Tel sarar, gel babası gel meselesi :)

6,5 aylik bebege nasil ogretiyorsunuz merak ettim??

bende okul öncesi öğretmeni olraka merak ettim doğrusu..
uu istiklal marşını konuşmaya başlasın bende öğreticem,ezberleticem
milliyetçi bi aileden geldiğini hiç unutmayacak alya
ama şimdi ben de ALLAH 1 i öğrenmesini istiyorum
:asigim:

görüşlerimiz bile aynı aybikim o yüzden bu kadar anlaşıyoruz...hihoyyyt

Kayram Allah 1 yapıyo ama malesef ıstiklal marşımızı söyleyemiyor henüz ayınada yaşınada uygun değil onunda zamanı gelir elbette.turkbayragi

anlayamadın galiba nurefsana yazdığımı tekrar oku istersen.
sizde söyleyin çocuğunuza sürekli anlatın nasıl aşina olduğunu fark edeceksiniz. İşte sürekli tekrar gerekiyorrrr...Elbetteki marşı söyleyemiyor ama mırıldanarak ve cıvıldayarak nasıl eşlik ettiğini görürsünüz. Zaten marşlar ritmik melodi olduğu için çocukların daha çok dikkatini çeker...

sanırım mesleki eğitiminizde bunu öğrenmişsinizdir. Ayrıca mesleğinizden faydalanmak isterim, mesela bizlere çocuklarla neler oynanıp oynanmayacağını, neyin öğretilip öğretilemeyeceğini paylaşın isterim

arkadaşım iyimisin sen, seni tanımıyorum neyine dolucam. Seninle aramızdaki mesajlaşmalara bak bakalım geçmişte, hayır sen zorla kendine birşey duymamı istiyosan ayrı, taksit taksit yazmamın sebebi, yazdıklarımı okumuyosun yorum yapıyosun ayrı ayrı yazarsam daha iyi olur dedim okursun en azından:umursamaz:

kızlar bu dönemde biliyorsunuz o kadar dikkatlilerki kitap okuyun şarkı,marş söylein,buraya kuş konmuş onayın beyinleri tertemiz ve herşeyi depoluyor zamanı geldikce hepsini tek tek ortaya çıkarıyorlar
ağzını burnunu öğretin anlamıyomuş gibi görünse de zamanla göstermey başlıyorlar

en sevdiğimiz oyunlardan birisi hu hu hu ALLAH yusuf utkana uyku ver ALLAH .. H u hu hu ALLAH yusuf uyur insallah...bayılıyor ben söyledikce sallanıyor görenler de şaşırıyor:)))

herkes bebeğine istediğini öğretmkte özgür ...benim bebeğim insallah önce Allah demeyi allah bir demeyi dua etmeyi öğrenecek..istiklal marsını Atatürk ü de öğrenecek tabii ki..AMA HERSEY YERıNDE VE ZAMANINDA DıYE DÜŞÜNÜYORUM...

Hepimiz ahlaklı,iyi huylu ve çalışkan evlatlar yetiştiriz umarım.Çabalarımız hep onlar için...Yoksa koca kadın saatlerce karşısına geçip geel gel yusuf geel derken bazen kendime gülüyorum.Bu arada metodlar,zaman ayırmalar nafile bizim ki ne tel sarıyor ne babayı çağırıyor. Varsa yoksa kahkaha atsın.Olsun ya RABBıM hep yüzlerini güldürsün.

yusufun annesi hepsini zamanla yapıyorlar canım hem de hiç ummadıgın bir anda şok oluyorsun:)))) her günü diğerinden farklı oluyor .. rabbim hepsine saglık sıhhat versin de herseyi yaparlar zamanla..hem yusuf lar cok yaramaz oluyormus senin ki de öle mi???

Benim yusuf paşa nazlı biraz.Biraz ilgi düşkünü ama yaramaz dersem hakkını yerim.Ama yusuflar çok yakışıklı oluyor o ayrı:))Sanırım resimdeki senin paşa?

Benim yusuf paşa nazlı biraz.Biraz ilgi düşkünü ama yaramaz dersem hakkını yerim.Ama yusuflar çok yakışıklı oluyor o ayrı:))Sanırım resimdeki senin paşa?

evet benim paşa :))opuyorumnanaktan
öle diyorlar yusuflar yakısıklı olurmus insallah bahtları da güzel olur..

Amin.Bir ara yusuf yüzlüm ceylan gözlümün resimlerini bende sizlerle paylaşayım.Uzun zamandır aynı dönem anneleri ile yazışmak istiyordum malum fikir alışverişleri.

biz zeynebe bir şarkım var nerden duydugumu htırlamıyom onu ögrettik oda bemle yapmaya çalışıyo söylerken kulakları upuzun diyerek kulaklarını gösteriyoz tutuyoz beraber burnu vakvak die tabi devam ediyo yanakları çok tatlı gözleri parlak die deneyebilirsiniz sizlerde çok eglenceli oluyo bebişler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…