• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telaş

melisece123

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
570
408
23
Kızlar facede arkadaş olmadığınız birinin yanlışlıkla fotoğrafını begendiniz hemen engellediniz bildirim gider mi karşı tarafa?

Bana gelmişti. Akıllı telefonda face açıksa gidiyor. Sonra kayboluyor.

Tam o anda o kişi de online ise görür. Eğer daha sonra online olduysa görmez.

Kesin mi bilmiyorum. İnternetimi açınca bi göründü kayboldu. Belki o an beğenip geri çekmiş olabilir. Bir de arkadaşlık isteği bildirim olarak geliyor ama beğeni bildirim olarak gelmiyor telefona. Ben face de olduğum için görmüş olabilirim.

Kesin olarak anlamak istiyorsanız hemen fake bir hesap açın. Bir arkadaşınız önce like etsin sonra bloklasın. Görmüş olursunuz. Veya evinizde birden fazla cihaz varsa kendiniz de yapabilirsiniz.

Gorunuyor. Bana bildirim geldi bi ara, tanimadigim biri begenmis. Hemen baktim hic begeni gorunmuyor yani begeniyi kaldirmis.

Denedi kızlar fake hesap açtım hemen o googleden açık kaldı sonra uygulamadaki faceyle arkadaş yaptım sonra birşeyini begendim anında engelledim hiçbirşey değişmedi ama arkadaş değildik fark eder mi?

Bildirim gidiyor ama begendigi fotoyu gotmek icin tikladiginda boyle bir begeni yok diyor. Ama senin biseyini begendigini gorur...

Engellediysen bildirim de kalkar ama beğendiğin an bildirim gider o tiklayana kadar engelledigin icin goremez profilini

Yani kusura bakmayı defalarca soruyorum ama emin olmam lazım ben beğendiğim an engelledim bu durumda görmemiş olur demi adımı vs?
Beğendiğiniz anda çevrimiçi olup profilinize engellemeden önce baktiysa isminizi görmüş olabilir ya da bildirimde şu kisi sizin su fotoğrafınızi ya da yazinizi begendi diye yazar ama engellediyseniz o bildirim de siliniyor

Back
X