneye ben de baslıcam..ben bıraktım cok sükür idare ediyoruz ama edemeyebilenleri de cok iyi anlıyorum..
benim kuzenime de ananem baktı ama teyzem herseyiyle ilgilenirdi yine de kızının ve kızı hiç zorlanmadı annesini tanımakta cok da kolay ayırımını yaptı..bebekler ne olursa olsun hissederle takmayın kafanıza mümkün oldukca bebeğinizle ilgilenin oyun oynayın gözgöze gelin....ALLAH yardımcınız olsun...

Zaten ben zorunlu olanlardan bahsetmedim selina selduş ve diğer arkşlarım ... ayrıca kendimde çalışmayı düşünüyorum tamam mı ben göbek ata ata gitmicem ama anlattığım konu zengin bir aile artık onun neye ihtiyacı olabilirde çocuğu başka ellerde kendine başka hobiler edinebilirdi yine çocuğuna yakın olurdu .. Kaçtane evleri arabalar jipler ayrı kolejlerde okuyor daha 3 yaşından beri özel okullarda ama bak demekki paranında aşırısı iyi değil öz annesine de anne diyo ama artık bakıcısında kalmak istediğini söylüyor onu öz annesi gibi seviyor .. Bende çalışınca mutlaka oğlum anneme alışıcak ama kesnliklike anne dedirtmem sadece bana demeli

anılcım böyle yapanlara ne diyelim...hiç bir zorunluluğu olmadan sırf sosyallik adı altında çalışanlar da var doğru söylüyorsun...eğer durumu müsaitse çocuğuna kendi bakmalı insan... ama bu zamanda tek maaş gerçektende zor ve iki kişi bile çalışınca zar zor geçiniliyor... o yüzden çalışan arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun ve biraz sabır...elbet sarf ettiğiniz çabaları anlayacaklardır

Kızlar yazdıklarınızı işyerimden okuyorum yaklasık 1 saat once kuzucugumu bırakıp cıktım evden ama aklım onda ne guzel ki bebekleriniz yanınızda ve herseyiyle ilgileniyorsunuz ne yapalım sartlar bunu gerektiyor offff

oyy kızlar bende haziranda işe başlamayı düşünüyorum ama inanın nasıl içim yanıyor
durumumuz ne kötü ne iyi orta halli bişi çalışrsam rahat edicez ödemelerde çalışmassam alışveriş sıkıntısı yaşıcaz oğluma almak istediklerimi çok rahat alamıcaz napıcam bilmiyorum hiçmi hiç bırakmak istemiyorum

bende onu kastettedim arzcum sonuçta bende çalışıcam mecburum. Bizde ne iyi ne kötü ama sonuçta kiradayız en azından bir ev sahibi olabilirsem yine çocuğumla olmak istiyorum. Eminim bebeğini bırakan arkadaşlar zorlanıorudur Allah yardımcıları olsun. Eşim bile şansılısın diyor bütün gün oğlumlasın sen çalış ben bakarım diyor :))) çok özlüyo eve bir gelişi var aşağıdan daha bağırıyor oğluummm diye :))

ay anılcım:)) benim eşimde öle benim suratıma bakmadan direk kızını alıyor kucağına. Ama katılmadığım bir nokta var yaklaşık 8,5 aydır evde olan ve ocak ayında iş başı yapıcak olan biri olarak. işim için ailemden uzakta yıllarca eğitim aldım, okul bitti iş sınavlarına girdim gecelerce çalıştım her şeyden uzaklaştım, işimi kazandım, iş eğitimi aldım, 2 yıl önce terfi ettim, 3 yıl sonra tekrar terfi edicem. Yani yıllarca yaptığım işim için emek sarfettim, o zamanda biliyordum ilerde anne olacağımı. Benim annemde çalıştı ama benim şansım vardı annem tekrar işe döndüüğünde ben 10 yaşındaydım ve bize bakıcı bakmadı kendi halimizde kaldık. Ve çok küçük yaşta sorumluluklar aldık çok da güzel oldu. ıyi ki de çalışmış annem. Şimdi kızım 15 aylık oluncaya kadar ben bakıcam belli olmaz belki daha erkende dönebilirm, kolay olacakmı asla hayır o benim etim, ciğerim nasıl kolay olabilir, 2 yıl bakıcı bakıcak, tanıdığımız biri uzaktan akraba, 3 yaşında kreşe gidicek zeynep, o zamana kadar annemler izmire taşınıcak, yarı zaman kreş yarı zaman annane. Bir şekilde kurucaz dengeyi.

Senin arkadaşının durumuna gelince bence biraz bakıcınında hatası var, asla kimse bir çocuğa annesi gibi davranmamalı bence. Ama arkadaşın hatası daha büyük asla çocuğunu hmal etmemeli.

Kıssadan hisse;" ıyi bir anne olmak 24 saat çocuğğun başında oturmak değildir."bence. Ona gerekeni vermektir.

Son düzenleme:
ben de calismaya baslayinca nasil birakip gidecegimi dusunuyorum cok uzulecegim ama alisacagim ayyyy ben onu uyurken bile ozluyorum hemen sabah olsun istiyorum kafayi yiyorum galiba eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…