- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Dusundgum modellerden biri huawei p20 kullaniyormusunuz batarya ne kadar gdiyo acabaSarj sizin icin onemliyse iphone 8 alti modelleri dusunmeyin. Huawei p20 isinizi gorur. Kamerasi, bataryasi ve diger bircok ozelligi iphone 6s-7 bandindan iyidir.
Bataryasi nasil?huawei modelleri bu ara baya revasta sanirimHuawei p20 lite veya mate20 lite
2000 falan sanirim 6s fakat sarjindan memnun olmayan tanidiklarm var.guzel telefon 6splusİphone 6s plus kullanıyorum 3 yıldır, fiyatı ne bilmiyorum. Ama bugüne kadar android telefonlara verdiğim paraya acıyorum. Alabiliyorsanız iphone alın derim.
Kamera ve sarji nasilmis acaba?Eşim bir teknoloji market bünyesinde çalışıyor.
Israrla ve şiddetle; huaewei öneriyor..
Model olarak mate 20 lite ya da p smart 2019 diyor.
Dusundgum modellerden biri huawei p20 kullaniyormusunuz batarya ne kadar gdiyo acaba
2000 falan sanirim 6s fakat sarjindan memnun olmayan tanidiklarm var.guzel telefon 6splus
Ben robotunu alamadan dun gidip xiaomi telefon aldim kuzu , sira robotunda insallahSarj sizin icin onemliyse iphone 8 alti modelleri dusunmeyin. Huawei p20 isinizi gorur. Kamerasi, bataryasi ve diger bircok ozelligi iphone 6s-7 bandindan iyidir.
Xiaomi guzel telefn fakat garanti konusunda sikintili diyorlar.bozulunca olmuyomus.hangi modelini aldnz hayrli olsunBen robotunu alamadan dun gidip xiaomi telefon aldim kuzu , sira robotunda insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?