- 11 Ocak 2016
- 570
- 408
- 23
- Konu Sahibi melisece123
Kızlar facede arkadaş olmadığınız birinin yanlışlıkla fotoğrafını begendiniz hemen engellediniz bildirim gider mi karşı tarafa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Online olabilirde olmayabilirde görmüş müdür?Bana gelmişti. Akıllı telefonda face açıksa gidiyor. Sonra kayboluyor.
Kesin demi?Tam o anda o kişi de online ise görür. Eğer daha sonra online olduysa görmez.
Kesin demi?
Kesin mi bilmiyorum. İnternetimi açınca bi göründü kayboldu. Belki o an beğenip geri çekmiş olabilir. Bir de arkadaşlık isteği bildirim olarak geliyor ama beğeni bildirim olarak gelmiyor telefona. Ben face de olduğum için görmüş olabilirim.Kesin demi?
yok eğer arkadaşın değilse gitmez bildirim.benim arkadaşım olmayan biri fotğraflarımı beğenmişti, tesadüfen bakarken gördüm bildirim gelmedi.Kızlar facede arkadaş olmadığınız birinin yanlışlıkla fotoğrafını begendiniz hemen engellediniz bildirim gider mi karşı tarafa?
Arkadaşım değildiyok eğer arkadaşın değilse gitmez bildirim.benim arkadaşım olmayan biri fotğraflarımı beğenmişti, tesadüfen bakarken gördüm bildirim gelmedi.
Aynen şuan deniyorumKesin olarak anlamak istiyorsanız hemen fake bir hesap açın. Bir arkadaşınız önce like etsin sonra bloklasın. Görmüş olursunuz. Veya evinizde birden fazla cihaz varsa kendiniz de yapabilirsiniz.
Yani kusura bakmayı defalarca soruyorum ama emin olmam lazım ben beğendiğim an engelledim bu durumda görmemiş olur demi adımı vs?Engellediysen bildirim de kalkar ama beğendiğin an bildirim gider o tiklayana kadar engelledigin icin goremez profilini
Beğendiğiniz anda çevrimiçi olup profilinize engellemeden önce baktiysa isminizi görmüş olabilir ya da bildirimde şu kisi sizin su fotoğrafınızi ya da yazinizi begendi diye yazar ama engellediyseniz o bildirim de siliniyorYani kusura bakmayı defalarca soruyorum ama emin olmam lazım ben beğendiğim an engelledim bu durumda görmemiş olur demi adımı vs?